05 / 05 / 2024

Selçuk Semizoğlu kimdir

Selçuk Semizoğlu kimdir

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs ayı toplantısında konuşan ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu, “İnşaat sektörü diye bir şey kalmadı. Kalmadı demeyelim de öyle bir pasta yok diyelim.Önümüze bakacağız'' diye konuştu.

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Selçuk Semizoğlu: İnşaat sektörü tatil yapacak!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs ayı toplantısında konuşan ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu, “İnşaat sektörü diye bir şey kalmadı. Kalmadı demeyelim de öyle bir pasta yok diyelim.Önümüze bakacağız'' diye konuştu.

İzmir Selçuk'a teleferik müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Eroğlu, İzmir Valisi Mustafa Toprak'a yaptığı ziyarette ise Efes Antik Kanalı ve Selçuk Meryem Ana'ya yapılması planlanan teleferik ile ilgili müjde verdi.

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar evlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, iş adamı Özdemir Bayraktar'ın oğlu Selçuk Bayraktar ile evlendi.

Selçuk Havutçulu enerji üretim santrali imar planı askıda!

İzmir Selçuk İlçesi, Havutçulu Mahallesi, 220 ada, 1 parsel no'lu taşınmazın Enerji Üretim Santrali olarak belirlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı bugün askıya çıktı...

Mustafa Selçuk kimdir?

Mimar Mustafa Selçuk kimdir? Mimar Mustafa Selçuk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Mustafa Selçuk, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mustafa Selçuk...

Ahmet Keleşoğlu kimdir?

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Keleşoğlu kimdir? Ahmet Keleşoğlu hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Necati Selçuk kimdir?

Manisa Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk kimdir? Necati Selçuk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Necati Selçuk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Necati Selçuk..

Selami Selçuk kimdir?

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk kimdir? Selami Selçuk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selami Selçuk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Selami Selçuk..

Selçuk Kültür Merkezi'nin açılışı bugün gerçekleştirildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Selçuk Belediyesi'nin ortak hizmet projesi olan Selçuk Kültür Merkezi'nin açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Selçuk Çetin kimdir?

Ankara Pursuklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin kimdir? Selçuk Çetin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selçuk Çetin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Selçuk Çetin...

Zafer Karamehmetoğlu kimdir?

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu kimdir? Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Karamehmetoğlu, ne zamandan beri kaymakam olarak görev alıyor? İşte Zafer Karamehmetoğlu..

Cevdet Abacıoğlu kimdir?

Saros İnşaat kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Abacıoğlu kimdir? Cevdet Abacıoğlu, Saros İnşaat'ı ne zaman kurdu? Cevdet Abacıoğlu, Saros İnşaat ile hangi projelere imza attı? İşte Cevdet Abacıoğlu...

Selçuk Semizoğlu kimdir Haberi

Selçuk Semizoğlu kimdir

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs ayı toplantısı Çtso Fuar Merkezi toplantı salonunda düzenlendi. Gazete Kalem'de yer alan habere göre; toplantı açılışında konuşan Meclis Başkan Vekili Hayrettin Çetinkaya, ” Ağustos ayında hissetmediği ekomonol etkileri henüz atamadık. Çarkların yeniden sağlıklı bir şekilde dönmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Marka bilinci oluşturmak için daha fazla çalışmalı. Farkındalık yaratmalıyız diye düşünüyorum” dedi.  “Her ne kadar burada söylenen şeyler farklı olsa da farklılıkları düzeltecek olam bizleriz. Örneğin turizmciler istedikleri gibi ruhsatlarını alabiliyor mu? Eleştirmek anlamında değil yön de vermiş oluyoruz.” ifadelerini kullandı.

Selçuk Semizoğlu, geçtiğimiz ay Vali Orhan Tavlı başkanlığında istihdam toplantısına katıldıklarını açıkladı. Toplantı sonrasında Başkan Semizoğlu işçilerin memnun olmadığını ifade etti. İnsanların ne iş yapacağını sormadan zam istediklerini ve bunun geçinemedikleri için normal...