04 / 05 / 2024

Selective Port kampanyası

Selective Port kampanyası

Pendik Selective Port ödeme planı kapsamında 2 bin 850 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Alper İnşaat imzası ile yükselen projenin 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Pendik Selective Port fiyatları!

Pendik Selective Port fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Alper İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Selective Port'ta fırsat bu fırsat!

Teslimlerin Eylük 2015 tarihinde gerçekleşmesi planlanan Selective Port Rezidans 13 bin 141 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje "Selective Port'ta fırsat bu fırsat" sloganıyla yükseliyor.

Selective Port kampanyası!

Selective Port kampanyası kapsamında 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Dairelerin alanları 55 ile 299 metrekare arasında değişiklik gösteren proje İstanbul'un Pendik ilçesinde inşa ediliyor.

Luxera Bahçe Port'ta yılın ilk kampanyası! 48 ay vade 0,99 faiz fırsatıyla!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Bahçe Port projesinde  48 ay vade 0,99 faiz fırsatıyla yılın ilk kampanyası başladı.

Babacan Port Royal'de yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Holding'ten, 180 ay vadeli 0,64 faiz oranı ile 12 ay geri ödemesiz konut kredisi kampanyasına ek olarak Babacan Port Royal'de, yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...

Babacan'dan Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek!

Babacan Yapı, Babacan Premium ve Babacan Port Royal projeleri ile Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor..

Babacan Holding faiz kampanyasını uzattı!

Babacan Holding, satışı devam eden Babacan Premium, Babacan Port Royal ve Babacan Palace projelerinde faiz kampanyasını 1 ay daha uzattı..

Babacan Port Royal Evleri ödeme kampanyası 2017!

Babacan Yapı tarafından hayata geçirilen Babacan Port Royal projesi İstanbul Sefaköy'de yükseliyor. Babacan Port Royal Evleri ödeme kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinat verilerek ev sahibi olunabiliyor...

Konutta 3. seferberlik kampanyasına Babacan Holding de katıldı!

Konutta üçüncü seferberlik kampanyasına Babacan Holding’de katıldı Şirket, taksit ertelemeli kampanyaya ‘Babacan Premium’ ve ‘Babacan Port Royal’ projeleriyle dahil oldu.

Babacan Port Royal Sefaköy'de 40 ay sıfır faiz ödeme kampanyası!

Babacan Port Royal Sefaköy'de 40 ay sıfır faiz ödeme kampanyası başladı. Babacan Port Royal projesinde fiyatlar 272 bin 500 TL'den başlıyor...

Babacan Port Royal Projesi 2017 ödeme kampanyası!

Babacan Port Royal projesi beş blok olarak Babacan Yapı tarafından hayata geçirildi. Projede 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Sefaköy Babacan Port Royal ödeme kampanyası!

Sefaköy Babacan Port Royal ödeme kampanyası kapsamında 60 aya kadar sıfır faizle ödeme fırsatı sunuluyor...

Babacan Port Royal 240 ay vadeli ödeme planı!

Babacan Port Royal projesinde 240 ay vadeli ödeme kampanyası 31 Mart'a kadar devam ediyor. Babacan Port Royal projesinde fiyatlar 277 bin TL'den başlıyor...

Port Royal dolar kampanyası!

Port Royal projesi 801 daire ve 80 ticari üniteden meydana geliyor. Port Royal dolar kampanyası detayları haberimizde yer alıyor.

Selective Port'ta 2 bin 850 lira peşinatla!

13 bin 141 metrekare alan üzerinde yer alan Selective Port’ta toplam 320 daire bulunuyor. %72’lik açık alana sahip proje, kaliteden lükse, doğadan konfora, eğlenceden spora kadar her şeyi bir arada sunuyor.

Selective Port'ta 3+1 daireler 469 bin 340 liraya!

Selective Port’ta kampanya ile 2 bin 850 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 2 bin 850 lira taksitle daire sahibi olunuyor. Projede piyasa koşullarının altında vade oranları sağlanıyor.

Selective Port kampanyası Haberi

Selective Port kampanyası

Pendik Selective Port ödeme planı doğrultusunda avantajlar sunuluyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika yakınlıkta olan proje 320 adet konuttan oluşuyor. 


İstanbul'un Pendik ilçesinde inşa edilen Selective Port Evleri'nde daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede anahtar teslimlerinin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Alper İnşaat Selective Port'ta konutların alanları 55 ile 229 metrekare arasında değişiyor. Proje 13 bin 141 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Selective Port Residence'de koşu ve yürüyüş parkuru, sosyal tesisler, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kameriye ve yüzme havuzu gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor. Proje Alper İnşaat imzası taşıyor.

Pendik Selective Port ödeme planı!

Selective Port Pendik'te 2 bin 850 TL peşinatla ve 2016 yılı boyunca yüzde 0.99 faiz oranıyla ödenecek 2 bin 850 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. 


Selective...