07 / 05 / 2024

Selective Dolphin Kartal iletişim

Selective Dolphin Kartal iletişim

Alper İnşaat'ın yeni projesi olan Selective Dolphin projesinde ön talepler telefonda alınıyor. Kartal'daki projede çalışmalar ise devam ediyor. İşte Selective Dolphin Kartal iletişim bilgileri...

Selective Port Pendik ve Selective Dolphin Kartal projeleri başlıyor!

Alper İnşaat, Pendik'te Selective Port, Kartal'da Selective Dolphin projelerine hazırlanıyor. Alper İnşaat, 320 daireden meydana gelen Selective Port Pendik projesi için ön talep toplamaya başladı...

Selective Blue'da ön talepte yüzde 20 kar fırsatı!

Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue, ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci boyunca yüzde 20 kar fırsatı sunuyor. Projede fiyatlar 550 bin liradan başlıyor..

Selective Blue Kartal'da 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Selective Blue Kartal'da ön talep dönemine özel 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar yapılıyor. Selective Blue projesi Mayıs 2018'de tamamlanacak...

Kartal Selective Blue yüzde 20 fiyat avantajıyla ön talepte!

Selective Blue, İstanbul’un son yıllarda en hızlı gelişen bölgesi olan Kartal sahilinde bulunuyor olmasıyla da yatırım değerinden söz ettiriyor.

Selective Blue'da ön talep sürecinde yüzde 20 kar fırsatı!

Selective Blue, İstanbul’un son yıllarda en hızlı gelişen bölgesi olan Kartal sahilinde bulunuyor olmasıyla da yatırım değerinden söz ettiriyor.

Selective Blue'da yüzde 20 fiyat avantajıyla!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue'da ön talep süreci devam ediyor.

Selective Blue'da ön talep dönemi sürüyor!

Ulaşım ağı seçenekleri, lokasyon avantajları, estetik mimarisi ve eşsiz manzarasıyla dikkat çeken Selective Blue, Kartal sahilinde bulunuyor olmasıyla da yatırım değerinden söz ettiriyor.

Selective Blue’da ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci devam ediyor!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci devam ediyor.

Kartal Selective Blue'da ön talep dönemi devam ediyor!

Şehirden uzaklaşmak isteyenler için de Selective Blue’dan Adalar keyfini yaşamak, vapur hatları veya deniz otobüsü seçenekleriyle 20 dakika mesafede.

Alper-İtibar İnşaat Selective Blue projesi Kartal'da yükseliyor!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ön talep süreci devam ediyor.

Kartal Selective Blue'da ön talep avantajı!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ön talep süreci başladı! 1+1’den 4+1’e farklı daire seçenekleri bulunan proje, göz alıcı mimarisiyle de ön plana çıkıyor.

Selective Blue projesinde ön talep toplanıyor!

Selective Blue’dan Kartal İDO İskelesi’ne 4 dk, E5’e 8 dk., Kadıköy – Kartal Metrosu’na 12 dk., İstanbul – Ankara Yüksek Hızlı Tren’e 13 dk., Bostancı İDO 14dk., Sabiha Gökçen Havalimanı’na 25dk.’da ulaşmak mümkün.

Kartal Selective Blue'da kalite ve lüks bir arada!

Selective Blue, İstanbul’un son yıllarda en hızlı gelişen bölgesi olan Kartal sahilinde bulunuyor olmasıyla da yatırım değerinden söz ettiriyor. Proje Alper İnşaat- İtibar İnşaat İş Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

Kartal Selective Blue'da ön talep toplanıyor!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ön talep süreci başladı!

Selective Dolphin Kartal iletişim Haberi

Selective Dolphin Kartal iletişim

Selective Dolphin projesi Kartal'da İstanbul'un Anadolu Yakası'nda inşa edilecek. Selective Dolphin Kartal iletişim bilgileri kısmından önce projeden bahsedelim. 


Selective Dolphin Kartal projesi, Alper İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Selective Dolphin Kartal satış fiyatları fiyatları henüz belirlenmedi. 


Selective Dolphin Kartal projesinde telefonla ön talep toplanıyor. Selective Dolphin Kartal'da satışlar ise ne zaman başlanacak belli değil. 


Pazarlaması Areas Proje Pazarlama'ya ait olan Selective Dolphin Kartal projesi deniz manzaralı alanda Koçtaş'a 250 metre mesafede yer alacak. 


Selective Dolphin Kartal iletişim: 0 (216) 420 86 86

Selective Dolphin Kartal iletişim: