21 / 05 / 2024

Selahattin Keten gayrimenkulün modası

Selahattin Keten gayrimenkulün modası

Gayrimenkul yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Keten inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, "Gayrimenkul karlılığını kanıtlamış bir yatırımdır. Türkiye emlak sektörü konusunda güvenli bir liman haline geldi" diye konuştu.

Selahattin Keten'e Cemil Candaş'ın öldürülmesi davasında tahliye!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesine ilişkin davada, Keten inşaat sahiplerinden Selahattin Keten'in arasında bulunduğu 3 tutuklu sanığın tahliye edilmesine karar verildi. 

Rıza Keten ve Selahattin Keten tutuklandı!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili mahkemeye sevk edilen Rıza Keten ve Selahattin Keten tutuklandı.

Rıza Keten ve Selahattin Keten gözaltına alındı!

Keten İnşaat'ın sahipleri Rıza Keten ve Selahattin Keten, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayeti kapsamında gözaltına alındı.

Atakule GYO Ankara'daki gayrimenkulünün yapı kullanma belgesini aldı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO Ankara'daki gayrimenkulünün yapı kullanma belgesini aldı.

Vakıflar, FETÖ'nün 1.512 gayrimenkulünü ihaleye çıkarıyor!

Vakıflar Genel Müdürü Ertem, FETÖ ile bağı bulunduğu saptandığı için kapatılan vakıflar ve bu vakıfların mal varlıklarına yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ertem, "1.512 gayrimenkulün ihalesine çıkacağız ve kiraya vereceğiz. Böylece kira elde edilecek"" dedi.

Almak istediğiniz gayrimenkulün tapusu ‘temiz’ mi?

Gayrimenkul satışlarında, alıcının gayrimenkulün fiziki yapısı konusunda bilgisi olsa da bu bilgi, tapu kayıtlarını kapsamayabiliyor. Sağlam Tapu, alıcıyı koruyan profesyonel bir destek olarak bireysel alıcının güvenle gayrimenkul almasına yardımcı oluyor.

TGM Trend Gayrimenkul'ün toplantısı 16 Mayıs'ta!

Aydın Holding'in yeni emlak zinciri TGM Trend Gayrimenkul'ün tanıtım toplantısı 16 Mayıs Salı 2017 günü saat 10:00'da gerçekleşecek. TGM Trend Gayrimenkul'ün Türkiye’deki tüm klasik emlakçılık kalıplarını yıkacak.

TMSF 21 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nca amme borcundan dolayı hacizli bulunan gayrimenkuller açık artırma sureti ile satışa çıkarılıyor. Satışa sunulan 21 gayrimenkulün toplam bedeli ise 18 milyon 46 bin 192 TL.

İstanbul Defterdarlığı 7 ilçedeki 22 gayrimenkulünü satıyor!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Bankası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Beyoğlu ve Beylikdüzü İlçesinde yer alan 22 gayrimenkulünü satışa çıkarıyor.

İTO, Türk gayrimenkulünün önemli temsilcilerini bir araya geldi!

İTO'nun ev sahipliğinde, Türk gayrimenkulünün önemli isimleri bir araya gelerek MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarını değerlendirdi.

Türker Proje Gayrimenkul'ün 2016 olağan genel kurul toplantısı yapıldı!

Türker Proje Gayrimenkul'ün 2016 yılı hesap ve işlemlerine ait olağan genel kurul toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Selahattin Beyazıt'ın yalısı Turgut Yılmaz'a 80.9 milyon TL'ye satıldı!

Galatasaray Kulübü eski başkanı ünlü işadamı Selahattin Beyazıt’ın yalısı “Prenses İkbal Monheim”, icradan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın kardeşi ünlü işadamı Turgut Yılmaz’a satıldı. Turgut Yılmaz, yalıya 80 milyon 873 bin lira ödedi.

2017'de alınan gayrimenkulün vergisi ne zaman ödenir?

Emlak vergisi 2017 için ilk taksit dönemi başladı. Peki, bu sene satışı gerçekleşen gayrimenkulün vergisini kim ödeyecek? 2017'de alınan gayrimenkulün vergisi ne zaman ödenir?

Selahattin Keten gayrimenkulün modası Haberi

Selahattin Keten gayrimenkulün modası

Gayrimenkul yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Keten inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, "Gayrimenkul karlılığını kanıtlamış bir yatırımdır. Türkiye emlak sektörü konusunda güvenli bir liman haline geldi" diye konuştu. 


Piyasaların kurdaki artış ve zaman zaman değişimlerle yorulduğunu belirten Selahattin Keten, "çekimser kalıp beklemek bu tür dönemlerin doğal sonucudur. Ancak gayrimenkul alışveriş trafiği hiçbir zaman bitmez; insanlar, yaşayacakları alanlarım, evlerini ve ofislerini değiştirmek, yenilemek, başka bir semte taşınmak, evlenmek, kendi işini kurmak gibi pek çok sebeple sürekli hareket oluşturuyorlar. Bu gerçeklerle birlikte gayrimenkul, diğer yatırım araçlarına kıyasla kârlılığım kanıtlamış bir yatırımdır. Ekonomi için can simididir. Borsada, dövizde veya faizde aradığım bulamayanlar daima gayrimenkule yönelirler. Kısaca yatırımcı açısından gayrimenkulün modası asla geçmez. Sektörde son 10 yılda olduğu gibi bu yıl da yükselişini duraksamadan...