30 / 04 / 2024

şehzade burhanettin efendi yalısı

şehzade burhanettin efendi yalısı

2004 yılında Müfit Erbilgin, sahibi olduğu Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı satılığa çıkarmış. Erbilgin, alanı 3 bin metrekare olan ve denize 60 metre rıhtımı olan yalıyı 100 milyon dolar fiyatla satışa çıkarmış.

Boğaz'daki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı satışta!

İstanbul Boğazı'nın en pahalı yalıları arasında yer alan Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı - Erbilgin Yalısı, 100 milyon Euro'ya satışa çıkarıldı. Yalı uzun süredir satılmak isteniyor.

Burhanettin Efendi Yalısı'na, Katar Başkonsolosluğu talip oldu!

Katar Başkonsolosluğu 'nun talip olduğu Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'na 100 milyon euro isteniyor...

Türkiye'nin en pahalı evleri belirlendi!

Türkiye, İstanbul ve güneydeki sahil bölgeleriyle dünya emlak piyasasında zirve tırmanışında. İlk sırada Boğaziçi yer alıyor. Erbilgin ailesine ait Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı, köşkleri ve korusuyla birlikte 345 milyon TL değere sahip

Türkiye'nin en pahalı evleri!

Türkiye, özellikle İstanbul ve güneydeki sahil bölgeleri dünya emlak piyasasında zirve tırmanışında. İlk sırada tahmin edilebileceği Boğaziçi var. Erbilgin ailesine ait Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı’nın köşkleri ve korusuyla birlikte ederi 345 milyon

Katar Emiri'nden karısına büyük jest!  Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı baştan aşağı yenileniyor!

Türkiye’nin en pahalı yalısı, Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı 100 milyon Euro'ya satın alan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri için baştan aşağı yeniliyor.

Mimar Burhanettin Yurdagül vefat etti! 

Mimar Burhanettin Yurdagül hayatını kaybetti. Merhum Burhanettin Yurdagül'ün cenazesi Sivas Ayyıldız Camisi'nden kaldırılacak. 

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Burhanettin Bulut'tan Çukurova Havalimanı açıklaması!

Yap - işlet - devret projesiyle yapılan Çukurova Havalimanı ile ilgili sorduğu sorulara cevap alamayan CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut bu kez de CİMER’e başvuruda bulundu. Ancak soruları gizlilik gerekçesiyle yanıtlanmadı.

Elazığ Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atıldı!

Elazığ'da geçtiğimiz günlerde yaşanan 6,8 büyüklüğüne sahip depremde ağır hasar aldıktan sonra yıkılan Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atma töreni düzenlendi.

Burhanettin Bulut'tan esnafa kira yardımı açıklaması!

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Kovid-19 salgını sürecinde iş yerleri kapanan eğlence sektörü çalışanları ve müzisyenlerle buluştu. AÇEYDER Başkanı Feridun Özkan, sorunlarını anlattı. Bulut, "Esnafa sağlanan kira yardımı yeterli değil" dedi.

Antalya’daki Şehzade Korkut Camisi restore ediliyor!

Antalya Kaleiçi’nde bulunun Şehzade Korkut Camisi restore ediliyor. Yıkıntıda bulunan taşlar yapay zeka aracılığıyla birleştiriliyor. Cami bu yıl açılacak.

Şehzade Korkut Camisi 2021'de açılacak! 

Restorasyonu devam eden Şehzade Korkut Camisi 2021 yılında hizmete açılacak. AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş camideki çalışmaları inceledi.

Şehzade Korkut Camisi 123 yıl sonra külahına kavuştu! 

Antalya'da bulunan ve bir süredir restorasyon çalışmaları nedeniyle tadilatta olan Şehzade Korkut Camisi'nin külahı 123 yıl sonra yerine takıldı. 

Burhanettin Kocamaz Mersin için vizyon projelerini anlattı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ‘Mersin Başkanından Ne Bekliyor?’ temalı arama konferansı kapsamında, eğer seçimlerde aday olabilseydi hayata geçirmeyi planladığı vizyon projelerini anlattı

Nestle, Kurukahveci Mehmet Efendi'ye talip!

Nestle'nin Geçmişte birkaç kez Mehmet Efendi'ye taliplerin olduğunu duymuştuk. Ancak ailenin firmayı satmama yönündeki kararlılığını da biliyoruz. Gelen tüm teklifleri geri çeviren firmanın sahiplerinin kapısını bu sefer Nestle'nin çaldığını duyduk.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali havadan görüntülendi!

İstanbul Boğazı'nın en özel yalısı olan Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali havadan görüntülendi. Yalının bir kısmının onarıldığı ve çalışmaların yavaş ilerlediği görüldü...

Gazzeli Ahmet Efendi Kültür Merkezi’nde sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından Alipaşa Mahallesi’nde yeniden ayağa kaldırılan 19’ncu yüzyıla ait sivil mimari örneği olan Gazzeli Ahmet Efendi Kültür Merkezi’nin inşaatında son aşamaya gelindi. 

şehzade burhanettin efendi yalısı Haberi

şehzade burhanettin efendi yalısı



Yalı, rekor deniyor


100 milyon dolara satılık 


ESKİ adıyla Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nın sahibi Müfit Erbilgin, Yeniköy'deki bu görkemli yapıyı satıyor. 3 bin metrekarelik saray yavrusuna şu anda iki yabancı firma, bir Arap şeyhi ve bir yabancı banka talip. Erbilgin daha önce Sabancı Ailesi'nin 90 milyon dolarlık teklifini geri çevirdiğini söylüyor. Yalı satılırsa, Cumhuriyet tarihinin en pahalı gayrimenkullerinden biri olacak.




100 milyon dolar istiyor 


Eski adıyla Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı, bugünkü adıyla Erbilgin Yalısı, 100 milyon dolara satışa çıkarıldı. Satış bu...