16 / 05 / 2024

Selçuk Turizm Otelcilik adres

Selçuk Turizm Otelcilik adres

Selçuk Turizm Otelcilik Ticaret Ve Sanayi A.Ş.  Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Argun Özdemir,  Mustafa Kadri Coşkun, İbrahim Taylan Kulbay tarafından kuruldu.

Zanardi Life Turizm Otelcilik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zanardi Life Turizm Otelcilik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şİle'de Sacit Asak ve Tevfik Enver Selçuk ortaklığında kuruldu.

Selçuk Turizm Otelcilik Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Selçuk Turizm Otelcilik Ticaret Ve Sanayi A.Ş.  Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Argun Özdemir,  Mustafa Kadri Coşkun, İbrahim Taylan Kulbay tarafından kuruldu.

İzmir Selçuk'a VİP otogar!

Turizm cenneti Selçuk’a VIP otogar İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk'a hizmet verecek semt garajının proje çalışmalarını tamamladı. Efes, Meryem Ana ve Şirince gibi değerli kültür varlıklarını barındıran “turizm cenneti” bu ilçe, artık modern bir semt garajına kavuşuyor.

İzmir Selçuk'a teleferik geliyor!

İzmirli oda ve borsa başkanlarının Selçuk Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleşen toplantısında turizm masaya yatırıldı. Yolcu, "Teleferik projesi ekolojik dengeyi dikkate alan bir projedir." dedi.

Selçuk turizm merkezi haline gelecek!

Fener Rum Patrikhanesi, 8 Mayıs Aziz Johannes Ayini'ni geçmişte olduğu gibi ilçedeki Saint Jean Kilisesi'nde yapmayı kararlaştırdı. Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, "Karar, Selçuk'un yıldızını parlatacak" dedi.

Yenilenen Selçuk Efes Müzesi ziyarete açıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, İzmir’in Selçuk ilçesinde onarılıp yeniden düzenlenen Efes Müzesinin açılışını yaptı. Müzenin onarımı, teşhir ve tanzimi için 7 milyona yakın harcama yapıldı.

İzmir'de turizm sezonu bu yıl Selçuk'ta açılacak!

Dünyanın en büyük açık hava müzesi konumundaki İzmir'in Selçuk ilçesi, 15 Nisan 2015'te 39. Turizm Haftası'nın açılışına ev sahipliği yapacak.

Selçuk Üniversitesi, Avrasya Turizm Kongresi'ne hazırlanıyor!

SELÇUK Üniversitesi (SÜ), 28 - 30 Mayıs 2015 tarihlerinde Konya 'da gerçekleştirilecek olan 1. Uluslararası Avrasya Turizm Kongresi'ne (EITOC) ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Yomralı Turizm Otelcilik Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yomralı Turizm Otelcilik Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Şile'de, Enver Yomralıoğlu Müdürlüğü'nde kuruldu.

Çavaşoğlu İnşaat Turizm Otelcilik ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çavaşoğlu İnşaat Turizm Otelcilik ve Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 23 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Fatih'te, Tüncay Çavaş Müdürlüğü'nde kuruldu.

Günaydın Organizasyon Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günaydın Organizasyon Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 18 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Şişli'de, Şengül Hoşkan, Rıdvan Yüksel ortaklığında kuruldu.

Pasha Palace Turizm Otelcilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Pasha Palace Turizm Otelcilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Abdulaziz Erkol, Asim Karakurt tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta Fatih, Sultanahmet Alemdar Mahallesi'nde kuruldu.

Kadırgalı Turizm Otelcilik İnşaat Emlak ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadırgalı Turizm Otelcilik İnşaat Emlak ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Fatih, Küçük Ayasofya Mahallesi'nde kuruldu.

Selçuk Turizm Otelcilik adres Haberi

Selçuk Turizm Otelcilik adres

Selçuk Turizm Otelcilik Ticaret Ve Sanayi A.Ş.  Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Argun Özdemir, Mustafa Kadri Coşkun, İbrahim Taylan Kulbay tarafından kuruldu.

Selçuk Turizm Otelcilik Ticaret Ve Sanayi A.Ş. Anonim Şirketi  konusu:
55.10.02-Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti vermeyenler ile devre mülkler hariç) 
Adres: MERKEZ MH.HALASKARGAZİ CD. NO:163/2 ŞİŞLİ