29 / 04 / 2024

Selenium Ataköy kiralık

Selenium Ataköy kiralık

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Selenium Ataköy projesinde son kalan 20 daire için özel fırsatlar sunuluyor. Projede 48 ay 0 faiz imkanı bulunuyor. 

Selenium Ataköy ferah bir yaşam sunuyor!

Aşçıoğlu’nun şehir yaşamına yeni bir tanım kazandıran projesi Selenium Ataköy, estetik dış ve iç mimari tasarımı ile ev sahiplerine özledikleri kaliteli ve ferah bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Selenium, farklı mimari tasarımıyla Ataköy'de yükseliyor!

Aşçıoğlu’nun İstanbul’un kalbi Ataköy’de yükselen projesi Selenium Ataköy, eliptik mimari tasarımı sayesinde dairelerde daha fazla ışık ve daha geniş mekân algısı vererek yatırımcılarına ferah bir yaşamın anahtarını sunuyor.

Selenium Ataköy'de son 30 daire!

AŞÇIOĞLU'NUN, İstanbul Ataköy'de yükselen projesi Selenium Ataköy'de son 30 daire kaldı. Bugüne kadar yüzde 85'i satılan ve 15 ay sonra teslim edilecek.

Selenium Ataköy'de son 30 daire!

Aşçıoğlu'nun Ataköy'de yükselen projesi Selenium Ataköy'de son 30 daire yatırımcılarını bekliyor. Bugüne kadar yüzde 85'i satılan ve 15 ay sonra yatırımcılarına teslim edilecek.

Selenium Ataköy'de son daireler satışta!

Aşçıoğlu projesi Selenium Ataköy, satışa çıktığı tarihten bu yana yüzde 75 satış oranına ulaştı. Projede son dairelerin satış süreci devam ediyor.

Selenium Ataköy daire tipleri!

Selenium Ataköy Rezidans projesi İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy-Ataköy'de- E-5 Otoyolu üzerinde konumlanıyor. 3 blok halinde yükselen Selenium Ataköy daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1'den oluşuyor.

Kars Gıda Emlak Elektronik Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Ataköy 4. Kısım Şubesi kuruldu!

Kars Gıda Emlak Elektronik Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Ataköy 4. Kısım Şubesi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Selenium Ataköy'de son 20 daire için özel fırsat!

Aşçıoğlu Gayrimenkul, Atatöy'de inşa ettiği Selenium Ataköy'deki son 20 daire için özel bir fırsat sunuyor. Projede 48 ay 0 faiz veya yüzde 10 Peşinat ve 120 ay için yüzde 0,99 faizli banka seçenekleri bulunuyor.

Selenium Ataköy'de son 20 daire satışta!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Selenium Ataköy projesinde son kalan 20 daire için özel fırsatlar sunuluyor. Projede 48 ay 0 faiz imkanı bulunuyor. 

Ataköy 5. Kısım imar planı askıya çıktı!

Bakırköy Ataköy 5. Kısım, 51/3 pafta, 257 ada, 31 parsel ve 50/2 pafta, 59 ada, 8 parsele ilişkin imar planı askıya çıktı..

Selenium Ataköy'de 990 bin TL'ye!

Selenium Ataköy'de mobilyalı 1+1 sıfır daireler alıcısını bekliyor. Satış bedeli 990 bin TL olan projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde daireler yer alıyor.

Yalı Ataköy açık artırma dükkan fiyatları!

16 katlı beş blok şeklinde dizayn edilen Yalı Ataköy projesinde 61 adet iş yeri satışa sunuluyor. İşte Yalı Ataköy açık artırma dükkan fiyatları 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Yalı Ataköy açık artırma ihalesi!

Toki güvencesiyle yükselen Yalı Ataköy projesi Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme ortaklığıyla hayata geçirildi. Yalı Ataköy açık artırma ihalesi 9 Aralık'ta gerçekleşiyor...

Sea Pearl Ataköy: Denizin kıyısında hayatın zirvesinde!

Satış süreci devam eden Bakırköy Sea Pearl Rezidans'ta yaşam başladı. Sea Pearl Ataköy'de fiyatlar 1 milyon 767 bin 292 dolardan başlıyor.

Selenium Ataköy’den sanata ve sanatçıya destek!

Selenium Ataköy’ün girişine “Showroom” adıyla bir sanat galerisi kurdu. Showroomun ilk etapta 13 sanatçının 40 eserinden oluşan bir sunumun sergilenecek.

Selenium Retro Ataköy 9 fiyatları!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Selenium Retro Ataköy 9 fiyatları 600 bin TL'den başlayarak değişiyor. Selenium Retro Ataköy 9 projesi 140 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Selenium Retro 9 Ataköy fiyatları!

Aşçıoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Selenium Retro 9 Ataköy fiyatları 600 bin TL'den başlayarak değişiyor. Konut ve ofislerden meydana gelen Ataköy Selenium Retro 9 140 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip

Ataköy 5. Kısım Camii'nin çatısı çöktü: Yaralılar var!

Bakırköy Ataköy 5. Kısım Camii'nde cenaze namazı kılanların üzerine, kar biriken açılır kapanır çatı çöktü. Tentenin altında kalan 10 kişi yaralandı. Yaralılar bölgedeki hastanelerde tedavi altına alındı. Olayda ilk belirlemelere göre bir kişi yaşamını yitirdi.

Selenium Ataköy’de yaşam başladı!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de alışılagelmişin dışında ikonik bir mimariyle inşa ettiği projesi Selenium Ataköy’de daire sahipleri, yeni hayatlarına başladılar.

Selenium Ataköy kiralık Haberi

Selenium Ataköy kiralık

Aşçıoğlu İnşaat imzasıyla Ataköy'de yükselen Selenium Ataköy projesi yüzde 80 doluluk oranına ulaşarak bölgenin en çok tercih edilen projesi konumuna geldi. Projede  son kalan 20 daire için özel fırsatlar sunuluyor.

Yaklaşık 11 milyon metrekarelik Millet Bahçesi projesine de komşu olacak Selenium Ataköy Sahilyolu ve E-5'in birleştiği, Dünya Ticaret Merkezi, CNR Fuar Merkezi ve Ataköy Marina'nın çevrelediği bir bölgede, hemen yanı başında metro ve otobüs durakları gibi toplu taşıma imkanları olan bir konumda yer alıyor.

Aşçıoğlu Finansman Modeli ile "48 ay 0 Faiz" veya "yüzde 10 peşinat ve 120 ay için yüzde 0,99 faizli banka kredisi" seçenekleri bulunan Selenium Ataköy'de son kalan 20 daire satışta.