08 / 07 / 2024

Selda Baltacı mimarlık atölyesi

Selda Baltacı mimarlık atölyesi

1997'de İstanbul Kuzguncuk'ta kurduğu mimarlık atölyesinde çalışmalarında devam eden Mimar Selda Baltacı kimdir? Selda Baltacı, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Selda Baltacı..

Selda Çelebioğlu Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selda Çelebioğlu Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Selda Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Ms Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Muhammed Akçakaya ve Selda Çelebioğlu ortaklığında kuruldu.

Studıo Ps Mimarlık İnşaat Ve Proje Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Ps Mimarlık İnşaat Ve Proje Yönetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Selda Canpolat Çam tarafından kuruldu.

Sinerman Mimarlık Tasarım İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinerman Mimarlık Tasarım İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL bedelle Erman Baltacı ve Mesut Siner tarafından kuruldu.

Msi Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msi Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Murat Semiz, İsmail Baltacıoğlu ve Salih Tataroğlu ortaklığında kuruldu.

Selda Baltacı kimdir?

1997'de İstanbul Kuzguncuk'ta kurduğu mimarlık atölyesinde çalışmalarında devam eden Mimar Selda Baltacı kimdir? Selda Baltacı, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Selda Baltacı..

Kaya Proje Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Proje Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Kaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mart'ta Kartal, Yeni Mahalle, Baltacı Mehmet Paşa Sokak'ta kuruldu.

Gigo Tasarım Mimarlık şirketi kuruldu!

Gigo Tasarım Mimarlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kurdu

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden mimarlık yarışması!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin desteğiyle üçüncü mimarlık yarışmasını düzenliyor

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Selda Baltacı mimarlık atölyesi Haberi

Selda Baltacı mimarlık atölyesi

Selda Baltacı kimdir?

Selda Baltacı, 1967’de Kırşehir’de doğdu. 1990 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. Nihat Gök, Utarit İzgi ve Nevzat Sayın ofislerinde çalıştı.  


1997 yılında Mimarlık Atölyesi’ni kurdu. 1997-2001 yılları arasında Cem Yücel ve Atilla Yücel’le birlikte çalıştı.


2001 yılından bu yana Kuzguncuk’taki ofisinde ağırlıklı olarak tarihi eser restorasyon projeleri, konut tasarımı, ahşap konstrüksiyon uygulamalar ve geleneksel ahşap evlerin yerinde onarımını gerçekleştirdi.


Selda Baltacı Mimarlık Atölyesi

Selda Baltacı tarafından 1997'de İstanbul Kuzguncuk'ta kurulan mimarlık ofisidir.


Mimarlık atölyesi ekibi tarafından, 1997 yılından beri, pek çok restorasyon proje ve uygulamaları, pek çok konut yenilemeleri ile konut proje ve uygulamaları, zaman zaman dükkan, restoran, kafe, otel iç mekan düzenleme proje ve uygulamaları, fabrika yapısı projeleri ve bir adet de fabrika yapısı imalatı gerçekleştirilmiştir. 


Mimarlık Atölyesi,...