02 / 05 / 2024

Selda Seymen

Selda Seymen

Asggrup İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Osman Arslan, Sevilay Gül, Selda Seymen ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Kağıthane, Gürsel Mahallesi'nde kuruldu.

Ev sahipleri, kiracıların yüzde 25 gaspından kurtulmak için senelerce adliyelerde sürünüyor!

Gazeteci Cem Seymen, ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklarla ilgili bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve ev sahiplerinden gelen yorumlar...

Yüzde 25 zam sınırı kiracı fırsatçılığı oluşturdu! Cem Seymen: Ev sahipleri mağdur, üzgün, yorgun!

Ev sahipleri yüzde 25 sınırının kendilerini mağdur ettiğini belirtiyor. Türk gazeteci, televizyon programcısı ve ekonomist Cem Seymen, ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklarla ilgili X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Gazeteci Cem Seymen: Yüzde 25 kısıtlamasını fırsata çeviren kiracı çok! Bu büyük haksızlık!

Gazeteci ve ekonomist Cem Seymen de ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar ile ilgili X sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve hem ev sahiplerinden hem kiracılardan gelen yorumlar...

Kuruluş Nakliye İnşaat Reklam Oto Yedek Parça Metal Limited Şirketi kuruldu!

Kuruluş Nakliye İnşaat Reklam Oto Yedek Parça Metal Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selda Göksu tarafından kuruldu.

Delta Home satışta! Yeni proje

Seymen İnşaat tarafından Ordu'da inşa edilen Delta Home konut projesi satışa çıktı. Peki, Delta Home konutları ne kadar kaç TL? 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

Casaba Gayrimenkul Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casaba Gayrimenkul Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Süheyla Seymen tarafından kuruldu.

Rs Hafriyat Nakliyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rs Hafriyat Nakliyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Recep Seymen tarafından kuruldu.

Selda Çelebioğlu Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selda Çelebioğlu Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Selda Çelebioğlu tarafından kuruldu.

O ildeki 5 arsa satılıyor! 8 taksit fırsatını kaçırmayın!

Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara ili, Kahramankazan, Çubuk ve Pursaklar ilçelerinde yer alan 5 arsayı 8 taksit imkanıyla satıyor. İşte fiyatlar...

Ankara'da 49 yıllığına irtifak hakkı tesis edilecek! İhalesi 31 Ağustos'ta!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğünden: tarafından Kahramankazan İlçesi Saraç Mahallesi'ndeki taşınmazlar üzerinde 49 (kırk dokuz) yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesis edilecek.

Ydy Otel Turizm Seyahat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydy Otel Turizm Seyahat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Selda Yıldız tarafından kuruldu.

Ms Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Muhammed Akçakaya ve Selda Çelebioğlu ortaklığında kuruldu.

Selda Seymen Haberi

Selda Seymen

Asggrup İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Osman Arslan, Sevilay Gül, Selda Seymen ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Kağıthane, Gürsel Mahallesi'nde kuruldu. 


Asggrup İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-  İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo, mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 2- Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. 3-  Her türlü nalburiye işleri yapmak. 4- Her türlü binaların ısı ve...