29 / 04 / 2024

Selective Port ne zaman teslim edilecek

Selective Port ne zaman teslim edilecek

Selective Port kampanyası kapsamında 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Dairelerin alanları 55 ile 299 metrekare arasında değişiklik gösteren proje İstanbul'un Pendik ilçesinde inşa ediliyor.

Selective Port ne zaman teslim?

Selective Port projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Peki Selective Port ne zaman teslim?

Maia Green Port Prime'da yüzde 35 peşin 24 ay vade fırsatı! 

Aydın Kuşadası'nda Maia Yapı tarafından inşa edilen Green Port Prime konut porjesinde satışlar devam ediyor. Peki, Green Port Prime projesi konut fiyatları ne kadar?

Alaçatı Port imar planı iptal edildi!

Çeşme’de tepki üstüne tepki alan lüks villa inşaatları ve su kanalı genişletme faaliyetinin sürdürüldüğü Alaçatı Port projesi ile ilgili olarak yargı karar verdi.

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

İzka Port Bayraklı satışa çıktı! Yeni proje!

34 katlı İzka Port Bayraklı, 1+1’den 4+2’ye farklı genişlikte evleri, kapalı otoparkı, özel teras alanında konumlanan spor salonu, çocuk oyun alanı ve Infinity Pool gibi sosyal olanaklarıyla öne çıkıyor.

Akasya Port fiyat listesi!

Özdemir İnşaat ve Seneger İnşaat ortaklığında Pendik'te yükselen Akasya Port projesi için ön talep toplanıyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Akasya Port fiyat listesi...

Akasya Port'ta ön talepler toplanıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilecek Akasya Port projesinde ön talepler toplanıyor. Viaport Alışveriş Merkezi'ne yürüme mesafesinde yükselecek projede inşaat henüz başlamadı.

Modda Port ne zaman teslim?

Modda Port Ontan Gayrimenkul tarafından İzmir  Konak’ta hayata geçiriliyor. Peki Modda Port ne zaman teslim edilecek?

Babacan Port Royal fiyatları ne kadar?

Babacan Port Royal projesi Sefaköy'de Babacan Holding tarafından hayata geçirildi. Peki Babacan Port Royal fiyatları ne kadar?

Yeşilköy Babacan Port Royal teslim tarihi!

Babacan Port Royal projesi İstanbul Yeşilköy'de Babacan Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Yeşilköy Babacan Port Royal teslim tarihi ne zaman?

Babacan Port Royal teslimleri ne zaman?

Babacan Yapı imzası taşıyan Babacan Port Royal Evleri'nde konut ve ticari birimlere yer veriliyor. Babacan Port Royal teslimleri ne zaman?

Babacan Port Royal Evleri fiyatları ne kadar?

Toplam 802 konut ve 80 ticari üniteden meydana gelen Babacan Port Royal Evleri Mayıs 2019'da teslim edilecek. Peki Babacan Port Royal Evleri fiyatları ne kadar?

Babacan Port Royal ev fiyatları ne kadar?

Babacan Port Royal Evleri fiyat listesi 263 bin 124 TL'den başlangıç gösteriyor. Babacan Holding imzası taşıyan Port Royal Evleri 16 bin 527 metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Port Royal Babacan teslimleri ne zaman?

Babacan port Royal projesi İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçirildi. Konut fiyatları 249 bin TL'den başlayan projede 50 ay sıfır faiz avantajı bulunuyor...

Selective Port ne zaman teslim edilecek Haberi

Selective Port ne zaman teslim edilecek

Alper İnşaat imzası taşıyan Selective Port Konutları 13 bin 141 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projede teslimlerin bu yıl eylül ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Selective Port kampanyası devam ediyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika uzaklıkta olan projede daire fiyatları 217 bin TL'den başlıyor. 


Pendik Selective Port konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen proje 320 adet daireden oluşuyor.


Alper İnşaat Selective Port ortak yaşam alanları; kameriye, yüzme havuzu ve dinlenme alanları, sosyal tesisler, çocuk oyun alanları, koşu ve yürüyüş parkurundan meydana geliyor.


Selective Port kampanyası!

Yüzde 0,47 faiz oranı ile 120 ay vade avantajı sağlayan Selective Port Pendik Konutları ödeme planı kapsamında ayrıca 60 ay vade farksız taksit yapılıyor. 


Selective Port ulaşım bilgileri: Yayalar Mahallesi, Çiftlik Sokak No:3...