29 / 04 / 2024

Selenium Ataköy satılık

Selenium Ataköy satılık

Aşçıoğlu Gayrimenkul, Atatöy'de inşa ettiği Selenium Ataköy'deki son 20 daire için özel bir fırsat sunuyor. Projede 48 ay 0 faiz veya yüzde 10 Peşinat ve 120 ay için yüzde 0,99 faizli banka seçenekleri bulunuyor.

Selenium Ataköy'de son 20 daire satışta!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Selenium Ataköy projesinde son kalan 20 daire için özel fırsatlar sunuluyor. Projede 48 ay 0 faiz imkanı bulunuyor. 

Selenium Ataköy yüksek tavan özelliğiyle ferah bir yaşam sunuyor!

Aşçıoğlu tarafından İstanbul'un en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Ataköy'de yükselen Selenium Ataköy, yüksek tavan ve cam kullanımının sunduğu avantajla birlikte aileler için ferah ve keyifli bir yaşam vaat ediyor.

Selenium Ataköy'de son 30 daire satışta!

Aşçıoğlu Ataköy'de yükselen projesi Selenium Ataköy'de son 30 daire sakinlerini bekliyor. Üç blokta toplam 321 daireden oluşan Selenium Ataköy'deki son 30 daire, loft ve 3+1 seçeneklerinde bulunuyor.

Selenium Ataköy'de son daireler!

Aşçıoğlu'nun İstanbul Ataköy'de yükselen projesi Selenium Ataköy'de son 30 daire alıcısını bekliyor. Proje toplam 321 daireden meydana geliyor.

Selenium Ataköy ferah bir yaşam sunuyor!

Aşçıoğlu’nun şehir yaşamına yeni bir tanım kazandıran projesi Selenium Ataköy, estetik dış ve iç mimari tasarımı ile ev sahiplerine özledikleri kaliteli ve ferah bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Selenium, farklı mimari tasarımıyla Ataköy'de yükseliyor!

Aşçıoğlu’nun İstanbul’un kalbi Ataköy’de yükselen projesi Selenium Ataköy, eliptik mimari tasarımı sayesinde dairelerde daha fazla ışık ve daha geniş mekân algısı vererek yatırımcılarına ferah bir yaşamın anahtarını sunuyor.

Selenium Ataköy'de son 30 daire!

AŞÇIOĞLU'NUN, İstanbul Ataköy'de yükselen projesi Selenium Ataköy'de son 30 daire kaldı. Bugüne kadar yüzde 85'i satılan ve 15 ay sonra teslim edilecek.

Selenium Ataköy'de son 30 daire!

Aşçıoğlu'nun Ataköy'de yükselen projesi Selenium Ataköy'de son 30 daire yatırımcılarını bekliyor. Bugüne kadar yüzde 85'i satılan ve 15 ay sonra yatırımcılarına teslim edilecek.

Selenium Ataköy'de son daireler satışta!

Aşçıoğlu projesi Selenium Ataköy, satışa çıktığı tarihten bu yana yüzde 75 satış oranına ulaştı. Projede son dairelerin satış süreci devam ediyor.

Selenium Ataköy projesinin yüzde 55'i 3 ayda satıldı!

Aşçıoğlu Grubu'nun yeni projesi Selenium Ataköy'e Ataköylülerden yoğun talep var. Nisanda satışa sunulan projenin yüzde 55'i 3 ayda satıldı. Projenin, 2016 yılının üçüncü çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor...

Selenium Ataköy'de metrekare birim fiyatı 7 bin 500 lira!

Aşçıoğlu İnşaat'ın, Bakırköy'ün Ataşehir muhitinde E-5'e nazır arazi üzerinde inşa etmeye başladığı Selenium Ataköy projesi ilk günden büyük ilgi gördü. ön satışlarla birlikte 100 dairenin sahiplerini bulduğu proje, 15'er katlı 3 bloktan oluşuyor...

Selenium Ataköy'ün yarısı 2 ayda satıldı!

İstanbul'un merkezi lokasyonlarında gayrimenkul yatırımları gerçekleştiren Aşçıoğlu Grubu'nun yeni projesi Selenium Ataköy'de 160 dairenin 81'i 2 ayda satıldı. Dairelerin metrekare birim fiyatları 6 bin 250 lira...

Selenium Ataköy'de konutların metrekare birim fiyatı 6 bin 250 TL!

Toplam 74 bin metrekare inşaat alanına sahip projede, bahçe dubleksleri, Loft 1+1'den 5+1'e 89 metrekare ile 281 metrekare geniş ve her biri balkonlu daire seçenekleri yer alıyor...

Selenium Ataköy projesinin tanıtım filmi yayınlandı! Metrekaresi 6.300 TL'ye!

Selenium Ataköy projesi kapsamında tanıtım videosu yayınlandı. Ataköy Marina'ya ve Atatürk Havalimanı'na yakın mesafede inşa edilen projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 6.300 TL'den başlıyor

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Sea Pearl Ataköy satılık daire fiyatları!

"Denizin kıyısında hayatın zirvesinde!" sloganıyla tanıtılan Sea Pearl Ataköy projesinde 1+1 ve 2+1 daireler satışa kapandı. Sea Pearl Ataköy satılık daire fiyatları 1 milyon 767 bin 292 dolardan başlıyor.

Nef Ataköy satılık ev!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneği sunan Nef Ataköy satılık ev fiyatları 822 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projenin teslimlerinin Mayıs ayında yapılması hedefleniyor...

Selenium Retro 9 Ataköy satılık daire!

18’er katlı iki blok şeklinde yükselen Selenium Retro 9 Ataköy satılık daire seçenekleri 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn ediliyor.

Artaş Avrupa Konutları Ataköy satılık fiyatları!

Artaş Avrupa Konutları Ataköy satılık fiyatları 725 bin TL'den başlıyor. Projede 165 rezidans, 52 ofis ve 15 dükkan yer alıyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy satılık!

Toplam 130 adet dairenin yer aldığı projede teslimler 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor. Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Selenium Retro Ataköy satılık daire!

Selenium Retro Ataköy satılık daire tipleri arasında 1+1 ve 2+1'ler yer alıyor. Ön talep süreci devam eden projede firma bünyesinde 18 ay vade imkanı sağlanıyor.

Ataköy Selenium Retro Evleri satılık!

Ataköy Selenium Retro Evleri satılık daire büyüklükleri 68 metrekareden başlıyor ve 97 metrekareye kadar ulaşıyor. 2 blok şeklinde inşa edilen proje home ofis ve rezidans olarak tasarlandı.

5. Levent Alibeyköy satılık!

5. Levent Alibeyköy satılık daire alanları 50 ile 200 metrekare arasında değişiyor. Lansmana özel ayrıcalıklı fiyatlar ile satışlarına devam eden proje 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık ev!

Toplam 160 bin metrekare arsa alanında yükselen projede villa tipleri 4+1 ve 6+1 olarak dizayn edildi. Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık ev teslimleri 2017 yılı olarak planlandı.

Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık!

Toplam 156 adet ünite yer alan proje 44 bin 80 metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor. Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Selenium Retro Ataköy satılık!

İstanbul Ataköy'de inşa edilen projede fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Selenium Retro Ataköy satılık 1+1 evlerin fiyatları 839 bin TL'den başlıyor.

Sea Pearl Bakırköy satılık daire!

Sea Pearl Bakırköy satılık daire tipleri 1+1'den 4,5+1'e farklılık gösteriyor. İlk etapta 631 adet daire bulunan projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel için 36 ay vade farksız taksit yapılabiliyor.

Selenium Ataköy satılık Haberi

Selenium Ataköy satılık

Gayrimenkul sektöründe 50 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu, Ataköy’de başladığı projesi Selenium Ataköy’deki son 20 daire için özel fırsatlar hazırladı. 

Firma, son 20 evden birine sahip olmak isteyenler için Aşçıoğlu Finansman Modeli ile “48 ay 0 Faiz veya yüzde 10 Peşinat ve 120 ay için yüzde 0,99 Faizli Banka seçenekleri sunuluyor. Projede oturanlar, profesyonel rezidans yönetim hizmetleri sunan SE Club’ın sunduğu ayrıcalıklı hizmet dünyasından da
faydalanabilecekler.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, Selenium Ataköy projesinin bugüne kadar bölgeye kattığı değer ve gelecekte oynayacağı rolü değerlendirdi. Aşçıoğlu, “Aşçıoğlu olarak, Ataköy’deki 3 projemizin ilki olarak lanse ettiğimiz ve yaşamın başladığı projemiz Selenium Ataköy ile İstanbul’un protokol yolu olarak bilinen Ataköy Sahilyolu ve D100 Karayolu’nun kesiştiği bir konumda Dünya Ticaret Merkezi ve CNR Fuar Merkezi...