09 / 05 / 2024

Selçukta yangın mı çıktı

Selçukta yangın mı çıktı

Selçuk'ta orman yangını çıktı. Selçuk-Kuşadası arasında ormanlık alanda çıkan yangın, söndürme ekiplerinin havadan ve karadan müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Havadan 1 uçak, 3 helikopter ile karadan 10 arazöz yangına müdahale eti.

'Dolar mı alalım altın mı?' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...

Merkez Bankası faiz kararı piyasalarda dalgalı seyir devam ediyor. Altın ve dolar düşüşe geçerken yatırımcılar 'altın mı alalım, dolar mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Selçuk Geçer'den yatırımcılara tavsiye geldi.

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

Dolar önümüzdeki hafta tam bu kadar olacak! Selçuk Geçer pat diye açıkladı! Dolar borcu olanlar dondu kaldı! Acil bakın

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların, dolar alıp satmak isteyen vatandaşların odağında olmaya devam ediyor. Herkes doların ne kadar olacağını merak ederken Selçuk Geçer pat diye açıkladı! Dolar önümüzdeki hafta tam bu kadar olacak! Dolar borcu olanlar dondu kaldı! Acil bakın.

Doların önümüzdeki hafta ne kadar olacağı belli oldu! Doları bilen adam Selçuk Geçer net rakamı açıkladı! Koşun, bakın!

Doları bile adam ekonomist Selçuk Geçer, doların önümüzdeki hafta ne kadar olacağını açıkladı. Elinde dolar olan yatırımcılar koşun, hemen bakın!

Selçuk Geçer doların önümüzdeki hafta kaç TL olacağını açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların önümüzdeki hafta yükseleceği seviyeyi kamuoyu ile paylaştı.

Dolarda yangın yeri! Dolar resmen uçuşa geçti! Dolar alalım mı, bozduralım mı? İşte son dakika dolar/TL 23 Ağustos 2022

Fed'in beklenenden daha şahin kararlar alacağına yönelik beklentiler ve Avrupa'da artan enerji krizi korkusu Euro/dolar'ın gerilemesine yol açarken dolar resmen uçuşa geçti. Dolar bugün yangın yeri gibi. Peki dolar alalım mı, bozduralım mı? İşte son dakika dolar kuru 23 Ağustos 2022...

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.

Sel felaketinin çözümü kentsel dönüşüm!

Batı Karadeniz'de meydana gelen sel felaketler nedeniyle çok sayıda ev yıkıldı. Yıkılan evlerle ilgili değerlendirme yapan Prof. Dr. Veysel Eroğlu çözümün kentsel dönüşüm olduğunu dile getirdi. 

Konya'daki feci yangında kahreden kentsel dönüşüm ihmali!

Konya'da Suriyeli ailenin yaşadığı bir evde yangın çıkmıştı. Konya'da 3 kız kardeşin hayatını kaybettiği feci yangının çıktığı evin kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacağı öğrenildi. 

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Knot Yangın Danışmanlığı Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Knot Yangın Danışmanlığı Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Gök tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm sürecinde yangın yalıtımına da öncelik verilmeli!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, "Kentsel dönüşümde yangın güvenliği ve hayati önem taşıyan yangın yalıtımı uygulamaları göz ardı edilmemelidir" diye konuştu...

Gebze Gölcük'te onarım yapılan binada yangın çıktı!

Gebze Gölcük'de çatı onarımı sırasında kaynak yapılırken bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Selçukta yangın mı çıktı Haberi

Selçukta yangın mı çıktı

Selçuk ilçesinde çıkan ormanlık alanda çıkan yangın, söndürme ekiplerinin havadan ve karadan müdahalesiyle kısa süreden kontrol altına alındı. 


Selçuk-Kuşadası yolu Arvarya mevkisinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Ağaçlandırma alanının da bulunduğu bölgedeki alevler hızla yayılmaya başlarken olay yeri yakınında bulanan İzmir Orman Bölge Müdürlüğü istasyonu tarafından fark edildi ve söndürme ekipleri yönlendirildi. 


Havadan 1 uçak, 3 helikopter ile karadan 10 arazözün müdahalede bulunduğu yangın kısa sürede kontrol altına alındı. 


Yetkililer, yangından yaklaşık 2 dekar orman alanının zarar gördüğünü, alandaki soğutma çalışmalarının devam ettiğini...