13 / 05 / 2024

Selçuklu Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar

Selçuklu Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar

Selçuklu Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda 2016 yılı bütçesi 385 milyon TL olarak kabul edildi.

Selçuklu Kent Konseyi Genel Kurulu yapıldı!

Selçuklu Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Kent Konseyi Başkanı Abdullah Yayla, 2016 faaliyet raporunu slayt eşliğinde anlattı.

Selçuklu Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Selçuklu Belediyesi 2016 yılının son meclis toplantısını gerçekleştirdi. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda Aralık ayının gündem maddeleri görüşüldü ve karara bağlandı.

Konya Selçuklu'da 18 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Konya Selçuklu Belediye Başkanlığı, Dikilitaş, Yeni Selçuk, ve Yazır'da bulunan 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 18 milyon TL olarak belirlendi. İhalesi 8 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Selçuklu Belediyesi'nden 98 milyon TL'ye satılık arsa!

Selçuklu Belediye Başkanlığı, Selçuklu Hocacihan'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Konut imarlı arsanın satış bedeli 98 milyon TL olarak belirlendi. İhalesi 5 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Konya Selçuklu'da 3.7 milyon TL'ye arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu Dikilitaş'ta bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 3 milyon 700 bin TL olarak belirlendi. İsteklilerin teklif zarfını 23 Şubat 2016 tarihine kadar teslim etmeleri gerekiyor.

İbrahim Altay Selçuklu'daki projeleri anlattı!

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2016 yılında yapılacak yatırımları anlattı. Altay, başarı ve hizmet grafiğinin daha yüksek düzeyde olacağını belirtti.

Selçuklu Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi 385 milyon TL!

Selçuklu Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda 2016 yılı bütçesi 385 milyon TL olarak kabul edildi.

Selçuklu Evleri Sultanbeyli fiyatları!

Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği Selçuklu Evleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneğinden oluşuyor.Selçuklu Evleri Sultanbeyli fiyatları 295 bin TL'den başlıyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri'nde teslimler Haziran 2016'da!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, hızla gelişen Sultanbeyli’de uygun fiyatlı daire sahibi olma seçeneği sunuyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri teslimleri Haziran 2016'da!

etro bağlantıları arasında yükseliyor Yapı Yalının ve Azim Gayrimenkul Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Selçuklu Evleri fiyatı ve lokasyonuyla farklı avantajlar sunuyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri teslimleri Haziran 2016'da!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kuraları nerede çekilecek?

Başvuru sürecinin başladığı ve 9 Ocak'a kadar devam edeceği, kura çekilişinin ise 16 Ocak'ta gerçekleşeceği TOKİ Konya Selçuklu Yazır kuraları nerede çekilecek?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 2015!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesinde 19 tane daire kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Projede başvuru süreci başladı. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 2015 detayları...

Selçuklu Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar Haberi

Selçuklu Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar


Selçuklu Belediyesi, Ekim ayı Meclis toplantısında 2016 yılı bütçesi görüşüldü.  Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın başkanlığında toplanan mecliste 2016 yılı bütçesi 385 milyon TL olarak belirlendi. 2015 yılında 305 milyon TL olan bütçe % 26 oranında arttırıldı. 2016 bütçe kalemlerinde ağırlık yatırımlara ayrıldı. 2015 yılında 127 milyon TL olan sermaye giderleri 2016 yılında 173 milyon 964 TL olarak öngörüldü.

Selçuklu Belediyesi bütçesinin 385 milyon olarak onaylandığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,“Öncelikle bütçenin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Özellikle personel giderlerinin oranına dikkat edildiği ve gelirlerin daha çok hizmetlere aktarıldığı bir bütçe üretmiş olduk.2016 yılı da hem mevcutta başladığımız işlerin tamamlandığı hem de yeni projelerin başladığı bir yıl olacaktır” dedi.

Selçuklu Belediyesi olarak önemli yatırımlara imza attıklarını ifade eden...