06 / 05 / 2024

şelale park nerede

şelale park nerede

Şelale Park’ın açılışı törenle yapıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, açılış sırasında törene katılan vatandaşları yanlarına davet ederek açılış kurdelesini birlikte kestiler.

Şelale Park'ı 3 ayda 170 bin kişi ziyaret etti!

Şahinbey Belediyesi tarafından Güneykent Mahallesi'nde yapılan Şelale Park, içerisinde bulunan 5 bin metrekare büyüklüğündeki biyolojik gölette misafirlerine sunduğu sandal keyfi ile birlikte yerli-yabancı herkesin dikkatini çekiyor.

Anadolu Yakası'nın tek otomobil müzesi Şelale Park Tuzla'da!

Tuzla’da inşa edilen İstanbul Anadolu yakasının en fonksiyonel parkının inşaatında son aşamaya gelindi

Aşçıoğlu Selenium Park nerede?

Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Selenium Park nerede? 

Selenium Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Selenium Park nerede sorusunun yanıtı ve proje bilgileri...

Viduşlu Park nerede?

Viduşlu Park projesi çok yakında satışa çıkıyor. Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Başakşehir Şelale Park imara açılmayacak!

Başakşehir Belediyesi’nin, ilçenin en önemli yeşil alanları arasında yer alan Şelale Parkı imara açma girişimine yargı bir kez daha 'dur' dedi.

Kartal Yücel Park nerede?

Kartal Yücel Park projesi denize 900 metre mesafede İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. Peki Kartal Yücel Park nerede?

Serdivan Şelale Park’ın ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan Belediyesi'nin yeni vizyon projesi olan Şelale Park’ın ihalesi gerçekleşti. Serdivan Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.

Başakşehir Şelale Park Sosyal Tesisleri açıldı!

Şelale Park Sosyal Tesisleri, Başakşehir Belediyesi tarafından hizmete sunuldu. Park alanından, otoparkına, spor alanından kafe ve restoran bölümüne kadar bir çok imkanıyla vatandaşların faydalanabileceği tesis, 1000 metrekarelik bir alanda kuruldu.

Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Vadistanbul Park Rezidans'ta daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. Konut, dükkan ve ofislerden oluşan projede çeşitli sosyal alanlar da bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Seyrantepe Vadi Park nerede?

Vadi Park Seyrantepe'de 400 adet daire bulunuyor. Yakın zamanda satışa çıkacak olan proje Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu imzası taşıyor. Peki Seyrantepe Vadi Park nerede?

Davutpaşa Beyaz Park nerede?

Beyaz Park Topkapı'da dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Proje 15 bin 500 metrekarelik alanda yükseliyor. Peki Davutpaşa Beyaz Park nerede?

Battalgazi Belediye Meclisi'nde imar planı görüşüldü!

Battalgazi Belediye Meclisi toplandı. Mevcut imar planında 7 kat olmasına rağmen Kernek Şelale Parkı'nın yanında bulunan 6 dönümlük araziye, 50 metre yükseklikte bina yapımı için istenen imar plan değişikliği talebi bir kez daha ertelendi.

Şahinbey Şelale Park açıldı!

Şelale Park’ın açılışı törenle yapıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, açılış sırasında törene katılan vatandaşları yanlarına davet ederek açılış kurdelesini birlikte kestiler.

Sinpaş Queen Central Park nerede?

Sinpaş GYO imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti'de hayata geçirilen Queen Central Park satışa çıktı. Peki, Sinpaş Queen Central Park nerede?

şelale park nerede Haberi

şelale park nerede


Şahinbey Belediyesi tarafından Güneykent Mahallesi’nde yaptırılan Şelale Park’ın açılışı Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katıldığı törenle yapıldı. Törene, Bakan Şimşek’in yanı sıra Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Açılış töreni öncesinde Bakan Şimşek ve Başkan Tahmazoğlu, parkı ziyarete gelen vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Bakan Şimşek: “Başkanımızı Ve Ekibini Tebrik Ediyorum”

Törende konuşan Bakan Şimşek,  Şahinbey Belediyesi’nin çalışmalarının büyüklüğüne dikkat çekerek, “Değerli başkanımızın çalışmalarıyla neredeyse her gün bir temel atma ya da bir açılış gerçekleştiriyoruz. Bu park yapıldıktan sonra vatandaşların hizmetine açılmıştı fakat resmi açılışı yapılmamıştı. Bu sebeple bugün buradayız. Bu parkın Şahinbey’e Gaziantep’e katılmasında başta başkanımız olmak üzere bütün ekibinin emeği var, kendilerini canı gönülden tebrik ediyorum. Gaziantep son 10...