04 / 05 / 2024

Selenium Park satışları 2022

Selenium Park satışları 2022

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Selenium Park Zeytinburnu evlerinde yüzde 25 indirim fırsatı!

Aşçıoğlu tarafından İstanbul'da inşa edilen Selenium Park Zeytinburnu projesinde satışlar devam ediyor. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre 5 adet konut yüzde 25 indirimle satışa çıkarıldı. İşte detaylar...

Selenium Park fiyat bilgisi Ekim 2022!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda inşa ediliyor. Peki Selenium Park satılık konut fiyatları kaç lira? İşte Selenium Park fiyat bilgisi Ekim 2022!

Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor. Peki Selenium Park satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Aşçıoğlu Selenium Park'ta lansman avantajları! İşte Zeytinburnu Selenium Park fiyat listesi!

Selenium Park projesi lansman fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon teraslı dairelerin fiyatları 6 milyon 800 bin TL'den başlıyor.

Selenium Park satışta! Yeni proje!

Selenium markasıyla İstanbul'da projeler hayata geçiren Aşçıoğlu, sene bitmeden Zeytinburnu'nda 191 üniteden meydana gelen Selenium Park projesini satışa sundu. Metrekaresi 30 bin Türk Lirası'ndan başlayan projede evlerin yarısı ön satışta satıldı. 

Deluxia Park Business satışları başladı!

Teknik Yapı, sadece ofis ve ticari ünitelerden meydana gelen Deluxia Park Business projesinin satışlarına başladı.

Royal Garden Yaka Park'ta ön satışlar başladı!

Kartal bölgesinin avantajlı konuma sahip olduğunu vurgulayan Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, “Hazırlık aşamasında olan Royal Garden Yakacık ve Royal Garden Yaka Park'ın ön satışlarında daha şimdiden büyük ilgiyle karşılaştık" dedi.

Ağaoğlu Çekmeköy Park satışları başlıyor!

Ağaoğlu Çekmeköy projesinin adı "Ağaoğlu Çekmeköy Park" oldu. Ağaoğlu Çekmeköy Park satışları başlıyor. Projede fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor.

Nurol Park satılık ev fiyatları!

İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli bölgesinde hayata geçirilen Nurol Park satılık ev fiyatları 563 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Başakşehir Merkez Çarşı Kayabaşı dükkan satışları!

Başakşehir Merkez Çarşı Kayabaşı dükkan satışları açık artırma ile 28 Ağustos'ta yapılacak. Başakşehir Merkez Çarşı, Park Mavera 2 projesinin ticaret alanı olarak planlandı...

Demirlipark Plus’da lansman öncesi ön satışlar başlıyor!

Demirli Yapı, yeni projesi Demirlipark Plus'ta lansman öncesi ön satışlar başlıyor. Sahrayı Cedid’in en prestijli Konut projesi Demirli Park Plus sizlere bir evden daha fazlasını, şehrin ortasında yazlık tadında bir yaşam kompleksi sunuyor.

Onur Park Life İstanbul'da ilk etap satışları başlıyor!

Onur Park Life İstanbul'da ilk etap satışları başlıyor. Esenyurt'ta yer alan Onur Park Life İstanbul projesinde 718 daire ve 231 ticari ünite olacak...

Bakırköy Central Park İstanbul satışları!

Bakırköy Central Park İstanbul satışları Mart ayında başlıyor. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Central Park İstanbul projesinde 1.200'den fazla daire yer alıyor...

Selenium Park satışları 2022 Haberi

Selenium Park satışları 2022

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir faaliyet göstererek kaliteli ve konforlu yaşam alanları sağlayan Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu, mevcut ekonomik konjonktürde kazancını artırmak veya kira getirisi sahibi olmak isteyenler için en güvenli limanın konut olduğunu söyledi.

Yüzde 65’lik kısmı satılan Selenium Park’ta yeni ara kat ve bahçe kat stokları satışta

Selenium Park projesiyle ilgili çok önemli açıklamalar da yapan İrfan Aşçıoğlu, şöyle konuştu: “Zeytinburnu’nda inşasına devam ettiğimiz Selenium Park projemizde kısa zamanda %65 gibi bir satış başarısına ulaştık. Son dönemde de şehrin merkezinde villa konforunda bahçe keyfi yaşama imkânı sunan bahçe katı dairelere yoğun ilgi var. Bu başarıdaki en büyük etkenlerin doğru yerde, doğru ve benzersiz bir projeyi inşa ediyor olmamızın yanı sıra bölgede...