30 / 04 / 2024

Şehzadeler ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik

Şehzadeler ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik

Manisa 'nın Şehzadeler ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, teleferikle ilgili müjdeli haberi Mart ayı meclis toplantısında verdi.

Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesi hangisi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın son verileri kapsamında Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesinin belli olduğu açıklandı. Buna göre, listede sadece 2 şehir yer alıyor. Peki, Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi hangisi?

Güngören Akıncılar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Akıncılar Mahallesi, 11751 ve 11753 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.09.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa'nın 3 ilçesinin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Merkez Mahallesi ve Küçükköy Mahallesi'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Porto Mare Bodrum'da satışlar başladı! Teslimler Kasım 2023'te!

Mim Proje İnşaat tarafından hayata geçirilen  Porto Mare Bodrum projesi Muğla ili Bodrum ilçesinin Akçabük Koyu’nda inşa ediliyor. Tamamı villa konsepti ile yapılan proje satışa sunuldu. Peki Porto Mare Bodrum villa fiyatları ne kadar? Porto Mare Bodrum fiyat listesi.

İstanbul'un 39 ilçesi baştan aşağıya yenilenecek! Bakan Kurum peş peşe duyurdu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum. İstanbul'un dönüşümü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, İstanbul'un 39 ilçesinin baştan aşağıya yenileneceğini dile getirdi. 

Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Akşemsettin Mahallesi, 113 ada, 160, 161, 162 ve 163 parseller ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.12.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul'da iç göç başladı! Deprem sonrası herkes bu 5 ilçeye akın ediyor! İstanbul'un en güvenli ilçeleri hangileri?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından uzmanlar İstanbul için risk haritası çıkarttı, herkes bu 5 ilçeye akın etmeye başladı. Peki İstanbul'un en güvenli ilçeleri hangileri?

Sakarya için çok önemli gelişme! O ilçe Endüstri Bölgesi ilan edildi!

Türkiye’nin sanayi, istihdam ve dolayısıyla da ekonomisi için çok ehemmiyetli bir il olan Sakarya ile ilgili oldukça önemli bir gelişme yaşandı. Resmi Gazete’de yayımlananan Cumhurbaşkanı Karar ile Sakarya’nın hangi ilçesinin statüsü değişecek?

İstanbul’da ev tutmak hayal gibi… Vatandaşlar artık bu 3 ilçeye akın ediyor

İstanbul'da konut kiralarındaki fahiş artış, özellikle emekli, öğrenci ve asgari ücretli vatandaşı zor durumda bırakıyor. Bu gruptaki vatandaşlar, kiraların biraz daha uygun olduğu Arnavutköy, Çatalca ve Silivri ilçelerinde ev kiralamak için adeta akın etti.

Konya'nın o ilçesinde 30 bin liraya imarlı arsa fırsatı! 

Satışa sunduğu imarlı ve imarsız arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi Akçayazı Mahallesi'nde bulunan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Esenyurt ilçesi, Akçaburgaz Mahallesi, 158 ada, 1 parsel, 157 ada, 5 parsel ile 157 ada, 5 parselin kuzeyindeki tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Manisa Şehzadeler'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi kapsamında resmi görüşmeler başladı. Yapılan görüşmelerde yüzde 80'e yakın memnuniyet olduğu dile getirildi. 

İstanbul'un 39 ilçesinin 2022 yılı bütçesi onaylandı!

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde toplanan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, İstanbul'daki 39 ilçenin 2022 yılı mali bütçesini onayladı.

Şehzadeler ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Haberi

Şehzadeler ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik

Manisa'nın 40 yıllık hayalinin gerçeğe dönüştüğünü ifade eden Başkan Çelik, "Teleferikle ilgili hayali inşallah biz gerçekleştireceğiz. Bakanlıkla yaptığımız görüşmeler sonucunda birkaç ay içerisinde, 2 otel ve teleferiğin yap-işletdevret şekliyle yapılmasıyla ilgili ihaleye çıkılacak" dedi. 


Karayolu ile 26 kilometre olan Mevlevihane ile Spil arası teleferik ile 8 kilometreye düşmüş olacak. Bu arada Gölmarmara Belediyesi'nin Şehzadeler Belediyesi ile kardeş belediye olmasıyla ilgili teklifi meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildi. Öte yandan Çobanisa'daki parka da Özgecan Aslan isminin verilmesi karar bağlandı. 


Habertürk...