18 / 05 / 2024

selendi çampınar ve dere mahallesi köprü yapımı

selendi çampınar ve dere mahallesi köprü yapımı

Manisa'nın Selendi İlçesi Çampınar Mahallesi'nin kuruluşundan bu yana mahalleyi ikiye ayıran Selendi Çayı üzerine yıllardır yapılmayan köprü için çalışmalar başladı. 50 bin TL'ye mal olacak olan köprü Çampınar ve Dere Mahallelerini birbirine kavuşturacak.

Eyüpsultan'da 6 bin 500 konutluk yerinde dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

Eyüpsultan'da saçak parseller olarak adlandırılan Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap Mahalleleri'nde bulunan 6 bin 500 konut için “Yerinde Dönüşüm” adıyla kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılacak. 

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Barınma enflasyonu yayılıyor! Barınmak dünya genelinde mi lüks oldu? 

ABD’de Mortgage Bankacıları Birliği (MBA), Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) ve Ulusal Konut İnşaatçıları Birliği (NAHB) konut sektörüne ilişkin bir rapor kaleme aldı ve bu raporda barınma sorununa yer verildi. Peki barınmak dünya genelinde mi lüks oldu?  

Konut sektörü temsilcilerinden ‘Faizleri artırmayın’ çağrısı!

Amerika’da Mortgage Bankacıları Birliği (MBA), Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) ve Ulusal Konut İnşaatçıları Birliği (NAHB), artan konut maliyetleri yüzünden ABD Merkez Bankasına (Fed) faiz artırımlarına son verme çağrısında bulundu.

Beylikdüzü Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallelerinin plan tadilatı askıda!

Beylikdüzü ilçesi, Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallesinin Kuzeyine 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu ilavesine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Pendik'te 2 taksitle 2 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Doğu (Kavakpınar) ve Dolayoba mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Pendik'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Adana'da depremde yıkılan Zeray Apartmanı'nı yapan kooperatifin kurucusu ve fenni mesulüne dava!

Adana'da Zeray Apartmanı'nın depremde yıkılmasına ilişkin soruşturma kapsamında, binayı yapan kooperatifin kurucuları arasında yer alan tutuklu Şevik ile firari fenni mesul inşaat mühendisi Çampınarı hakkında dava açıldı.

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Günar ve Yiğit Türkkan ortaklığında kuruldu.

Polatlı Belediyesi 3 dükkan ve bir arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Polatlı Belediye Başkanlığı, Ankara Üçpınar ve Cumhuriyet mahallelerinde yer alan bir adet arsa ve 3 adet dükkanı satışa çıkardı.

Pendik Dumlupınar ve Orta mahallelerindeki riskli alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Dumlupınar ve Orta Mahalleleri Riskli Alanı Uygulama İmar Planı Değişikliği Askıda İtirazlar Kapsamında Yapılan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

O ilde 22 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve araziler satılıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Devlet Su İşleri 5. Bölge Müdürlüğü, Düzce ili, Merkez ilçesi, Beslanbey, Karahacımusa, Çavuşlar, Aydınpınar ve Mehmet Akif mahallelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. 

O ilde yüzde 20 indirim ve 24 taksit imkanıyla satılık 5 arsa! Arsa alacaklar dikkat! 

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya ili, Merkez ilçesi, E. Çelebi, Kiraz Pınar ve Okçu mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte fiyat bilgisi...

Pendik Dumlupınar ve Orta mahalleleri 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere İstanbul İli, Pendik İlçesi, Dumlupınar ve Orta Mahalleleri Riskli Alanı 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıda...

selendi çampınar ve dere mahallesi köprü yapımı Haberi

selendi çampınar ve dere mahallesi köprü yapımı


Manisa'nın Selendi İlçesi Çampınar Mahallesi'nin kuruluşundan bu yana mahalleyi ikiye ayıran Selendi Çayı üzerine yıllardır yapılmayan köprü için çalışmalar başladı. 50 bin TL'ye mal olacak olan köprü Çampınar ve Dere Mahallelerini birbirine kavuşturacak.


400 nüfuslu Çampınar Mahallesi ile Dere mahallesini bir birinden ayıran Selendi çayı üzerine yapılacak olan Köprü’nin sondaj çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer yaptığı açıklamada, "Köprü olmamasından dolayı yıllardır akrabaları ve insanları birbirinden ayıran çay yatağı üzerine köprü yapılması için çalışmalarımıza başladık. Bizler yapıcı bir tavırla vaat ettiklerimizin arkasında durarak hizmet yapmak için çalışacağız. Köprü yapılması demek insanlarımızın birbirleri ile olan hasbıhallerinin artmasına, vakitten ve zamandan kazanmasını sağlamak demektir" dedi.


Sezer, "Seçim sürecinde miting alanlarında bizler için, bu köprü için çeşitli spekülasyonlarda bulunuldu. Köprünün...