29 / 04 / 2024

Selenium Ataköy fiyatlar

Selenium Ataköy fiyatlar

Selenium Ataköy Rezidans projesi İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy-Ataköy'de- E-5 Otoyolu üzerinde konumlanıyor. 3 blok halinde yükselen Selenium Ataköy daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1'den oluşuyor.

Selenium Ataköy'de son 20 daire için özel fırsat!

Aşçıoğlu Gayrimenkul, Atatöy'de inşa ettiği Selenium Ataköy'deki son 20 daire için özel bir fırsat sunuyor. Projede 48 ay 0 faiz veya yüzde 10 Peşinat ve 120 ay için yüzde 0,99 faizli banka seçenekleri bulunuyor.

Selenium Ataköy'de son 20 daire satışta!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Selenium Ataköy projesinde son kalan 20 daire için özel fırsatlar sunuluyor. Projede 48 ay 0 faiz imkanı bulunuyor. 

Selenium Ataköy'de 990 bin TL'ye!

Selenium Ataköy'de mobilyalı 1+1 sıfır daireler alıcısını bekliyor. Satış bedeli 990 bin TL olan projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde daireler yer alıyor.

Sea Pearl Ataköy fiyatları 2017!

Yaşamın başladığı Sea Pearl Ataköy projesinde satış süreci 3+1'den 4,5+1'e kadar farklı büyüklüklerdeki daireler için devam ediyor..

SeaPearl Ataköy fiyatları 2017!

Kuzu Grup imzasıyla yükselen SeaPearl Ataköy projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Ataköy sahilinde inşa ediliyor. İşte SeaPearl Ataköy fiyatları 2017...

Selenium Ataköy’den sanata ve sanatçıya destek!

Selenium Ataköy’ün girişine “Showroom” adıyla bir sanat galerisi kurdu. Showroomun ilk etapta 13 sanatçının 40 eserinden oluşan bir sunumun sergilenecek.

Avrupa Residence Office Ataköy fiyatları 714 bin 960'den başlıyor!

Ataköy'de, E5 Otoyolu'nun hemen bitişiğinde yer alan Avrupa Residence & Office Ataköy'de kampanya başladı. Avrupa Residence Office Ataköy fiyatları 714 bin 960'den başlıyor.

Selenium Retro 9 Ataköy ödemeleri!

Daire fiyatlarının 600 bin TL'den başladığı Selenium Retro 9 Ataköy projesi 225 daire ve 108 ofisten meydana geliyor. Proje İstanbul Ataköy'de E-5 otoyolu üzerinde yer alıyor. İşte Selenium Retro 9 Ataköy ödemeleri...

Selenium Retro Ataköy 9 fiyatları!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Selenium Retro Ataköy 9 fiyatları 600 bin TL'den başlayarak değişiyor. Selenium Retro Ataköy 9 projesi 140 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Ataköy Selenium Retro 9 ev fiyatları!

Ataköy Selenium Retro 9 ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Selenium Retro 9 projesinde teslimler Haziran 2019'da yapılıyor...

Selenium Retro 9 Ataköy fiyatları!

Aşçıoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Selenium Retro 9 Ataköy fiyatları 600 bin TL'den başlayarak değişiyor. Konut ve ofislerden meydana gelen Ataköy Selenium Retro 9 140 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip

Nivo Ataköy ödeme koşulları!

Nivo Ataköy ödeme koşulları kapsamında yüzde 5 peşinatla, 240 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor. Nivo Ataköy fiyatları 442 bin TL'den başlıyor...

Selenium Ataköy’de yaşam başladı!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de alışılagelmişin dışında ikonik bir mimariyle inşa ettiği projesi Selenium Ataköy’de daire sahipleri, yeni hayatlarına başladılar.

Selenium Ataköy fiyatlar Haberi

Selenium Ataköy fiyatlar

Yatırım değeri 130 milyon dolar olan Selenium Ataköy projesinde fiyatlar daire tipine ve konumuna göre değişkenlik gösteriyor. Projede metrekare birim fiyatları 6.250 TL’den başlıyor. 


Banka kredisi ile konut sahibi olunan Selenium Ataköy daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Proje 74 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Selenium Ataköy konutlarının alanları ise 89 metrekare ile 281 metrekare arasında değişiyor. Proje Aşçıoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor.


Satışları devam eden Selenium Ataköy Rezidans projesinde fitness center, spor sahaları, yürüyüş alanı, spa, pilates alanı, çocuk oyun alanları, çok amaçlı stüdyo alanı, kütüphane, bisiklet yolu, yüzme havuzları, peyzaj alanları, depo alanları gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Her blokta 107 dairenin yer aldığı Selenium Ataköy Evleri Bakırköy'de yer alan dairelerin teslimlerine 2016 yılının ilk çeyreğinde başlanması planlanıyor....