04 / 05 / 2024

Selective Port projesi fiyat listesi

Selective Port projesi fiyat listesi

TEM ve E-5'e, metroya 7 dakika, deniz otobüsüne 15 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika mesafede yükselen Selective Port projesi ödeme planı dahilinde banka kredisi kullanılacak...

Foça Port'ta 1+1 konutlar 7 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Foça Port projesinde 1+1 konutlar peşinde 7 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki Foça Port projesi nerede? İşte ayrıntılar...

Bahçe Port projesi satışta! Yeni proje!

Arnavutköy Millet Bahçesi’nin yanında yükselen Luxera Bahçe Port'ta yer alan 110 adet daire ile 32 ticari alan satışa çıktı. İşte projeye ilişkin merak edilenler...

Alaçatı Port imar planı iptal edildi!

Çeşme’de tepki üstüne tepki alan lüks villa inşaatları ve su kanalı genişletme faaliyetinin sürdürüldüğü Alaçatı Port projesi ile ilgili olarak yargı karar verdi.

Haliçport Projesi İBB Meclisi'nde tartışmalara neden oldu!

Haliçport Projesi kapsamında Kasımpaşa’ya inşa edilecek olan 5 bin 773 araçlık otopark projesi İBB Meclisi'nde gerginlik yarattı. İYİ Partili Dr. Suat Sarı, söz konusu projenin israf olduğunu dile getirdi. 

Haliçport'un yeni imar planı askıya çıktı!

Haliçport projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yeni imar planı hazırlanarak askıya çıkarıldı. Yeni planda binaların maksimum yüksekliği 24.50 metre olarak belirtildi...

Akasya Port fiyat listesi!

Özdemir İnşaat ve Seneger İnşaat ortaklığında Pendik'te yükselen Akasya Port projesi için ön talep toplanıyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Akasya Port fiyat listesi...

Ontan Modda Port projesi geliyor! Yeni Proje!

İzmir Konak’ta hayata geçirilen Modda Port projesi 25 katlı 2 blok olarak tasarlandı. Proje deniz ve şehir manzarasına hakim konumda yer alıyor..

Haliçport Projesi'ne 4 bin 159 metrekare alan ilavesi!

Haliç Yat Limanı ve Kompleksi Projesi imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanarak askıya çıkarıldı. Projeye 4 bin 159 metrekare alan daha ilave edilecek. Projeye ilişkin planlara 21 Mart’a kadar itiraz edilebilecek.

Haliçport projesi halkın görüşüne açıldı!

Haliçport projesi olarak bilinen İstanbul Haliç Yat Limanları ve Kompleksi projesi, 10 gün süreyle halkın görüşüne açıldı...

Selective Blue Kartal'da 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Selective Blue Kartal'da ön talep dönemine özel 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar yapılıyor. Selective Blue projesi Mayıs 2018'de tamamlanacak...

Alper-İtibar İnşaat Selective Blue projesi Kartal'da yükseliyor!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ön talep süreci devam ediyor.

Selective Blue projesi ön talep topluyor!

Deniz ve adalar manzarasına sahip Selective Blue’da zemin + 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. %79’luk kısmı açık ve yeşil alana ayrılan proje lüks, manzara ve eğlenceyi bir arada sunuyor.

Tuzla Port projesi ay sonunda satışta!

TRC İnşaat'ın Tuzla'da hayata geçirdiği Tuzla Port projesi bu ay sonunda satışa çıkıyor. Projede 200 adet konutun yanı sıra 66 adet ticari ünite de bulunuyor.

Selective Port projesi fiyat listesi Haberi

Selective Port projesi fiyat listesi

Toplamda 320 adet konuttan oluşan Selective Port projesi ödeme detaylarına geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Projenin yüzde 72'si açık alan için ayrıldı.


Pendik Selective Port'un sosyal imkanları arasında;  fitness center, sauna, cafe, cep sineması, 548 metrekare kapalı sosyal tesis, depo alanları, aktivite salonu, çocuk oyun odası, yürüyüş parkuru, teras, çocuk oyun parkı, dinlenme alanları, yetişkin ve çocuk havuzları mevcut. 


Selective Port projesi ödeme seçeneklerine göre peşin ödeme yapmak mümkün. Proje, Alper İnşaat imzasıyla yaşama geçiriliyor. 


Alper İnşaat Selective Port lokasyon olarak; TEM ve E-5'e, metroya 7 dakika, deniz otobüsüne 15 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


İçerisinde; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinin bulunduğu Selective Port...