21 / 05 / 2024

Seka Kamp Yolu

Seka Kamp Yolu

MAŞUKİYE Seka Kamp Yolu ile D-100 karayolu Uzuntarla arasında önemli bir bağlantı yolu olan Uzuntarla Yolu üzerinde Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler asfaltlama çalışması başlattı...

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü yolu mecliste!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü yolunun yapımına ilişkin olarak CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer yazılı soru önergesi hazırladı..

Kartepe Seka Lojmanları ihalesine 78 firmadan teklif!

Seka lojmanları restorasyon ihalesi Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Seka Kampı alanında bulunan Seka Lojmanları restorasyon yapım işiyle ilgili açtığı ihaleyi yaptı.

Batman Üniversitesi yolu üzerindeki 1472 konutta eksiler gideriliyor!

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüs yolu üzerinde yapımı tamamlanan 1472 konutta eksikler gideriliyor.Geçen yıl kuraları çekilen konutların Mayıs’ın sonuna kadar hak sahiplerine verileceğini belirten Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen şöyle dedi;

Seka Kamp Lojmanları projesi onaylandı!

Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından Uzuntarla Mahallesi Seka Kamp Alanı’ndaki 5 adet tescilli yapının da yeniden işlevlendirilerek kullanıma açılması amacıyla proje çalışması yapıldı.

Seka Kamp Lojmanları restorasyon projesi onaylandı!

Kartepe Belediyesi Seka Kamp Alanı’nda bulunan 5 adet tescilli yapının restorasyon çalışmaları için projeler hazırlandı. Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Müdürlüğü de Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan projelere onay verdi.

Kartepe Seka Kamp Alanı restorasyonu onaylandı!

Resmi prosedürlerin tamamlanması ardından Kartepe Belediyesi Uzuntarla mahallesi Seka Kamp Alanı’nda bulunan 5 adet tescilli yapının restorasyon çalışmaları için projeler hazırlandı.

Kartepe Seka Kamp Alanı’ndaki yapılar restore edilecek!

Kartepe Belediyesi Uzuntarla mahallesi Seka Kamp Alanı’nda bulunan 5 adet tescilli yapının restorasyon çalışmaları için projeler hazırlandı. Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Müdürlüğü de projelere onay verdi.

Bursa Adalet Kampüsü inşaat ihalesi 22 Aralık'ta!

İstanbul Yolu'ndaki alana yapılacak Bursa Adalet Kampüsü içinde Bölge Adliyesi'ni de barındıracak. İnşaat ihalesi 22 Aralık'ta yapılacak.

Sakarya'da kampüs yolunda çalışmalar başladı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kampüs Yolu’nda başlatılan projede asfalt çalışmaları başladı. SASKİ’nin modern altyapı ile buluşturduğu güzergâhta asfalt işlemlerinin ardından ışıklandırma, peyzaj ve yaya yolu ile ilgili adımlar atılacak.

Kartepe teleferik projesine 1 milyon lira destek!

Kartepe Belediyesi’nin Derbent-Kuzu Yayla, Hikmetiye-SEKA Kamp-Kuzu Yayla ve Hikmetiye arasında yapmayı planladığı teleferik projesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı 1 milyon lira projelendirme desteği verdi.

Seka Kamp Lojmanları restore edilecek!

Seka Kamp alanında bulunan 5 adet yapının restorasyonu için Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Müdürlüğü’ne yaptığı başvurunun ilk aşaması kabul edildi.

SEKA kamp lojmanları restorasyon projesi için ilk onay!

Kartepe Belediyesi’nin Seka Kamp alanında bulunan 5 adet yapının restorasyonu için Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Müdürlüğü’ne yaptığı başvurunun ilk aşaması kabul edildi. İşte kararın ayrıntıları...

Mardin Artuklu Üniversitesi'nin yerleşke yolu düzeltildi!

2009 yılında, Mardin Artuklu Üniversitesinin yerleşke alanında yapılacak inşaatlar için servis yolu olarak kullanılan ve kampüs binalarına giden anayola bağlantıyı sağlayan yol düzenleme çalışmaları büyük bir hızla başladı.

Seka Kamp Yolu Haberi

Seka Kamp Yolu

Kartepe Belediyesi ekipleri Seka Kamp Yolu ile D-100 karayolu Uzuntarla arasında önemli bir bağlantı yolu olan Uzuntarla Yolu üzerinde asfaltlama çalışması başlattı. 



Kartepe'de ulaşım ağı her geçen gün yapılan düzenlemeler ile şık ve güvenli hale getiriliyor.


MAŞUKİYE Seka Kamp Yolu ile D-100 karayolu Uzuntarla arasında önemli bir bağlantı yolu olan Uzuntarla Yolu üzerinde Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler asfaltlama çalışması başlattı. 


Kartepe Sukay Park'a ulaşımı da sağlayan Maşukiye Doğa Evlerinin bulunduğu Maşukiye Uzuntarla arasında bağlantıyı sağlayan 1450 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki Uzuntarla Yolu'da belediye kendi ekip ve ekipmanları ile yol iyileştirme düzenlemeleri kapsamında asfaltlama çalışması yapıyor. 


HAFTASONU Ekipler güzergaha 2200 ton asfalt sererek güzergahı modern kent anlayışı çerçevesinde iyileştiriliyor. Kartepe Belediyesi tarafından kazandırılan Sukay tesisleri yanında yerleşim yerleri arasında bağlantıyı...