06 / 05 / 2024

şehzadeler park

şehzadeler park

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Nurlupınar mahallesinde yapımı tamamlanan park ve yeşil alanda incelemelerde bulundu, Çelik "Yapmış olduğumuz bu park yüzde yüz Şehzadeler Belediyesi yapımı" dedi

Şehzadeler Gençlik Parkı yeniden düzenleniyor!

Şehzadeler Belediyesi Manisa’nın simge parklarından biri olan Gençlik Park’ında yeniden düzenleme çalışmaları başlattı.

Manisa Kuşlubahçe'ye yeni park inşa edilecek!

Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Kuşlubahçe Mahallesine yeni bir park kazandırmak için çalışma başlattı.

Manisa Şehzadeler'e yeni park!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Nurlupınar mahallesinde yapımı tamamlanan park ve yeşil alanda incelemelerde bulundu, Çelik "Yapmış olduğumuz bu park yüzde yüz Şehzadeler Belediyesi yapımı" dedi

Spil Milli Parkı'nın öncelikli ihtiyacı teleferik!

AK Parti MKYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Spil Dağı Milli Parkı'ndaki Şehzadeler Belediyesi Spil Orman Köşkleri'nde incelemelerde bulundu...

Spil Milli Park'ta Orman Köşkleri hizmete giriyor!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Spil Dağı Milli Parkı'nda belediyenin işleteceği orman köşklerinin 10 gün içerisinde kullanıma açılacağını söyledi.

Manisa Şehzadeler'de mesire alanları yenileniyor!

Manisa Şehzadeler Belediyesi, köy tüzel kişiliğinden devredilen mesire alanlarını yeniliyor. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Şirin Mahallesi'nde yeni bir mesire alanı oluşturmak için kolları sıvadı.

Spil Milli Parkı artık Şehzadeler Belediyesi'nde!

Bir takım ziyaretler ve AK Parti Yunusemre İlçe Kongresine katılmak üzere Manisa'ya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Manisa'da ilk ziyaretini Şehzadeler Belediyesi'ne gerçekleştirdi.

Sanko Park'ta 1 Haziran'a kadar kira yok!

Sanko Holding ve Rönesans Holding ortaklığıyla Gaziantep'te 20 Mart'ta açılacak olan Sanko Park Alışveriş Merkezi'nde 1 Haziran'a kadar yatırımcılardan kira alınmayacak.

Park Orman Evleri'nde 4+1 dubleks 190 bin TL'ye!

Demo İnşaat tarafından İstanbul Taşdelen'de yapılan Park Orman Evleri'nde fiyatlar 155 bin TL ile 190 bin TL arasında değişiyor.

Agena Park'ta 99 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 99 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

şehzadeler park Haberi

şehzadeler park


Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Nurlupınar mahallesinde yapımı tamamlanan park ve yeşil alanda incelemelerde bulundu. Pazar yerin yanında atıl durumda bulunan alanda yapılan çalışmayla Nurlupınar mahallesine yeni bir park kazandırdıklarını ifade eden Çelik, "Nurlupınar mahallemizi bir mezbelelikten kurtarmakla birlikte vatandaşların rahat nefes alabileceği, çocukların oynayabileceği, engelsiz oyun gruplarının olduğu güzel bir park yaptık. Nurlupınar'a yeni kazandırdığımız bu parkımız Şehzadeler için hayırlı olsun. Yapmış olduğumuz bu park yüzde yüz Şehzadeler Belediyesi yapımı. Her şeyiyle belediyemiz ekipleri tarafından yapıldı. Yapımında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi. 



Yeni...