03 / 05 / 2024

Selçuk Özer İnşaat adresi

Selçuk Özer İnşaat adresi

Selçuk Özer İnşaat ve Otomotiv Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selçuk Özer tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Dolar Kahini Selçuk Geçer doların 40 TL olacağı net tarihi açıkladı! Son noktayı koydu! Doları olanlar herkes toplansın

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçeri dolar ile ilgili son dakika yorumlar yapmaya devam ediyor. Dolar kurunun ne olacağını merak eden vatandaşlar için dolar 40 TL olacak diyen Geçer, net tarihi açıkladı.

Doları ince eleyip sık dokuyan adam Selçuk Geçer can alıcı tarihi açıkladı! Bugün değil ama çok yakın! Yandınız

Doları ince eleyip sık dokuyan adam Selçuk Geçer, doların yükseleceği can alıcı tarihi açıkladı. Herkes bugünü bekliyor ama asıl patlamanın olacağı tarih bugün değil. Selçuk Geçer, dolardaki asıl patlamayı açıklayıp rakam verdi. Dolarını satanlar yandınız...

Ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı!

Son dakika dolar kuru milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Doların ne zaman  yükseleceğini merak eden yatırımcılar için Ekonomist Selçuk Geçer, asıl tarihi açıkladı. İşte dolar asıl bu gün füze gibi fırlayacak...

Dolar 28 TL olacak! Selçuk Geçer elinde dolar olanları uyardı: Sakın bunu yapmayın

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurundaki yükselişlerin devam edeceğini söyleyerek ''sakın bunu yapmayın'' diyerek elinde dolar olan yatırımcıları uyardı. 

Selçuk Geçer altın ve doların roket gibi fırlayacağı tarihi açıkladı! Görenlerin eli ayağına dolaştı

Altın ve dolar için, ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den tarih açıklaması geldi. Sltın ve doların roket gibi fırlayacağı tarihi açıklayan Geçer, yatırımcıları uyardı.

Elinde dolar ve Euro olanlar için çanlar çalıyor! Selçuk Geçer teker teker uyardı! Bu son dakika açıklamasına bir bakın!

Tahminleri ve açıklamalarıyla dikkat çeken Selçuk Geçer resmi twitter hesabı üzerinden Amerika Merkez Bankası'nın (FED) Kasım ayına ilişkin korkutan bir paylaşım gerçekleştirdi. Şimdi çanlar elinde dolar ve Euro olanlar için çalıyor. Hemen bir bakın...

Selçuk Geçer'den dolarla ilgili kritik uyarı geldi! Dolar fırtınasına hazır olun! 5 gün sonra dolar böyle olacak

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolarla ilgili kritik yorum geldi. Merkez Bankası enflasyon rakamlarının yükseldiğini açıkladıktan sonra Selçuk Geçer'den dolar fırtınası yorumu geldi.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar için son noktayı koydu! Tarih belli, rakam belli! Gardınızı alın

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar ile ilgili son noktayı koydu. Tarih ve rakam vererek açıklayan Geçer, yatırımcıları uyardı. Gardınızı alın!

Dolar için tsunami başlıyor! Bu tarihi hemen not alın! Selçuk Geçer tir tir titretti

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Avrupa ve Amerika'da yaşanan finansal sorunların bedelinin Türkiye'ye ağır bedel ödeteceğini söyledi. Elinde dolar olanları uyaran Geçer açıklamaları ile tir tir titretti.

Dolar adım adım o rakama gelecek! Doların Efendisi Selçuk Geçer açıkladı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın!

Dolar adım adım o rakama gelecek! Doların Efendisi Selçuk Geçer açıkladı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın!

Selçuk Geçer duyurdu! İşte doların fırlayacağı tarih!

Para piyasalarının kahini Selçuk Geçer, doların 20 TL barajını aşması için kasım ve aralık ayına işaret etti.

Doları bilen adam Selçuk Geçer tarih verdi! Sert rüzgar geliyor! İşte o gün dolar 20 TL'yi geçecek

Dolar kurunun baskı altında olduğunu söyleyen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 20 TL'yi geçeceği tarihi açıkladı.

Dolar kahini Selçuk Geçer'den çılgın dolar yorumu! ABD enflasyonundan sonra korkutan açıklama geldi! Söylemedi demeyin

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den, ABD enflasyonun açıklanmasından sonra korkutan dolar açıklaması geldi. ''Söylemedi demeyin'' diyerek belirten Geçer dolar için çılgın yorumu yaptı.

Selçuk Özer İnşaat adresi Haberi

Selçuk Özer İnşaat adresi

Selçuk Özer İnşaat ve Otomotiv Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selçuk Özer tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.


Selçuk Özer İnşaat ve Otomotiv Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...