28 / 04 / 2024

Selective Port Projesi

Selective Port Projesi

Ev sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Selective Port projesinde, 120 ay 0.92 gibi piyasa koşullarının altında vade oranıyla büyük avantaj sağlanıyor.

Selective Port'ta 2016 boyunca ayda 2 bin 850 lira taksit imkanı!

Alper İnşaat, Pendik’te yükselen projesi Selective Port’ta uyguladığı kampanya ile 2 bin 850 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 2 bin 850 lira taksitle, ailenizle güzel anılar biriktireceğiniz, hayallerinizdeki bahçeli eve kavuşturuyor.

Selective Port'ta 2+1'ler 404 bin 950 liraya!

Alper İnşaat’ın Pendik’te yükselen projesi Selective Port, yakın çevresinde konumlanan Türkiye’nin seçkin eğitim kurumlarına yakınlığıyla, ailelerin yaşamını kolaylaştırıyor.

Selective Port üniversitelilerin yanında!

Alper İnşaat’ın Pendik’te yükselen projesi Selective Port, yakın çevresinde konumlanan Türkiye’nin seçkin eğitim kurumlarına yakınlığıyla, ailelerin yaşamını kolaylaştırıyor.

Pendik Selective Port ödeme planı!

Pendik Selective Port ödeme planı kapsamında 2 bin 850 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Alper İnşaat imzası ile yükselen projenin 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Pendik Selective Port fiyat listesi!

İstanbul'un Pendik ilçesinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Pendik Selective Port fiyat listesi kapsamında 1+1 dairelerde 210 bin TL 'den başlıyor.

Selective Port Pendik daire fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul 'un Pendik ilçesinde yükseliyor. Selective Port Pendik daire fiyatları 210 bin TL'den başlıyor.

Selective Port Pendik iletişim bilgileri!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje İstanbul 'un Pendik İlçe' sinde yükseliyor. Selective Port Pendik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 11 89 olarak belirlendi.

Selective Port Evleri fiyat!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan projede daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar değişerek tasarlandı. Selective Port Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 210 bin TL'den başlıyor.

Pendik Selective Port adres bilgileri!

Toplam 13 bin 141 metrekare arsa alanında yükselen projede daire alanları 55 metrekareden başlıyor. Pendik Selective Port adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Pendik ilçesinde yükseliyor.

Pendik Selective Port iletişim bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje toplam 13 bin 141 metrekare arsa alanında yükseliyor. Pendik Selective Port iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 11 89 olarak belirlendi.

Pendik Selective Port güncel fiyat listesi!

Daire alanlarının 55 metrekareden başladığı proje İstanbul 'un Pendik İlçe' sinde yükseliyor. Pendik Selective Port güncel fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 210 bin TL'den başlıyor.

Selective Port Evleri adres!

Alper İnşaat imzası taşıyan proje toplam 13 bin 141 metrekare arsa alanında yükseliyor. Selective Port Evleri adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Pendik ilçesinde yükseliyor.

Pendik Selective Port daire fiyatları!

Toplam 13 bin 141 metrekare arsa alanında yükselen projede daire tipleri 1+1' den 4+1'e kadar değişiyor. Pendik Selective Port daire fiyatları 135 bin TL'den başlıyor.

Selective Port'ta fırsat bu fırsat!

Teslimlerin Eylük 2015 tarihinde gerçekleşmesi planlanan Selective Port Rezidans 13 bin 141 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje "Selective Port'ta fırsat bu fırsat" sloganıyla yükseliyor.

Foça Port'ta 1+1 konutlar 7 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Foça Port projesinde 1+1 konutlar peşinde 7 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki Foça Port projesi nerede? İşte ayrıntılar...

Bahçe Port projesi satışta! Yeni proje!

Arnavutköy Millet Bahçesi’nin yanında yükselen Luxera Bahçe Port'ta yer alan 110 adet daire ile 32 ticari alan satışa çıktı. İşte projeye ilişkin merak edilenler...

Alaçatı Port imar planı iptal edildi!

Çeşme’de tepki üstüne tepki alan lüks villa inşaatları ve su kanalı genişletme faaliyetinin sürdürüldüğü Alaçatı Port projesi ile ilgili olarak yargı karar verdi.

Haliçport Projesi İBB Meclisi'nde tartışmalara neden oldu!

Haliçport Projesi kapsamında Kasımpaşa’ya inşa edilecek olan 5 bin 773 araçlık otopark projesi İBB Meclisi'nde gerginlik yarattı. İYİ Partili Dr. Suat Sarı, söz konusu projenin israf olduğunu dile getirdi. 

Haliçport'un yeni imar planı askıya çıktı!

Haliçport projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yeni imar planı hazırlanarak askıya çıkarıldı. Yeni planda binaların maksimum yüksekliği 24.50 metre olarak belirtildi...

Akasya Port fiyat listesi!

Özdemir İnşaat ve Seneger İnşaat ortaklığında Pendik'te yükselen Akasya Port projesi için ön talep toplanıyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Akasya Port fiyat listesi...

Ontan Modda Port projesi geliyor! Yeni Proje!

İzmir Konak’ta hayata geçirilen Modda Port projesi 25 katlı 2 blok olarak tasarlandı. Proje deniz ve şehir manzarasına hakim konumda yer alıyor..

Haliçport Projesi'ne 4 bin 159 metrekare alan ilavesi!

Haliç Yat Limanı ve Kompleksi Projesi imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanarak askıya çıkarıldı. Projeye 4 bin 159 metrekare alan daha ilave edilecek. Projeye ilişkin planlara 21 Mart’a kadar itiraz edilebilecek.

Haliçport projesi halkın görüşüne açıldı!

Haliçport projesi olarak bilinen İstanbul Haliç Yat Limanları ve Kompleksi projesi, 10 gün süreyle halkın görüşüne açıldı...

Selective Blue Kartal'da 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Selective Blue Kartal'da ön talep dönemine özel 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar yapılıyor. Selective Blue projesi Mayıs 2018'de tamamlanacak...

Alper-İtibar İnşaat Selective Blue projesi Kartal'da yükseliyor!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ön talep süreci devam ediyor.

Selective Blue projesi ön talep topluyor!

Deniz ve adalar manzarasına sahip Selective Blue’da zemin + 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. %79’luk kısmı açık ve yeşil alana ayrılan proje lüks, manzara ve eğlenceyi bir arada sunuyor.

Tuzla Port projesi ay sonunda satışta!

TRC İnşaat'ın Tuzla'da hayata geçirdiği Tuzla Port projesi bu ay sonunda satışa çıkıyor. Projede 200 adet konutun yanı sıra 66 adet ticari ünite de bulunuyor.

Selective Port Projesi Haberi

Selective Port Projesi

Selective Port hakkında detaylı bilgi için tıklayın



Alper İnşaat, Pendik’te yükselen projesi Selective Port’ta uyguladığı kampanya ile 2 bin 850 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 2 bin 850 lira taksitle, ailenizle güzel anılar biriktireceğiniz, hayallerinizdeki bahçeli eve kavuşturuyor.


Alper İnşaat tarafından, Pendik  Ankara  Caddesi’nde hayata geçirilen ve satışların büyük kısmı tamamlanmış olan  Selective Port  projesinde başlatılan kampanya ile sadece 2 bin 850 lira peşinat vererek bahçeli ev sahibi olmak mümkün. Kampanya kapsamında, 2016 yılı boyunca 2+1 bahçeli daireler için her ay sadece 2 bin 850 lira düşük taksit imkanı sunulan proje için  Alper İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Alper Ünsal, “Hem iyi bir yatırım, hem yaşam standartlarını yükseltecek bir hayatı hedefleyenlerin Selective Port’un sınırlı sayıdaki bahçeli dairelerinden birine sahip olmak...