19 / 05 / 2024

selçuk Zümrüt Apartmanı

selçuk Zümrüt Apartmanı

Konya'da, 2004'te Kurban Bayramı akşamı, Zümrüt Apartmanı'nın çökmesi sonucu 92 kişinin öldüğü, 30 kişinin de yaralandığı facianın üzerinden tam 16 yıl geçti...

'Dolar mı alalım altın mı?' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...

Merkez Bankası faiz kararı piyasalarda dalgalı seyir devam ediyor. Altın ve dolar düşüşe geçerken yatırımcılar 'altın mı alalım, dolar mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Selçuk Geçer'den yatırımcılara tavsiye geldi.

Dolar yorumları ile bilinen Selçuk Geçer'den yatırımcılara 'uzak durun' uyarısı: Ekrana bakarken paranız yok olacak!

Dolar yorumları ile adından sıkça söz ettiren Ekonomist Selçuk Geçer, o yatırım aracını işaret ederek yatırımcılara ''uzak durun'' dedi. 

Selçuk Geçer: 'Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak' dedi geleceği net seviyeyi verdi!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yükselmeye devam edeceğini söyledi. Geçer ''Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak'' dedi.

Selçuk Geçer doların 45 TL olacağı tarihi açıkladı!

Dolar kuru üzerine yaptığı tahminler ile ünlenen finans uzmanı Selçuk Geçer, Türkiye'de yeni bir döviz krizinin kapıda olduğunu belirterek, "Dolar kuru bu tarihte 45 liraya ulaşacak" uyarısında bulundu. İşte detaylar...

Dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer'den kafa karıştıran açıklama: Dikkat sırat köprüsü ya düştün ya geçtin...

Dolar ve OVP hakkında kritik değerlendirmeler gelmeye devam ediyor. Bu yorumlardan birisi de Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Geçer, yaptığı açıklamayla görenlerin kafasını karıştırdı...

Doların kahini Selçuk Geçer'den çarpıcı açıklama: Doları geleceği gün yüzüne çıktı! Aman sakın bunu yapmayın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in kahin gibi çıkardığı öngörüler, dolar yatırımcıları arasında büyük bir merak uyandırdı. Ekim, Kasım ve Aralık aylarının önemini vurgulayan Geçer, dolar sahiplerine "Dolarınızı sakın satmayın!" uyarısında bulunuyor.

Selçuk Geçer doları olanlara kötü haberi açıkladı! Geçmiş olsun! Yeni sistem devreye giriyor...

Ekonomist Selçuk Geçer '' Dolar için yeni sistem devreye giriyor, geçmiş olsun diyerek'' dolar sahiplerine kötü haberi verdi.

Selçuk Geçer bankada doları olanlara kötü haberi verdi! Kulislerde konuşulmaya başlandı, hazır olun!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, bankada doları olanları uyararak kulislerde konuşulmaya başlanan kötü haberi açıkladı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar borcu olanlara hazırlığınızı yapın uyarısı! Dolar için tarih ve rakam belli oldu!

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den doları olanları sevindirecek haber geldi. Geçer dolar borcu olanlara ise uyarıda bulunarak, hazırlığınızı yapın diyerek tarih ve rakam verdi...

Hamdi Selçuk Tuğrul hangi bankalarda çalıştı? SPK’da hangi alanda görev aldı? Hamdi Selçuk Tuğrul evli mi?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Hamdi Selçuk Tuğrul, hangi kolejden ve hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? İşte Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Selçuk Tuğrul ile ilgili merak edilen her şey...

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Ekonomist Selçuk Geçer, doların yükseliş tahminleriyle yatırımcıları uyarıyor: 35 liranın üzerine çıkacak!

Ekonomist Selçuk Geçer, Türkiye'nin ekonomik durumuna ilişkin endişelerini dile getirdi ve dolar kurunda ciddi bir yükseliş öngördü. İşte ayrıntılar...

Selçuk Geçer doları olanları uyardı! 4 gün sonra tepetaklak olacaksınız! 

Ekonomist Selçuk Geçer 22 Mart'ta yapılacak Amerika Merkez Bankası (Fed) toplantısının piyasalarda büyük hareketlilik yaşatacağını belirterek yatırımcıları uyardı.4 gün sonra tepetaklak olacaksınız!

selçuk Zümrüt Apartmanı Haberi

selçuk Zümrüt Apartmanı

Konya Selçuklu'da yer alan Zümrüt Apartmanı'nın 2 Şubat 2004'te, Kurban Bayramı akşamı çökmesi sonucu 92 kişinin öldüğü, 30 kişinin yaralandığı facianın üzerinden 16 yıl geçti.

Anadolu Ajansı'ndan Engin Özekinci'nin haberine göre; bayram sevincini yarıda bırakan olayda, itfaiye ve arama-kurtarma ekipleri ile vatandaşlar, günlerce süren çalışmalarla enkaz altındakileri çıkarmaya çalıştı.

Yaşanan faciada birçok kişi çocuğunu, eşini, anne ve babasını kaybetti. 

Faciada hayatını kaybedenler anısına anıt veya yeşil alan yapılması önerilen binanın bulunduğu alana, 2015'te 10 katlı, içinde stüdyo dairelerin bulunduğu yeni bir bina inşa edildi. 

Hisseleri bulunan mağdur ailelerden kimisi acı günleri tekrar hatırlamamak için dairesini kiraya verirken kimisi de sattı. Yeni hayatların kurulduğu dairelerden hiçbirinde o faciayı yaşayan aileler kalmıyor.

Adli süreç

Türkiye'yi yasa boğan faciada yaklaşık 9 gün devam eden enkaz kaldırma işlemlerinin ardından...