28 / 04 / 2024

Selçuk imar planı

Selçuk imar planı

2015'te Selçuk'a hizmet yağacak. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, merkezi yönetim ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçede birçok yeni yatırımın hayata geçirileceğini söyledi.

Bankada doları olanlara kötü haber! Ekonomist Selçuk Geçer doların nasıl düşürüleceğini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin dolar kuru için yeni bir planı olduğunu ve doların nasıl düşürüleceğini açıkladı. Özellikle bankada doları olanlara seslenen Geçer, bu işten en çok zararlı çıkanların onlar olacağını söyledi.

Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar uyarısı! Dolar borcu olanlar kımızı alarm! Acilen planınızı yapın

Dolar/TL kuru deprem sonrasında açılan borsa ile birlikte 19 TL'yi görürken Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar uyarısı geldi! Dolar borcu olanlar kımızı alarm! Acilen planınızı yapın.

Dolar füze gibi fırlayacak diyen Ekonomist Selçuk Geçer araba ve ev almak isteyenleri uyardı! Planınızı şimdiden yapın

Dolar tahinleri ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer, doların füze gibi fırlayacağını söyleyerek araba ve ev almak isteyenleri uyardı. Planınızı şimdiden yapın...

Geri sayım başladı! Ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması geldi! Planınızı şimdiden yapın!

Son dakika dolar kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Doların kaderini belirleyecek olan kritik gelişme için geri sayım başlarken ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması geldi! Planınızı şimdiden yapın!

Dolar 19 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! Ekonomist Selçuk Geçer son noktayı koydu! Planınızı şimdiden yapın!

Ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara planlarını şimdiden yapmaları gerektiğini belirterek doların 19 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı ve son noktayı koydu! İşte doların geleceği o rakam...

Zehra Zümrüt Selçuk: Afrika'da nitelikli imar projelerini üstlenmeye hazırız!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada, "Botsvanalı dostlarımızın ihtiyaç duyacakları nitelikli imar projelerini üstlenmeye hazır olduğumuzu vurgulamak istiyorum." dedi.

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

TOKİ İzmir Selçuk 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ İzmir Selçuk 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ İzmir Selçuk 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ İzmir Selçuk 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ İzmir Selçuk 2019 kura çekilişi ne zaman? TOKİ İzmir Selçuk 2019 ne zaman teslim? İşte TOKİ İzmir Selçuk 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla....

İzmir Doğu Bölgesi nazım imar planı askıda!

Selçuk, Bayındır İlçelerinin bir bölümünü ve Ödemiş, Tire, Kiraz, Beydağ ilçelerini kapsayan İzmir Doğu Bölgesi 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı, 28 Ağustos'ta askıdan indiriliyor...

Manisa Sarıgöl'e yeni imar planı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u ziyaret etti. Sarıgöl’e yeni imar planı için bir araya gelen başkanlara 1/5000 ve 1/1000’lik imar planlarına yönelik yüklenici firma tarafından sunum yapıldı.

Bayburt'taki tarihi yapılar için koruma imar planına ihtiyaç var!

Kaleli Kentler ve Bayburt Kalesi Kongresi, değerlendirme oturumuyla tamamlandı. Oturumda konuşan Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun Bayburt'taki tarihi yapılar için koruma imar planı gerektiğini söyledi.

Finike Hasyurt Mahallesi'nin imar planı değişiyor!

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Meclis Üyesi Kemal Gökyar, ve İmar Müdürü Selçuk Okur başta olmak üzere Finike Belediyesinin tüm birim müdürlerinin hazır bulunduğu Hasyurt İmar Planı Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Selçuk Havutçulu enerji üretim santrali imar planı askıda!

İzmir Selçuk İlçesi, Havutçulu Mahallesi, 220 ada, 1 parsel no'lu taşınmazın Enerji Üretim Santrali olarak belirlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı bugün askıya çıktı...

Selçuk imar planı Haberi

Selçuk imar planı

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, kısa zamanda ilçede uygulanacak projeleri anlattı Merkezi yönetim başta olmak üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışma içerisinde olacaklarını belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, buna örnek olarak Kültür ve Turizm Bakanlığının desteği ile Pamucak alanına 33 milyonluk yatırım yapılacağını, bu yatırımda öncelikli olarak alt yapıda kanal sorununun ele alınacağını söyledi. 


Selçuklular'ı eğlence merkezi ile buluşturma sözünün olduğunu, bununla ilgili olarak eski hal binalarının bulunduğu alanda çalışmalarını başlattıklarını belirten Başkan Bakıcı, bu alanda yasal sürecin devam ettiğini söyledi. 


Bakıcı, yaklaşık 10 dönümlük bir alana gençlik ve eğlence merkezi, cep sinemaları, seminer salonları, kafeler ve restoranların yapılacağı bir proje öngördüklerini ifade etti. Başkan Bakıcı, yakın zaman içerisinde Kültür Merkezi çalışmalarına başlayacaklarını belirtti. 


Şirince'nin bir...