06 / 05 / 2024

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesine ek bina yapılacak

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesine ek bina yapılacak

Fakülte binasında düzenlenen basın toplantısına Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Göktaş, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Yılmaz ve dekan yardımcıları katıldı.

'Dolar mı alalım altın mı?' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...

Merkez Bankası faiz kararı piyasalarda dalgalı seyir devam ediyor. Altın ve dolar düşüşe geçerken yatırımcılar 'altın mı alalım, dolar mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Selçuk Geçer'den yatırımcılara tavsiye geldi.

Selçuk Geçer: 'Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak' dedi geleceği net seviyeyi verdi!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yükselmeye devam edeceğini söyledi. Geçer ''Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak'' dedi.

Dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer'den kafa karıştıran açıklama: Dikkat sırat köprüsü ya düştün ya geçtin...

Dolar ve OVP hakkında kritik değerlendirmeler gelmeye devam ediyor. Bu yorumlardan birisi de Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Geçer, yaptığı açıklamayla görenlerin kafasını karıştırdı...

Selçuk Geçer doları olanlara kötü haberi açıkladı! Geçmiş olsun! Yeni sistem devreye giriyor...

Ekonomist Selçuk Geçer '' Dolar için yeni sistem devreye giriyor, geçmiş olsun diyerek'' dolar sahiplerine kötü haberi verdi.

Selçuk Geçer bankada doları olanlara kötü haberi verdi! Kulislerde konuşulmaya başlandı, hazır olun!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, bankada doları olanları uyararak kulislerde konuşulmaya başlanan kötü haberi açıkladı.

Hamdi Selçuk Tuğrul hangi bankalarda çalıştı? SPK’da hangi alanda görev aldı? Hamdi Selçuk Tuğrul evli mi?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Hamdi Selçuk Tuğrul, hangi kolejden ve hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? İşte Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Selçuk Tuğrul ile ilgili merak edilen her şey...

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Bu rakamı gören şaştı kaldı! Son dakika dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra düşüşe geçti. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Bu rakamı gören şaştı kaldı! Hemen bakın! Son dakika dolar gelişmesi.

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeleri adım adım açıkladı! Bu rakamları görenlerin feleği şaştı! Acil bakın

Ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği seviyeleri adım adım açıkladı. Bu rakamları görenlerin feleği şaştı! Acil bakın! Dolar ne kadar olacak?

Ekonomist Selçuk Geçer doların kasıp kavuracağı tarihi açıkladı! Bu günler iyi günleriniz! Görenlerin dili tutulacak

Ekonomist Selçuk Geçer, doların kasıp kavuracağı tarihi açıkladı. ''Bu günler iyi günleriniz'' diyerek dolar için rakam verdi. Bu günler iyi günleriniz! Bu rakamı görenlerin dili tutulacak.

Dolar fırlayacak diyordu! Selçuk Geçer doların gerçek değerini ilk kez açıkladı! Bu rakamı görenlerin feleği şaştı!

Doların füze gibi fırlayacağını söyleyen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar almak veya satmak isteyenler için doların gerçek değerini ilk kez açıkladı. Bu rakamı görenlerin feleği şaştı! 

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? sorusuna net yanıt! Selçuk Geçer yeni zirveyi açıkladı! Ayağınız yerden kesilecek

Doların değer kaybetmesi ile yatırımcılar ''elimizdeki dolarları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Ekonomist Selçuk Geçer'den hemen yanıt geldi ve dolar için yeni zirveyi açıkladı. Bu rakamı görenlerin ayağı yerden kesilecek! İşte Selçuk Geçer'in o açıklaması...

'Dolar trenini kaçırmayın' diyen Selçuk Geçer tarih paylaştı!

Dolarla ilgili yaptığı yorumlarla tüm dikkatleri üzerine çeken Selçuk Geçer, döviz kuru üzerinden flaş bilgiler geçerek yatırımcıları heyecanlandırdı.

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesine ek bina yapılacak Haberi

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesine ek bina yapılacak

Toplantıda konuşan  Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Göktaş, 2002 yılında eğitim-öğretim hayatına başlayan fakültenin 2009 yılından bu yana kendi binasında faaliyet gösterdiğini söyledi. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin bölgenin önemli bir sağlık üssü olduğunu dile getiren Prof. Dr. Göktaş, "Şu anda fakültemizde 996 öğrenci bulunuyor. Bu öğrencilerden yüzde 10'u ise 23 farklı ülkeden gelmektedir. Fakültemiz bu yönüyle artık uluslararası bir boyuta sahiptir. Fakültemizde şu an 51 profesor, 54 doçent ve 4 yardımcı doçent bulunmaktadır. Hastanemizde yılda 20 bin ameliyat gerçekleştirilmektedir. Ocak 2016 itibariyle SSK ile anlaşma yapıldı. Sağlık hizmetlerinin kalitesi daha da artacaktır" dedi.


Kurum içi eğitim seminerlerine de önem verdiklerini ifade eden Göktaş, "Hastane personeline zaman zaman eğitim seminerleri vererek, hastalarla iletişimi güçlendireceğiz. Basını sağlık sektörünün paydaşlarından...