08 / 05 / 2024

Selçuk Üniversitesi Taşkent MYO

Selçuk Üniversitesi Taşkent MYO

TOKİ Selçuk Üniversitesi Taşkent Meslek Yüksek Okulu inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi yarın İstanbul'da gerçekleşecek.

Selçuk Geçer doları olanlara seslendi: 4 gün sonra ters köşe olacaksınız

Selçuk Geçer 21-22 Mart'ta yapılacak FED toplantısının piyasalarda şok etkisi yaratacağını iddia etti.

Selçuk Geçer doları olanları uyardı! 4 gün sonra tepetaklak olacaksınız! 

Ekonomist Selçuk Geçer 22 Mart'ta yapılacak Amerika Merkez Bankası (Fed) toplantısının piyasalarda büyük hareketlilik yaşatacağını belirterek yatırımcıları uyardı.4 gün sonra tepetaklak olacaksınız!

Dolar bozdurmak isteyenler durun! Ekonomist Selçuk Geçer o tarihi paylaştı! Taş üstünde taş kalmayacak! Hemen bakın

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolardaki durağanlık karşısında elindeki dolarlarını satmak isteyenlere için kritik açıklamalarda bulundu. Dolar bozdurmak isteyenler durun! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam bu kadar olacak! Hemen bakın...

Elinde 1 doları bile olan okusun! Ünlü ekonomist Selçuk Geçer açıkladı! Şubat’ta tam bu kadar olacak!

Doların inişli çıkışlı grafiği sürerken, ünlü ekonomist Selçuk Geçer’den çok çarpıcı bir tahmin geldi. Şubat’ta dolar kaç TL olacak? Düşecek mi, yükselişe mi geçecek? Ayrıntılar haberde…

Dolar bu kadar olacak! Selçuk Geçer öyle bir rakam verdi ki duyan dövizciye ışınlanacak!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, sözlerini gündeme taşımaya devam ediyor. Son dakika haberine göre güçlü dolar tahminleriyle tanınan Geçer, Aralık ayında doların ne olacağını söyledi.

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar bugün yarın bu seviyeyi görecek! En yüksek rakam verildi! Taş üstünde taş kalmayacak

Ekonomist Selçuk Geçer yukarı yönlü hamle gösteren dolar için; bugün yarın bu seviyeyi görecek diyerek en yüksek rakamı verdi.

Dolar Aralık'ta bu kadar olacak! Selçuk Geçer'den dikkat çeken açıklama! Hemen bakın, pişman olmayın!

Dolar denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan ekonomist Selçuk Geçer, vatandaşlara dolar ile seslendi. Ekonomist Geçer, doların kademeli olarak kaç lira olacağını paylaştı.

Dolar kurunda deprem yaşanacak! Selçuk Geçer'den flaş açıklama: "Dolar kuru 10 TL’ye düşerse..."

Dolar başta olmak üzere döviz kurunun Türk Lirası karşısındaki yükselişi devam ederken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den flaş açıklama geldi! İşte Selçuk Geçer'in şok eden açıklaması...

Selçuk Belediyesi arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İzmir İli Selçuk Belediye Başkanlığı, İzmir Selçuk'ta yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Selçuk Belediyesi 3 gayrimenkul satıyor!

İzmir İli Selçuk Belediye Başkanlığı, İzmir Selçuk'ta yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Selçuk-Ortaklar Demiryolu ve 2. Hat projesi meclis gündeminde!

Selçuk-Ortaklar Demiryolu ve 2. Hat projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Okyay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den İzmir Selçuk'a 620 konut! 

TOKİ'nin İzmir Selçuk'ta inşasına devam ettiği 620 konutluk projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, söz konusu çalışmalar hakkında bilgi aktardı. 

Boğaziçi Üniversitesi taşınacak mı?

GP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Boğaziçi Üniversitesi ile ilişkin karara “Hikâyenin sonunda Boğaziçi taşınacak mı, asıl amaç nedir?” sorusunu sordu. 

Selçuk Üniversitesi Taşkent MYO Haberi

Selçuk Üniversitesi Taşkent MYO

Bilindiği gibi Selçuk Üniversitesine bağlı Taşkent Meslek Yüksek Okulu ve Kampüsü yapılmak üzere İmar Planında Yüksek Öğrenim Tesisi olarak belirlenen, Bakanlar Kurulunca TOKİ adına acele kamulaştırma yapılması için 29289 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 23.02.2015 tarih ve 2015/7346 acele kamulaştırma kararı alman 28 bin metrekare alanda proje çalışmaları başlanmış olup, proje alanında kalan sahanın 4650 Sayılı Yasa ile Değişik 2942 Sayılı Kamulaştırma Kanunun 27. maddesi gereğince inşaata başlamak üzere, TOKİ adına acele kamulaştırılması için Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü avukatları tarafından yasal olarak çalışmalara başlanmıştı. 


400 GÜNDE İNŞAATI BİTECEK

Çalışmaların ardından hazırlanan proje ile Taşkent Meslek Yüksek Okulu inşaatı ile alt yapı ve çevre düzenlemesi için ihalenin yapılmasının ardından kazanan firmaya 10 gün içinde yer teslimi yapılarak 400 iş günü sonunda inşaatın teslim alınması...