28 / 07 / 2024

şeker zam

şeker zam

Ramazan ayına günler kala artan gıda fiyatlarına şekerde eklendi. Zincir marketlerde 5 kg şeker fiyatı 49TL'den 89 TL'ye yükseldi. Peki 28 Mart 2022'de güncel şeker fiyatları kaç TL oldu? İşte A101, Türk Şeker, Şok, Migros, CarrefourSa şeker fiyatları....

Şeker fiyatları 290 liradan 700 liraya yükseldi!

Piyasalarda zam yarışı devam ediyor. Son günlerde şeker fiyatlarına gelen zam gündemden düşmüyor. Şeker fiyatları 290 liradan 700 liraya kadar yükseliş kaydetti. İşte şeker fiyatlarının yükselmesine neden olan unsurlar...

İğneden ipliğe zam geliyor! Zam gelecek ürünler aklınızı başınızdan alacak! İşte o ürünler...

Elektrik zammı fabrikaların üretim maliyetini yükseltti. Başta temel gıda ürünleri olan şeker, un, ekmek, makarna, yağ olmak üzere beyaz eşyadan ayakkabıya, tekstilden temizlik malzemelerine kadar iğneden ipliğe hemen her ürüne zam yağacak. İşte zam gelmesi beklenen ürünler...

Markete gidenlerin beynine kan sıçrayacak. Et, şeker, un ve sütten sonra o ürüne de zam. Yandık bittik

Markete giden vatandaşlar yeni bir zamla daha karşılaşacak. Vatandaşların mutfağındaki vazgeçilmez ürünlerden biri olan ürüne zam gelmesi bekleniyor. Zaten fiyatı yüksek olan ürünün fiyatı daha da yükselecek.

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam. Fiyatlar 46 yıllık rekor kırdı

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların çok sevdiği bu üründe 46 yıllık rekor kırıldı. Artık eski tadını vermeyecek.

Ekmek, un, süt, şeker, peynir derken bir zam da ona. Markette satılmıyor ama evlerin vazgeçilmezi

Türkiye'de enflasyonla birlikte ekmek, un, süt, şeker ve peynire zamlar gelmeye devam ediyor. Vatandaşların evde vazgeçilmez olarak kullandığı bir ürüne daha zam geldi.

Şekere peş peşe zam geliyor! 4 ayda yaklaşık yüzde 46 zam!

Türkşeker, mayıs ayı başından bu yana kademeli olarak yüzde 30 oranında zam yaptığı şekere tekrar üst üste iki zam daha yapıyor. Türkşeker, 1 Eylül tarihi itibari ile fiyatı 27 TL'ye yükseltecek. İşte detaylar...

Son dakika: Tarih verildi, şekere bir zam daha geliyor! Son 4 ayda 11'inci zam! 

Türkşeker, kademeli olarak zam yaptığı şekere bir zam daha yapmaya hazırlanıyor. Türkşeker, 1 Eylül itibariyle şeker fiyatını 27 TL'ye yükseltecek.

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. 3 ayda üçüncü kez zam geldi

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. Evet yanlış duymadınız. Türk milletinin vazgeçemeyeceği bir ürüne yönelik büyük bir zam geldi.

Toz şekere 3 ayda tam 9 defa zam geldi! Yüzde 29,7 oranında zamlandı! İşte güncel toz şeker fiyatları...

Türkşeker, mayıs ayından bugüne kadar şekere toplam 9 defa zam yaptı. Mayıs ayı başında KDV hariç kilogram fiyatı 18,5 Türk Lirası olan toz şeker, 14 Ağustos tarihinde ise 24 Türk Lirası’na çıkarak yüzde 30 oranında zamlanmış oldu.

Un, Süt, Şeker, Ekmek ve makarna derken mutfağın olmazsa olmazına da flaş zam yolda. Hemen alıp eve koyun

El Nino hava olayları Türkiye'de mutfağın olmazsa olmazı olan ürünlerden birine zam gelmesine neden olacak. Alabilen vatandaşların şimdiden ürünü alıp evlerine koymaları tavsiye ediliyor.

Markette un, tuz, şeker, makarna, ekmek derken en çok kullandığımız bir hizmete daha büyük zam. Açıklama geldi

Türkiye'de benzin fiyatlarının artmasının ardından market ürünleri başta olmak üzere birçok üründe artış devam ediyor. En çok kullandığımız hizmetlerden birine daha zam geldi. O şehirdeki vatandaşlarımızı ilgilendiriyor.

Un, Tuz, Şeker, Süt, Yağ markette ne bulursanız sepete atın. Flaş zam açıklaması geldi

Mazota yapılan zamlar bir şekilde vatandaşın cebinden çıkacak. Temel gıda ürünlerinde de zam bekleniyor. Uzman isimden flaş bir açıklama geldi.

Ayçiçek yağı, un, süt şeker derken nisan ayının zam şampiyonu belli oldu!

TÜİK tarafından açıklana verilere göre,  nisan ayında fiyatı en çok artan gıda Ayçiçek yağı, un, süt şeker derken nisan ayının zam şampiyonu belli oldu!

Şeker üreticileri içimizi rahatlattı! Şekere 9 ay zam yok

Marketlerin fiyat sabitlemesinin ardından bir hamle de şeker üreticilerinde geldi. Şekerin fabrika çıkış fiyatını 1 Eylül’e kadar sabit tutacaklarını açıkladılar. Bu sayede şekere 9 ay zam yapılmamasını resmileştirmiş oldular.

şeker zam Haberi

şeker zam

İktidarın enflasyonla mücadele kapsamında gıda ürünlerinde KDV’yi yüzde 1’e indirmesinin üzerinden bir buçuk ay geçti. Vatandaş gıda fiyatlarında indirim beklerken gelen zamlarla şok yaşamaya devam ediyor. Ayçiçek yağı, et, un, çay fiyatları derken şimdide şeker fiyatlarında artış yaşandı.

Şekerdeki fiyat artışı uzun süredir Türkiye gündemini meşgul ediyor.  Devlet Şeker Fabrikalarında çuvalı 290 TL olan şeker, özel şeker fabrikalarında 800 TL'ye satılıyor. Fiyatlar, satışa sunulan marketlere ve markasına göre ise değişkenik gösteriyor. Peki Toz şeker ne kadar oldu? Zincir marketlerde şeker fiyatları kaç TL? İşte 

Migros 28 Mart 2022 şeker fiyat listesi!

Irmak Küp Şeker 1 Kg: 21,90 TL
Irmak Küp Şeker 750 G: 16,90 TL
Torku Küp Şeker 1 Kg: 15,90 TL

A101  28 Mart 2022 şeker fiyat listesi!

Petek Şeker Toz...