08 / 05 / 2024

selçuklu Mehmet Akif Mahalle Konağı nerede

selçuklu Mehmet Akif Mahalle Konağı nerede

Selçuklu Belediyesi tarafından Mehmet Akif Mahallesi’ne yaptırılan “Mehmet Akif Mahalle Konağı”nın temel atma töreni Vildan Sokakta düzenlendi. Proje, mimarisiyle de Türkiye’de örnek bir tesis olarak gösteriliyor...

Dinler İnşaat'tan Konya Selçuklu'‫ya yeni proje!

Dinler İnşaat Genel Müdürü Mehmet Bahadır Dinler, Konya Selçuklu'‫da Farabi Hastanesi mevkiinde 65 daire ve 13 işyeri yeni proje yatırım ve satışlarına başladıklarını söyledi.

Erzurum'da Selçuklu mimarisinde 4 bin konut yapılacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin her alanda kalkınıp zenginleşeceğini söyledi. Sekmen, Mahallebaşı’nda Selçuklu mimarisiyle 4 bin konutun yapılacağını ifade etti.

Konya Selçuklu Sağlık Merkezi ne zaman açılacak?

Her yıl yaklaşık 20 bin artan nüfusa paralel olarak ilçe halkının istek ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yürüten Selçuklu Belediyesi, Mehmet Akif Mahallesi’ne Aile Sağlığı Merkezi kazandırıyor.

Selçuklu'ya aile sağlığı merkezi inşa edilecek!

Her yıl yaklaşık 20 bin artan nüfusuna paralel olarak ilçe halkının istek ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yürüten Selçuklu Belediyesi, Mehmet Akif Mahallesi’ne Aile Sağlığı Merkezi kazandırıyor.

Selçuklu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi yeni hizmet binası açıldı

Selçuklu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yeni hizmet binası törenle açıldı. Yeni hizmet binasının açılış konuşmasını Başkan Mehmet Baybağan yaptı..

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura tarihi!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır konut projesi kapsamında 664 tane daire satışa sunuluyor. Projenin konut belirleme kurası henüz çekilmedi. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura tarihi...

Selçuklu Yazır Mahallesi'nde 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Selçuklu ilçesine bağlı Yazır Mahallesi'nde yer alan 19 bin 536 metrekarelik arsa ilçe belediyesi tarafından 5 milyon TL bedelle 6 Kasım 2014 tarihinde ihale ediliyor...

Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura!

Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura çekilişi 27 Ekim 2014 tarihinde saat 11.00 itibariyle gerçekleştirilecek. Kura çekilişi Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura sonucu!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura sonucu bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje TOKİ ile Konya Valiliği Milli Emlak Müdürlüğü tarafından hayata geçiriliyor. Projede toplam 644 tane daire yer alıyor.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır konut belirleme kurası!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır konut belirleme kurası Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda gerçekleşecek. Peki TOKİ Konya Selçuklu Yazır kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 27 Ekim 2014 tarihinde Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’ nda saat 11.00 itibariyle gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura 2014!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 27 Ekim tarihinde gerçekleşecek. Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda saat 11.00 itibariyle gerçekleştirilecek kura kapsamında 644 konut sahiplerini bulacak.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 27 Ekim'de yapılacak!

TOKİ ile Konya Valiliği Milli Emlak Müdürlüğü işbirliği kapsamında gerçekleştirilen Konya Selçuklu Yazır projesinde 664 tane konut bulunuyor. Projenin konut belirleme kurası 27 Ekim'de çekilecek.

selçuklu Mehmet Akif Mahalle Konağı nerede Haberi

selçuklu Mehmet Akif Mahalle Konağı nerede


Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu’yu her manada geliştirmeye çalıştıklarını belirterek, “Alt yapısı tamamlanmış sosyal imkanların arttığı ve Türkiye’ye örnek vizyon projelerin ortaya koyduğu bir Selçuklu oluşturma gayreti içerisindeyiz” dedi.


Selçuklu Belediyesi tarafından Mehmet Akif Mahallesi’ne yaptırılan “Mehmet Akif Mahalle Konağı”nın temel atma töreni Vildan Sokakta düzenlendi. Törene, Selçuklu Kaymakamı Sabit Kaya, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı yöneticileri, davetliler ve mahalle sakinleri katıldı.


Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yakın zamanda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ve Konya protokolünün katılımıyla Otizm ve Down Sendromlular Yaşam Merkezi’nin temelini attıklarını hatırlatarak, “Temelden hemen iki gün sonra Türkiye Mimarlar Odası tarafından ‘Ulusal Mimarlık Ödülleri” kapsamında Türkiye’nin...