11 / 05 / 2024

SEKOM GAYRİMENKUL İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ adres

SEKOM GAYRİMENKUL İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ adres

Sekom Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sinan Kömür tarafından kuruldu.

Mbt Gayrımenkul Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mbt Gayrımenkul Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşitaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bahadır Teker tarafından kuruldu.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi  100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Okumuş ve  İsmet Okumuş tarafından açıldı.

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Özcan, Ekin Tolga Özcan ve Olcay Özcan ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Medyen Gayrımenkul Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medyen Gayrımenkul Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Tümsek ve Towfıc Saeed İbrahim Alsayıc ortaklığında kuruldu. 

Akfen GYO, Akfen İnşaat'ın gayrimenkullerini değerlendirecek!

Akfen GYO, bugün Yönetim Kurulu Kararı ile Akfen İnşaat'ın elinde bulunan gayrimenkul, menkul ve varlıklarının Akfen GYO bünyesinde değerlendirilmesi için görüşmelere başlanmasına karar verildi.

SEKOM GAYRİMENKUL İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ adres Haberi

SEKOM GAYRİMENKUL İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ adres

Sekom Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sinan Kömür tarafından kuruldu.


Sekom Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;3.1.Şirketin başlıca amaç ve konusu şunlardır: 3.1.1. Yurt içinde ve yurt dışında her nevi konut inşaatı ve tatil köyleri işletmelerinin yapımı organizasyonu, müşavirlik ve danışmanlık hizmetleri. Bunların alımı, satılması, pazarlanması ve bu hizmetlere aracılık edilmesi. 3.1.2. Şirket her türlü inşaat işleri yapma, müteahhitlik yapma, taahhüt işlerinde bulunmak. Bu işlerle ilgili malzemelerin satılmasını, alımını yapmak, yol kanalizasyon, yurt içinde her türlü hafriyat işi yapmak, yurt içinde yurt dışında rafineri petrol boru hattı su izale hattı inşaatı, otoban yol, köprü, baraj, tatil köyü, tünel, havaalanları, kamu ve özel inşaatlar yapmak. 3.1.3. Her nevi inşaat malzemelerinin alınması, satılması, pazarlanması, komisyonculuğu,...