28 / 04 / 2024

Selenium Retro daire fiyatları

Selenium Retro daire fiyatları

Ataköy’de inşa ettiği ikinci projesi Selenium Retro’da dairelerin yüzde 80’i satıldı. Aşçıoğlu, 2017 yılı Haziran ayında Selenium Retro’daki dairelerin teslimlerine başlamayı hedefliyor.

Aşçıoğlu Selenium Retro ödeme koşulları!

Aşçıoğlu Selenium Retro ödeme koşulları kapsamında 18 ay vade imkanı sağlanıyor. İstanbul Ataköy'de inşa edilen projede konut fiyatları 606 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro Evleri!

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro Evleri fiyatları 606 bin TL'den başlıyor. Daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edilen projede ön satış sürecinde daire bedelinin yüzde 5'i için kapora ödeniyor.

Selenium Retro ne zaman teslim?

Daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen Selenium Retro Konutları 2 blok halinde yükseliyor. Proje Aşçıoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Selenium Retro ne zaman teslim edilecek?

Selenium Retro Ataköy fiyat listesi!

Satışların 13 Mayıs tarihinde başlayacağı Selenium Retro Ataköy fiyat listesine göre daire fiyatları metrekare birim bazında 7 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte detaylı fiyat listesi...

Selenium Retro fiyatları!

Aşçıoğlu İnşaat imzası taşıyan Selenium Retro fiyatları daire tiplerine göre değişiyor. Teslimlerin 2018 yılının 3. çeyreğinde gerçekleşeceği projenin Marmara Denizi'ne ve E-5 Karayolu’na cephesi bulunuyor.

Selenium Retro satış ofisi!

İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de inşa edilen Selenium Retro 47 bin 500 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor. İşte Selenium Retro satış ofisi iletişim bilgileri...

Selenium Retro nerede?

Aşçıoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen LEED Sertifikalı Selenium Retro projesinin ön talep süreci başladı. Proje konut ve ofislerden meydana geliyor. Peki Selenium Retro nerede?

Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor. Peki Selenium Park satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Selenium Retro 9 projesinde teslimler başladı!

Yüzde 99’u tamamlanan Selenium Retro 9, İstanbul’un en nezih yaşam merkezlerinden Yeşilköy, Florya ve Bakırköy’ün birleştiği bölgede hayata geçiyor. Temmuz başı itibariyle başlayan teslimler ise tam gaz devam ediyor...

Selenium Retro 9'un yüzde 98'i satıldı!

İstanbul’un en nezih yaşam merkezlerinden Yeşilköy, Florya ve Bakırköy’ün birleştiği bölgede yükselen Selenium Retro 9 projesinin sınırlı sayıdaki ofis ve mağazalarının satışı devam ediyor.

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları ön satışta!

Selenium Retro 9 projesinde yer alan açık hava cadde dükkanları bugün ön satışa çıkıyor. Aşçıoğlu Grubu imzasını taşıyan projede dükkanların fiyatları 2 milyon TL'den başlıyor. 

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları!

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları  2 milyon liradan başlayan fiyatlarla 20 Ekim Cumartesi günü ön satışa çıkacak...

Selenium Retro 9 cadde dükkanları fiyatları!

Selenium Retro 9 cadde dükkanları fiyatları haberimizde yer alıyor. Aşçıoğlu Grubu tarafından inşa edilen projede cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışa sunuluyor. 

Selenium Retro 9'da cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışta!

Aşçıoğlu Grubu imzasını taşıyan Selenium Retro 9 projesinde yer alan cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışa çıkıyor. Dükkanların fiyatları 2 milyon TL'den başlıyor. 

Selenium Ataköy'de son 20 daire için özel fırsat!

Aşçıoğlu Gayrimenkul, Atatöy'de inşa ettiği Selenium Ataköy'deki son 20 daire için özel bir fırsat sunuyor. Projede 48 ay 0 faiz veya yüzde 10 Peşinat ve 120 ay için yüzde 0,99 faizli banka seçenekleri bulunuyor.

Selenium Ataköy'de son 20 daire satışta!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Selenium Ataköy projesinde son kalan 20 daire için özel fırsatlar sunuluyor. Projede 48 ay 0 faiz imkanı bulunuyor. 

 AYJET, eğitimlerini Selenium Retro’da yapacak!     

Dünyanın sayılı uçuş eğitimi okullarından AYJET, Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de yaşamın başladığı projesi Selenium Retro’yu tercih etti. 

Ataköy Selenium Retro'da 4 bin 800 TL taksitle!

Teslimlerin hemen yapıldığı Ataköy Selenium Retro'da 4bin 800 TL ’den başlayan taksitlerle tapunuzu hemen alın, ister oturun, ister kiraya verin..

Yooİstanbul ve Selenium Retro, tesis yönetiminde SE Club’ü seçti!

Hizmet verdiği projelerin yatırım değerini artıran ve kişiye özel hizmetlerle kaliteli bir yaşam sunan SE Club’ın müşteri portföyünde Yooİstanbul ve Selenium Retro da bulunuyor...

Ataköy Selenium Retro 9 projesinin yarısı satıldı!

125 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Selenium Retro 9 projesi 225 konut ve 108 ofis ve 23 adet mağazadan meydana geliyor. Projede yüzde 50 oranında satış gerçekleşti.

Selenium Retro daire fiyatları Haberi

Selenium Retro daire fiyatları

Aşçıoğlu tarafından İstanbul Ataköy’de toplam 100 milyon dolar yatırımla hayata geçen Selenium Retro projesinde sona yaklaşılıyor. Proje kapsamındaki iki blokta yer alan toplam 396 dairenin %80’i satıldı. Projede yaşamın 2017 yılı Haziran ayında yapılacak teslimlerin ardından başlaması hedefleniyor. 


Cumbaları ve Balkonlarıyla Selenium Retro

Projelerini, gerçekleştireceği bölgenin yatırım ya da oturum gibi farklı ihtiyaçlarını analiz ederek hayata geçiren Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki ikinci projesi Selenium Retro, 68 – 97 metrekare arasında alana sahip 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor. Selenium Retro, daha fazla ışık ve daha fazla ferah mekan ihtiyacı doğrultusunda cumba ve balkon yer aldığı bir konsept ile inşa ediliyor. 


Projenin yatay bölümünde 1000 metrekarelik kapalı sosyal tesis alanı bulunuyor. Bu tesiste kapalı yüzme havuzu, sağlık merkezi (SPA), fitness salonu, çok amaçlı kapalı spor alanları...