15 / 05 / 2024

Selçuklu Turizm Altyapı Hizmet Birliği

Selçuklu Turizm Altyapı Hizmet Birliği

Vangölü Feribot İşletme Müdürlüğünce 1947 yılında Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde yaptırılan ve dönemin birçok devlet büyüğünü ağırlayan tarihi İşletme Oteli, 15 yıl aradan sonra restore ediliyor.

TOKİ Konya Selçuklu 529 konut ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 6. Etap 529 adet konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu 594 konut ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 4. Etap 594 adet konut ve 75 dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2. etap 512 adet konut ,35 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu 512 konut ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2. etap 512 adet konut ,35 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Selçuklu 1057 konut ihalesi 18 Nisan'da!

Konya İli Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 1057 Adet Konut, 1'er Adet Ticaret Merkezi Ve Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 18 Nisan'da yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu 1057 konut ihalesi 18 Nisan'da!

Konya İli Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 1057 Adet Konut, 1'er Adet Ticaret Merkezi Ve Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 18 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Selçuklu Vadi Evleri ödeme koşulları 2018!

Selçuklu Vadi Evleri ödeme koşulları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Selçuklu Vadi projesi Selçuklu Turizm ve İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. 

Selçuklu Vadi Sancaktepe'de 3 bin TL taksitle!

İstanbul Anadolu yakasında Çekmeköy , Kartal , Maltepe , Sultanbeyli , Pendik, Ümraniye , Ataşehir gibi bölgenin önemli ilçelerine komşu konumda yükselen Selçuklu Vadi projesi Selçuklu Turizm ve İnşaat imzası taşıyor..

Selçuklu Vadi Sancaktepe'de peşinatsız hemen teslim fırsatı!

Selçuklu Vadi projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edildi. Selçuklu Turizm ve İnşaat imzası taşıyan projede peşinatsız, aylık 2 bin 900 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

Konya Selçuklu'da altyapı çalışmaları sürüyor!

Konya’nın Merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, sürdürdüğü fiziki belediyecilik çalışmaları ile ilçeye değer katmaya devam ediyor.

Konya Selçuklu'ya 40 bin TL altyapı yatırımı!

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur Altay, “Nüfusu her yıl 20 bin artan Selçuklu’da bu yıl 40 milyon TL’lik yatırım yapıyoruz” dedi.

Taşyapı, Selçuklu Holding ile birlikte otel yatırımı yapacak!

Markalı konut sektörünün ilklerinden olan Taşyapı 30 yıldır kamu, konut ve otel inşaatları yapıyor. mrullah Turanlı turizm işini çok sevmiş olmalı ki yatırımların devamı geliyor. Selçuklu Holding ile birlikte ikinci otel yatırımına hazırlanıyor.

Selçuklu İnşaat'ın acı günü! Ahmet Keleşoğlu vefat etti!

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Şirketinin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti.

Selçuklu Turizm Altyapı Hizmet Birliği Haberi

Selçuklu Turizm Altyapı Hizmet Birliği

Bitlis Valiliği ve Tatvan Belediyesinin girişimleri sonucu Selçuklu Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanlığınca restorasyona alınan tarihi otel, aslına uygun şekilde restore edilecek. Cumhurbaşkanlarından İsmet İnönü, Celal Bayar, Cemal Gürsel, Cevdet Sunay ile dönemin başbakan, bakan ve birçok devlet büyüğünün misafir edildiği otel, yapılacak restorasyonla turizme kazandırılacak.



Oteldeki çalışmaları inceleyen Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Tatvan ile özdeşleşen bu tarihi yapının yeniden hayat bulması için valilik desteğiyle çalışma başlattıklarını söyledi. Aksoy, 67 yıl önce yöreye özgü taşla inşa edilen tarihi yapının, yeniden aslına uygun şekilde restore edilmesini sağladıklarına değinerek, şöyle konuştu: 


"Otelin restorasyonuyla ilgili ihale tamamlanarak, bina yüklenici firmaya devredildi. Yüklenici firma da vakit kaybetmeden restorasyon çalışmalarına başladı. Bu yapı Vangölü Feribot İşletmesi Müdürlüğünce 1947 yılında Tatvan İşletme Oteli olarak ilçemizde yapılmış....