10 / 05 / 2024

Selami Demirhan

Selami Demirhan

Globaltt Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mücahit Şuayb Şenel, Selami Demirhan tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ağustos 2013 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de İsa Hatipoğlu, Ömer Açıkbaş, Selami İnce ve Süleyman Açıkbaş ortaklığında kuruldu.

Dmr Demirhan İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Demirhan İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Muhammed Dursun Demirhan tarafından kuruldu.

Demirhan Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Yasin Demirhan tarafından kuruldu.

Demirhan Grup Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Güven tarafından  kuruldu.

Demirhan Makina Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Demirhan Makina Ve İnşaat Anonim Şirketi Kağıthane’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Demirhan tarafından kuruldu.

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Selami Selçuk'a kaçak arazi soruşturması: Ufak bir dikkatsizlik!

İçişleri Bakanlığı, Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘orman arazisine kaçak kongre merkezi' inşa ettiği için soruşturma açtı. Selçuk yaptığı savunmada "Ufak bir dikkatsizlik" dedi.

Demirhan Yatırım ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Yatırım ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Demirhan tarafından kuruldu.

Demirhan Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100  bin TL sermaye bedeli ile Alper Şen ve Serkan Demirhan tarafından kuruldu.

Selami Şahin Çeşme'de Gala Ayayorgi adlı bir mekan açıyor!

Ünlü şarkıcı Selami Şahin, Çeşme’de 1 milyon TL yatırımla Gala Ayayorgi adlı bir mekan açmaya hazırlanıyor. Şahin'in yeni mekanıyla oğulları Lider ve Emirhan ilgilenecek...

Bursa Selami Efendi Tekkesi gün yüzüne çıktı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, 17’nci yüzyılda Yeşil Mahallesi’nde 3000 metrekare bahçe içine kurulan  Selami Efendi Tekkesi, ilk günkü orijinal haliyle kente kazandırdı.

Demirhan Otomotiv İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Otomotiv İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir ve Halime Demir ortaklığında kuruldu. 

Selami Demirhan Haberi

Selami Demirhan

Globaltt Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mücahit Şuayb Şenel, Selami Demirhan tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta kuruldu. Globaltt Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi hissesinin 24 bin TL'lik kısmı Selami Demirhan'a ve 36 bin TL'lik kısmı ise Mücahit Şuayb Şenel'e ait. 


Globaltt Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konuyn işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Globaltt Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Mehmet Akif Caddesi, 6. Sokak,...