22 / 07 / 2024

selda uluğ kim

selda uluğ kim

TURKIYE'nin en büyük 'yol çizgisi' taahhüt firmalarından ve 'yol gösterge cihazları' üreticilerinden Ulukar Grubu, otel zinciri kuruyor. Su Merdum markasıyla ilk otel Beylerbeyi'nde açıldı. Sırada, Balat ve Gayrettepe var.

Merdum Boutique Hotel Beylerbeyi'nde açıldı!

Son zamanlarda revaçta olan butik otellerden bir yenisi daha olan Merdum Boutique Hotel boğazda yerini aldı. Otyum İnşaat'ın da sahibi Selda Uluğ,zincir otel hedefi olduğunu söyledi.

Sakine Hanım Köşkü 15 milyon dolara otel oldu!

GENÇ kadın girişimci Selda Uluğ’un projesi Su Merdum Boutique Hotel, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda hizmete girdi. Otyum İnşaat’ın da sahibi olan Selda Uluğ, otelin 2.5 yıllık bir yatırım sürecinden sonra hizmete girdiğini belirtti.

Beylerbeyi Sakine Hanım Köşkü otel oldu!

Genç kadın girişimci Selda Uluğ'un projesi Su Merdum Boutique Hotel, 15 milyon dolarlık yatırımla İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hizmete girdi. Beylerbeyi'nde bulunan otelin 13 odası bulunuyor.

Sakine Hanım Köşkü otel oldu!

Genç kadın girişimci Selda Uluğ’un projesi Su Merdum Boutique Hotel, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda hizmete girdi. Beylerbeyi’nde yer alan ve 13 odası bulunan otel için yaklaşık 15 milyon dolarlık yatırım yapıldı.

Otyum İnşaat Balat, Gayrettepe ve Kavacık'ta yeni oteller yapacak!

Otyum İnşaat'ın sahibi Selda Uluğ, "Balat, Gayrettepe ve Kavacık'da yerlerimiz var. Son dönemin popüler semti Karaköy'de de yer araştırıyoruz. Bu yerlerde de otel projelerimiz olacak.

Sakine Hanım Köşkü, 15 milyon dolara otel oldu!

İstanbul Boğazı yeni bir lüks butik otele ev sahipliği yapıyor. Genç kadın girişimci Selda Uluğ' un hayata geçirdiği Su Merdum Boutique Hotel Beylerbeyi' nde açıldı...

Crown Palace Ortadoğulu ve Arap yatırımcıların beğenisini topladı!

Babacan Yapı'nın ingiliz ve Osmanlı mimarisinden esinlenerek projelendirdiği Crown Palace. Ortadoğulu ve Arap yatırımcıların beğenisini topladı. Projenin yüzde 40'ının henüz lansmana çıkmadan yatırımcılar tarafından satın alındığı öğrenildi.

İSO 500'de ilk 3'e kim girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın '' Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu " 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı. İSO 500'de ilk 3'e kim girdi sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

İskan raporunu kim alır?

İskan raporu binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten, Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir belgedir. İskan raporu için gerekli belgeler nelerdir? Peki, iskan raporunu kim alır?

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

Uygulama imar planını kim yapar?

Uygulama imar planları haritalar üzerine kadastral durumu işlenmiş yapı adalarını ve çeşitli bölgeleri ayrıntıları ile gösterir. Uygulama İmar planı nasıl yapılır? Uygulama İmar planını kim yapar?

selda uluğ kim Haberi

selda uluğ kim

ERZURUMLU Lütfü Uluğ'un Perşembe Pazarı'nda başlayan ticareti, oğlu Özcan Uluğ'un liderliğinde karayollarında çizgi, yön ve işaret levhaları uygulaması ve bu iş için gerekli tüm cihazların üretimini yapan Ulukar Grup'a dönüştü. Yurt içinde ve dışında hem taahhüt firması hem de sanayici olarak faaliyet gösteren Ulukar Grubu'nun yönetim kurulu başkanı Özcan Uluğ, kızı Selda Uluğ'u otel ve inşaat işine yönlendirdi. 

İlk otel yatırımım Beylerbeyi'ne yapan Selda Uluğ, Gayrettepe ve Balat'ta da iki yü içinde iki otel açacak. Özcan Uluğ şöyle konuşuyor: 


PERŞEMBE PAZARI TÜCCARI 

Babamız Lütfü Bey, Erzurum'da inşaat malzemeleri satan bir tüccardı. Sonra İstanbul'a gelerek Perşembe Pazarı'nda hırdavat dükkanı açtı. El aletleri ithal ederek Türkiye genelinde satmaya başladı. Ben, ağabeyim Hayati ve kardeşim Erkmen ie birlikte ikinci kuşak olarak yola devam ettik. 


1976'da Ulukar...