03 / 05 / 2024

Selçuklu Evleri ödeme koşulları

Selçuklu Evleri ödeme koşulları

Selçuklu Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi ile ödemeler yapılıyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Selçuklu Evleri ödeme koşulları!

Selçuklu Evleri ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 193 adet konuttan meydana gelen Selçuklu Evleri projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi

Selçuklu Evleri Sultanbeyli projesinde satışlar başladı!

Sultanbeyli'de Yapı Yatırım tarafından hayata geçirilen Selçuklu Evleri projesinde satışlar başladı. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salondan meydana geliyor.

Selçuklu Arma Vita’da teslimler Aralık 2020’de!

Konya Selçuklu’da inşa edilen Arma Vita Evleri'nde fiyatlar 324 bin TL ile 430 bin TL aralığında değişiyor. Evlerin anahtar teslimleri ise Aralık 2020’de yapılacak.

Selçuklu Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin ikinci taksitleri için ödeme süresinin 30 Kasım Cuma günü sona ereceğini bildirdi. 

7 Renk Selçuklu fiyat listesi!

"Seha Yapı'dan Kazandıracak proje" sloganı ile ön talepleri toplanmaya başlanan 7 Renk Selçuklu projesinde lansman öncesi fiyat ve ödeme avantajı sunuluyor. 

Selçuklu Vadi Evleri ödeme koşulları 2018!

Selçuklu Vadi Evleri ödeme koşulları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Selçuklu Vadi projesi Selçuklu Turizm ve İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. 

Selçuklu Vadi Sancaktepe güncel ödeme planı!

Selçuklu Vadi Sancaktepe güncel ödeme planı kapsamında peşinatsız konut sahibi olunabiliyor. Proje İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor...

Sancaktepe Selçuklu Vadi peşinatsız ödeme kampanyası!

Selçuklu Vadi projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükseliyor. Dairelerin hemen teslim edildiği projede peşinat verilmeden daire sahibi olunabiliyor...

Selçuklu Vadi Sancaktepe fiyat!

Selçuklu Vadi Sancaktepe fiyat listesi 500 bin TL'den başlıyor. Selçuklu Vadi Evleri'nde teslimler bu yıl Haziran ayında yapılıyor...

Selçukbey Evora Denizli Evleri ödeme planı!

Selçukbey Evora Denizli Evleri ödeme planı kapsamında 100 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Selçuklu-Taşyapı Koşuyolu Koru Evleri iletişim!

Selçuklu-Taşyapı Koşuyolu Koru Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Koşuyolu Koru Evleri'nde metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlıyor...

Selçuklu Belediyesi'nden emlak vergisi mesaisi!

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin ikinci taksitlerinin ödeme süresi 30 Kasım’da sona eriyor. Selçuklu Belediyesi emlak vezneleri vatandaşların vergi ödemelerini kolaylaştırmak amacıyla 28 Kasım Cumartesi ve 29 Kasım Pazar günü de hizmet verecek.

Yapı Yatırım Selçuklu Evleri Projesi!

Yapı Yatırım Selçuklu Evleri Projesi İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde hayata geçiriliyor. Peşin alımlarda yüzde 5 indirim yapılan projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor.

Selçuklu Evleri'nde 3+1'ler 365 bin TL'ye!

3 blokta yer alan 193 konuttan meydana gelen Selçuklu Evleri projesinde 2 bin 270 metrekare inşaat alanı 4 bin 500 metrekare otopark alanı ve 7 bin 165 metrekare yeşil alan bulunmakta.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri'nde 2+1'ler 295 bin TL'ye!

Sultanbeyli'de hızla yükselen Selçuklu Evleri projesinde 22 ay vade farksız taksit veya yüzde 7 indirimli ödeme seçeneği ile ev sahibi olmak mümkün.

Selçuklu Evleri ödeme koşulları Haberi

Selçuklu Evleri ödeme koşulları

Selçuklu Evleri'nde satışlar devam ediyor. Yapı Yatırım imzası ile hayata geçirilen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Selçuklu Evleri ödeme planı haberimizin devamında yer alıyor.


Selçuklu Evleri'ndeki 2+1 daireler 250 bin TL ile 290 bin TL arasında, 3+1 daireler 305 bin TL ile 360 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 


Selçuklu Evleri'nde yer alan sosyal alanlar arasında sauna, fitness center, hobi odası, çocuk oyun alanları, kamelyalar, kafeler, güvenlik ve 193 araçlık otopark mevcut. 


Selçuklu Evleri ödeme planı

Selçuklu Evleri'nde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Yüzde 30 peşinatlı ödemelerde 33 ay vade farksız taksit yapılıyor. projede teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. 


Selçuklu Evleri nerede?

Adres Adil Mahallesi Hamidiye Caddesi No:82 Sultanbeyli -  İstanbul 


Selçuklu Evleri iletişim

Telefon: 0216 457 34...