29 / 04 / 2024

selahattin demirtaş otomobili ne marka

selahattin demirtaş otomobili ne marka

Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, HDH Eş Genel Başkanı olarak mal beyanını Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) bildirdi. Peki Selahattin Demirtaş'ın mal varlığı arasında neler var? Selahattin Demirtaş'ın evi, arabası, parası var mı? İşte cevaplar...

Bursa Demirtaş'taki okul arazisi ne zaman ihaleye çıkacak?

Bursa'da yaklaşık iki yıl önce Osmangazi'ye bağlı Demirtaş bölgesinde Milli Eğitim'e devredilen 35 bin metrekare okul arazisi için bir türlü ihaleye çıkılamaması, bölge sakinlerinin tepkisine neden oldu.

Ekrem Demirtaş: İzmir'de her yıl 30 bin konut yenilenmeli!

Ankara'ya Ekrem Demirtaş öncülüğünde çıkarma yapan İzmir Ticaret Odası heyeti üç partinin milletvekilleriyle bir araya geldi. Kentsel Dönüşümün hızlandırılması gerektiğini belirten Demirtaş, "İzmir'de her yıl 30 bin konutu yenilemek zorundayız." dedi.

Ünal Demirtaş, Ereğli Devrek Yolu çalışmalarını eleştirdi!

Demirtaş, 93,9 Değişim Radyo’da yayınlanan, Değişim Genel Yayın Yönetmeni Ersen Berk Çelik’in sunduğu ana haber bültenine telefon bağlantısıyla katılarak, Ereğli Devrek yolu konusunda yürütülen çalışmaların gecikmesini eleştirdi.

Ekrem Demirtaş'tan Çin'e liman ve tünel daveti!

Çin'in Ankara Büyükelçisi Yu Hongyang, İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş'ı ziyaret etti. Demirtaş "Alsancak Limanı bu yıl özelleşecek. Ayrıca 2.5 kilometrelik tünel projesi var. Bu projelerde sizleri de görmek isteriz" dedi.

Demirtaşpaşa İlkokulu´nda dönüşüm başlıyor!

Bursa’nın kalite kenti olması yolunda tüm alanlara müdahil olan ve eksiklikleri bir bir gideren Büyükşehir Belediyesi, kentin göbeğinde yer alan tarihi Demirtaşpaşa İlkokulu’nun yenilenmesi çalışmalarına da startı vermeye hazırlanıyor...

Ekrem Demirtaş, İzmir'deki plan iptallerini eleştirdi!

İzmir Ticaret Odası aralık ayı meclis toplantısında konuşan İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir planlarının iptallerini eleştirdi. Demirtaş, kentte çeşitli itirazlarla planların yargı tarafından iptal edilmesine değindi.

Osmangazi Demirtaş Meydanı genişliyor!

Osmangazi Belediyesi, Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerine yapılan meydan çalışmaları kapsamında bölgedeki Türk Telekom binasını da yıkarak meydana dahil ediyor.

Düzce Selahattin Olcar Köprüsü'nde çalışmalar sürüyor!

Asar Suyu Deresi Yenileme Projesi kapsamında yapımı devam eden Selahattin Olcar Köprüsü’nde aynı zamanda Terminal bağlantısı olması nedeniyle köprünün ulaşım düzenlemesi de aynı anda yapılıyor.

Selahattin Demirtaş mal varlığını açıkladı!

HDP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Eş Genel Başkan Demirtaş'ın mal varlığının bulunduğu beyanname, TBMM Başkanlığına sunuldu.

Selahattin Düzbasan: Türkiye’nin en uzun viyadüklerini yaptık!

Ilgaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Düzbasan, “Bu ülke hepimizin. Bu ülkenin değerlerine hepimizin sahip çıkması lazım. Herkes elinden geleni yaparsa ülke daha aydınlık olacaktır” dedi.

Bursa Demirtaş Kavşağı hizmete girdi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan Demirtaş Kavşağı ile kent içi ulaşımda önemli bir düğümün daha çözüldüğünü söyledi.

Demirtaş Kavşağı açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan Demirtaş Kavşağı ile kent içi ulaşımda önemli bir düğümün daha çözüldüğünü söyledi.

Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi'nin diyaliz ünitesi açıldı!

Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi’ne kurulan diyaliz ünitesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

selahattin demirtaş otomobili ne marka Haberi

selahattin demirtaş otomobili ne marka

Selahattin Demirtaş'ın mal beyanında neler var?


HDP'nin cumhurbaşkanı adayı ve Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır'da ev ve büro ile biri eşinin kullandığı 3 adet otomobili bulunduğunu beyan etti. HDP Basın Birimi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, cumhurbaşkanı adayı Demirtaş, bugün Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) mal varlığına dair beyanını sundu.


Selahattin Demirtaş'ın mal varlığı!


İşte Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın mal varlığı beyanından kalemler; 


- Diyarbakır'da 260 bin TL değerinde bir ev, 


- Diyarbakır'da 100 bin TL değerinde hukuk bürosu,


- 2 adet Audi marka otomobil, 


- Eşi Başak Demirtaş'ın kullandığı Skoda marka otomobil.


Recep Tayyip Erdoğan'ın mal beyanında neler var? Öğrenmek için tıklayın!


Ekmeleddin İhsanoğlu'nun mal beyanında neler var? Öğrenmek için...