21 / 05 / 2024

Seka Kamp Lojmanlarına onay

Seka Kamp Lojmanlarına onay

Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından Uzuntarla Mahallesi Seka Kamp Alanı’ndaki 5 adet tescilli yapının da yeniden işlevlendirilerek kullanıma açılması amacıyla proje çalışması yapıldı.

Hangi ilde icra dosyalarının sayısı katlandı?

Denizli’de Adalet Sarayı'nın yeterli gelmemesi ve ek binanın inşasının da tamamlanamaması sebebiyle sıkışıklığın engellenmesi amacıyla bazı mahkemeler ve icra müdürlüklerinin bölgede yer alan memur lojmanlarına taşınması sağlanmıştı. Denizli'de icra dosyalarının sayısı katlandı.

Lojman satışları yeniden başladı!

İhalesi ve bedel tespit çalışması devam eden kamu lojmanlarına alıcıların ilgisi artıyor. 2020'nin ilk yarısında bin 612 kamu konutu satıldı. Bakanlık askıya alınan satışlara yeniden başladı.

2020'de 10 bin lojman satışa çıkacak!

İhalesi ve bedel tespit çalışması devam eden kamu lojmanlarına alıcıların ilgisi artıyor. 2020 yılı için 10 bin lojman için ihalesi hedefi var...

İş Bankası'nda kamu lojmanlarına yüzde 0,95 faiz oranıyla ev kredisi! 

Türkiye İş Bankası, kamuya ait lojmanların ihale yoluyla satışında ev kredisi kullandırılmasına yönelik anlaşma yaptı. İş Bankası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile protokol imzaladı...

Karadeniz Ereğli’de eski devlet hastanesi alanına kampüs inşaatı!

Karadeniz Ereğli’nin son altı yılında gündemde yer alan Eski Devlet Hastanesi Alanına kampüs inşaatı için imar düzenlemesinin yer aldığı belediye meclisi kararı oybirliğince onaylandı. 

Kamu lojmanlarına ne kadar zam geldi? 

Kamu lojmanlarının 2020 yılı kira bedelleri açıklandı. Resmi Gazete'de yayımlanan Milli Emlak Genel Tebliğiyle duyurulan kira bedellerine ne kadar zam yapıldı?

Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüs Camisi'nin inşaatına başlandı!

Türkiye Diyanet Vakfı İzmir Şubesi önderliğinde inşa edilmesi planlanan Tınaztepe Kampüs Camisi'nin inşatına başlandı. Camide, abdesthaneler, kütüphane, namaz kılma alanı dışında kütüphane, toplantı salonu, kadın-erkek sohbet alanları, şadırvan ve hilal şekli verilmiş havuzlar yer alacak. 

İzmir Defterdarlığı'ndan denize sıfır altın araziler!

İzmir Defterdarlığı Çeşme’de 27, Karaburun’da ise tek parça arazi satışı için düğmeye bastı. Defterdarlık 28 adet satış için toplam 22 milyon 484 bin TL'lik tahmini bedel belirledi. Karaburun’daki arazi ünlü Dolungaz Kamp Alanı’na yürüme mesafesinde yer alıyor.

Mardan Stadı ve personel lojmanlarına alıcı çıkmadı!

2010 yılında Dünyanın En Lüks Oteli seçilen Mardan Palace Hotel'e ait Mardan Stadyumu'na alıcı çıkmadı. 

Naci Ağbal'dan kamu lojmanlarının satışa çıkmasına açıklama!

Maliye Bakanı Naci Ağbal "kamuyu ait lojmanların satışa çıkması"yla ilgili yapılan eleştirilere yanıt verdi. Ağbal, "Ekonomi kötü gittiği için bazı kamu lojmanlarının satışına ilişkin düzenlemenin getirildiği iddiası doğru değil" dedi.

Zonguldak TTK lojmanlarına imar uyarısı!

Zonguldak Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından satışı yapılan lojmanların mevcut şekillerinin korunmasının istendiği bildirildi.

Bolu Dörtdivan'a TOKİ geliyor!

Hacetler Tarım Köy projesi ve Orman İşletme Lojmanlarına yapılacak TOKİ projesi ile ilgili olarak Ankara ile temaslarda bulunan Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, resmi prosedürlerin tamamlandığının müjdesini verdi.

Kemer'deki turizm lojmanlarına depreme dayanıksız raporu!

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde devlet memurlarının kullandığı 14 lojman binası hakkında depreme dayanıksız olduğu raporu verildi.

Seka Kamp Lojmanlarına onay Haberi

Seka Kamp Lojmanlarına onay

Kartepe Belediyesi ilçede tarihi yapıları koruyarak geleceğe miras bırakmak adına çalışmalarına hız verdi.

Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından Uzuntarla Mahallesi Seka Kamp Alanı’ndaki 5 adet tescilli yapının da yeniden işlevlendirilerek kullanıma açılması amacıyla proje çalışması yapıldı. Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Müdürlüğü de Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan projelere onay verdi.


Kocaeli...