29 / 04 / 2024

Selahattin Karataş

Selahattin Karataş

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörüne duyulan güven düşüş gösterirken, sektör temsilcileri kullanılan malzeme kalitesinin alıcının güvenini kazanmakta önemli rol oynadığını kaydediyor. İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 1.6 azaldı.

Pendik Selahattin Yıldız Şeyhli Merkez Cami'nin temeli atıldı!

Sultanlar Grubu Başkanı Şeref Yıldız’ın bağışıyla yapımına başlanan Selahattin Yıldız Şeyhli Merkez Camii Temel Atma Töreni gerçekleşti.

Adana Karataş'ta acele kamulaştırma kararı!

Mersin İli, Tarsus İlçesinde Tesis Edilecek Doğal Gaz Depolama Tesisi İçin Adana Karataş'ta acele kamulaştırma kararı alındı..

Rıza Keten ve Selahattin Keten tutuklandı!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili mahkemeye sevk edilen Rıza Keten ve Selahattin Keten tutuklandı.

Rıza Keten ve Selahattin Keten gözaltına alındı!

Keten İnşaat'ın sahipleri Rıza Keten ve Selahattin Keten, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayeti kapsamında gözaltına alındı.

Deniz Karataş yeni imar yönetmeliğini değerlendirdi!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'ni değerlendirdi.

Selahattin Varan: İzmir'de kentsel dönüşüm acil olmalı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, İzmir Karaburun açıklarında meydana gelen depremin ardından, yapıların depreme karşı güvenli hale getirilmesi gerektiğine dikkat çekti...

Adana Karataş'a engelsiz yaşam merkezi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Vali Mahmut Demirtaş ile birlikte Karataş’ta hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi’ni inceledi.

Karataş Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Karataş Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi Zozan Karataş tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Deniz Karataş'tan binalar için Enerji Kimlik Belgesi uyarısı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Enerji Kimlik Belgesi süresinin uzatılması için yaptıkları çalışmanın sonuç vermesinin sevindirici olduğunu ifade etti.

Selahattin Beyazıt'ın yalısı Turgut Yılmaz'a 80.9 milyon TL'ye satıldı!

Galatasaray Kulübü eski başkanı ünlü işadamı Selahattin Beyazıt’ın yalısı “Prenses İkbal Monheim”, icradan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın kardeşi ünlü işadamı Turgut Yılmaz’a satıldı. Turgut Yılmaz, yalıya 80 milyon 873 bin lira ödedi.

Adana Büyükşehir’den Karataş’a mezarlık kompleksi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, mezarlık ve cenaze hizmetlerinin daha iyi şartlarda yürütülmesi amacıyla Karataş ilçesine idari bina, gasilhane, namazgah, abdesthane ve bekleme salonu inşa etti.

Adana Karataş Belediyesi Atapark projesinde sona gelindi!

Adana Karataş Belediyesi tarafından projelendirilen Atapark'ın yenilenme çalışmalarına aralıksız devam ediliyor. Boğaçhan Ünal, Atapark'a gelerek şantiyede incelemelerde bulundu.

Deniz Karataş'tan site içi evler için uyarı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, ‘site içi evler’ için uyarılarda bulundu. Karataş, sektöründe uzun süredir eğilimin, site içi evlerde olduğunu belirtti.

Selahattin Karataş Haberi

Selahattin Karataş

İnşaat sektörü güven endeksi bir önceki aya göre yüzde 1.6 azalarak 83.67 değerine düştü. 

Türk ekonomisinin amirali sektörde güveni sağlamanın inşaatçılara düştüğünü vurgulayan Karataş inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karataş, "İnşaat 'yapsat-para kazan' demek olmamalı. Çünkü sürekli yeni projeler üretiliyor. Bu projeler arasında öne çıkmak için güven duyulan bir firma olarak isminizi duyurmanız gerekiyor. Uzun yıllardır faaliyet gösterdiğimiz inşaat sektöründe güven duyulan bir marka olmak için çalıştık. Son projemiz Karat Rezidans'ta da bu güveni sağlamlaştırıyoruz" dedi. 

Karataş, Başkent Ankara'da seçkin kişilerin yeni adresi Yaşamkent'te hayata geçirdikleri Karat Rezidans projesini de bu güvenle yükselttiklerini kaydederek, şunları söyledi: "Karataş İnşaat olarak, 28 yıldan bu yana hep güvenilen bir firma olmayı başardık. Son projemiz Karat Rezidans'ta da yüksek kaliteli malzemeleri birinci sınıf işçilikle buluşturarak...