29 / 04 / 2024

Selahattin Karataş kim

Selahattin Karataş kim

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörüne duyulan güven düşüş gösterirken, sektör temsilcileri kullanılan malzeme kalitesinin alıcının güvenini kazanmakta önemli rol oynadığını kaydediyor.

Selahattin Karataş: Karat Rezidans'ta kullandığımız tüm malzemelerin arkasındayız!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörüne duyulan güven düşüş gösterirken, sektör temsilcileri kullanılan malzeme kalitesinin alıcının güvenini kazanmakta önemli rol oynadığını kaydediyor..

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 1.6 azaldı!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörüne duyulan güven düşüş gösterirken, sektör temsilcileri kullanılan malzeme kalitesinin alıcının güvenini kazanmakta önemli rol oynadığını kaydediyor. İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 1.6 azaldı.

Lüks yaşam isteyenler Yaşamkent'i tercih ediyor!

Karataş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karataş Yaşamkent'in tercih edilen bölgelerden olduğunu belirtirken,bölgenin kaliteli ve konforlu yapılarla lüks yaşam isteyenlere ev sahipliği yaptığını bildirdi.

Selahattin Karataş: Karat Rezidans'ta kullandığımız tüm malzemelerin arkasındayız!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörüne duyulan güven düşüş gösterirken, sektör temsilcileri kullanılan malzeme kalitesinin alıcının güvenini kazanmakta önemli rol oynadığını kaydediyor..

Karat Rezidans'ta satışlar başladı!

Yaşamkent'te yüzde 80'i tamamlanan Karat Rezidans'ta satışlara başladıklarını belirten Selahattin Karataş, sektörde 28 yıldan beri faaliyet gösteren firmalarının bugüne kadar hiçbir zaman "yapsat" mantığıyla hareket etmediğini kaydetti.

Ankara Karat Rezidans inşaatının yüzde 80'i tamamlandı!

Karataş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karataş, Ankara Yaşamkent'teki Karat Rezidans'ta satışlara başladıklarını belirtti. Karataş, "Projemizde fiyatlar 650-850 bin arasında değişiyor" dedi.

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

İskanı kim alır?

İnşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belge olan iskanı kim alır? İskan nasıl alınır?

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

SmartBS Otomasyon satış müdürlüğüne Selahattin Nayman’ı getirdi!

Smart BS Otomasyon ve de Mühendislik yeni dönemde planladığı satış ve de bayilik ağı geliştirme faaliyetleri için Selahattin NAYMAN’ı satış ve pazarlama müdürü olarak seçti.

Hamza Karataş: Sel baskınlarına yönelik alt yapı çalışmalarına başladık!

Çorum Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, düzenlediği basın toplantısında ilçede yayın yapan yerel gazetelerin temsilcileri ve haber ajanslarının ilçe muhabirleri ile bir araya geldi ve önemli açıklamalarda bulundu.

Selahattin Karataş kim Haberi

Selahattin Karataş kim

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) 'Ekonomik Güven Endeksi'ne göre, inşaat sektörü güven endeksi Mart ayında Şubat ayma göre düşüş gösterdi. İnşaat sektörü güven endeksi bir önceki aya göre yüzde 1.6 azalarak 83.67 değerine düştü. Türk ekonomisinin amirali sektörde güveni sağlamanın inşaatçılara düştüğünü vurgulayan Karataş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karataş, "İnşaat Yap-sat-para kazan' demek olmamalı. Çünkü sürekli yeni projeler üretiliyor. 


Bu projeler arasında öne çıkmak için güven duyulan bir firma olarak isminizi duyurmanız gerekiyor. Uzun yıllardır faaliyet gösterdiğimiz inşaat sektöründe güven duyulan bir marka olmak için çalıştık. Son projemiz Karat Rezidans'ta da bu güveni sağlamlaştırıyoruz" dedi. 


Karataş, Başkent Ankara'da seçkin kişilerin yeni adresi Yaşamkent'te hayata geçirdikleri Karat Rezidans projesini de bu güvenle yükselttiklerini kaydederek, şunları söyledi "Karataş İnşaat olarak, 28 yıldan bu...