29 / 04 / 2024

Selenium Ataköyde son 30 daire

Selenium Ataköyde son 30 daire

AŞÇIOĞLU'NUN, İstanbul Ataköy'de yükselen projesi Selenium Ataköy'de son 30 daire kaldı. Bugüne kadar yüzde 85'i satılan ve 15 ay sonra teslim edilecek.

Selenium Ataköy'de son 30 daire!

Aşçıoğlu'nun Ataköy'de yükselen projesi Selenium Ataköy'de son 30 daire yatırımcılarını bekliyor. Bugüne kadar yüzde 85'i satılan ve 15 ay sonra yatırımcılarına teslim edilecek.

Selenium Ataköy'de son 20 daire için özel fırsat!

Aşçıoğlu Gayrimenkul, Atatöy'de inşa ettiği Selenium Ataköy'deki son 20 daire için özel bir fırsat sunuyor. Projede 48 ay 0 faiz veya yüzde 10 Peşinat ve 120 ay için yüzde 0,99 faizli banka seçenekleri bulunuyor.

Selenium Ataköy'de son 20 daire satışta!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Selenium Ataköy projesinde son kalan 20 daire için özel fırsatlar sunuluyor. Projede 48 ay 0 faiz imkanı bulunuyor. 

Selenium Ataköy'de 990 bin TL'ye!

Selenium Ataköy'de mobilyalı 1+1 sıfır daireler alıcısını bekliyor. Satış bedeli 990 bin TL olan projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde daireler yer alıyor.

Selenium Ataköy’den sanata ve sanatçıya destek!

Selenium Ataköy’ün girişine “Showroom” adıyla bir sanat galerisi kurdu. Showroomun ilk etapta 13 sanatçının 40 eserinden oluşan bir sunumun sergilenecek.

Ataköy Selenium Retro 9 ev fiyatları!

Ataköy Selenium Retro 9 ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Selenium Retro 9 projesinde teslimler Haziran 2019'da yapılıyor...

Selenium Retro 9 Ataköy fiyatları!

Aşçıoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Selenium Retro 9 Ataköy fiyatları 600 bin TL'den başlayarak değişiyor. Konut ve ofislerden meydana gelen Ataköy Selenium Retro 9 140 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip

Ataköy Selenium Retro’da teslime son 20 daire!

Aşçıoğlu İnşaat'ın İstanbul Ataköy’de Haziran'da teslim etmeye hazırlandığı projesi Selenium Retro’da son 20 daire, 48 ay yüzde 0 faiz veya 120 aya kadar yüzde 0,49 faiz fırsatıyla sakinlerini bekliyor.

Selenium Ataköy’de yaşam başladı!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de alışılagelmişin dışında ikonik bir mimariyle inşa ettiği projesi Selenium Ataköy’de daire sahipleri, yeni hayatlarına başladılar.

Arda Turan, Selenium Ataköy’deki 1+1 eve 766 bin TL ödedi!

Barcelona Futbol Kulübü’nde top koşturan Arda Turan, kazancını gayrimenkule yatırıyor. Futbolcu, en son Selenium Ataköy’den ev satın aldı.

Arda Turan, Selenium Ataköy'den ev aldı!

Dünyanın ünlü futbol kulüplerinden Barcelona’da futbol kariyerini başarılı bir şekilde sürdüren Arda Turan, Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’deki ikonik projesi Selenium Ataköy’den ev sahibi oldu.

Selenium Retro 9 Ataköy Evleri!

Selenium Retro 9 Ataköy Evleri Aşçıoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Toplam 140 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip Selenium Retro 9 projesi 2 blok şeklinde yükseliyor.

Selenium Retro 9 Ataköy telefon!

İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de inşa edilen Selenium Retro 9 Ataköy Evleri 2 blok şeklinde yükseliyor. Selenium Retro 9 Ataköy telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Selenium Retro 9 Ataköy satılık daire!

18’er katlı iki blok şeklinde yükselen Selenium Retro 9 Ataköy satılık daire seçenekleri 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn ediliyor.

Selenium Ataköyde son 30 daire Haberi

Selenium Ataköyde son 30 daire

AŞÇIOĞLU'NUN, İstanbul Ataköy'de yükselen projesi Selenium Ataköy'de son 30 daire kaldı.  Bugüne kadar yüzde 85'i satılan ve 15 ay sonra teslim edilecek Selenium Ataköy'de toplam üç blokta, loft, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin toplam 321 daire bulunuyor. Sosyal olanakları kapsamında cep sinemasından toplantı odalarına, kütüphaneden kuru temizlemeye, çocuklar için oyun bahçesinden daireler için düşünülen depo alanlarına kadar farklı ihtiyaçlara cevap verebilen projede SPA & Sağlık Merkezi yer...