30 / 04 / 2024

Selenium Retro fiyat listesi

Selenium Retro fiyat listesi

Selenium Retro Ataköy'de dairelerin büyüklükleri 68 ile 97 metrekare arasında değişiyor. Proje Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Selenium Retro Evleri ne zaman teslim edilecek?

Ataköy Selenium Retro ulaşım!

Ataköy Selenium Retro ulaşım bilgileri kapsamında proje, metrobüse yakın bir konumda yer alıyor. 2 blok halinde inşa edilen projenin ön satış süreci devam ediyor.

Selenium Retro adres!

Selenium Retro Ataköy projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon gibi daire seçeneklerinden meydana geliyor. Selenium Retro adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Selenium Retro fiyat!

Selenium Retro Ataköy projesi Aşçıoğlu İnşaat tarafından iki blok halinde inşa ediliyor. Projede 1+1 ve 2+1 gibi daire seçenekleri bulunuyor. Selenium Retro fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Selenium Retro Ataköy projesi ön satışta! 606 bin TL'den!

Aşçıoğlu'nun yeni projesi Selenium Retro'da lansman öncesi ön satışlar başladı. 1+1 ve 2+1'lerin yer aldığı Selenium Retro Ataköy projesinde fiyatlar 606 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Selenium Retro Ataköy fiyat listesi!

Satışların 13 Mayıs tarihinde başlayacağı Selenium Retro Ataköy fiyat listesine göre daire fiyatları metrekare birim bazında 7 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte detaylı fiyat listesi...

Yenibosna Selenium Retro iletişim!

Yenibosna Selenium Retro iletişim için 0212 661 01 16 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile yükselen proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

Selenium Retro'da için ön talep toplanıyor!

Konut ve ofis olmak üzere iki farklı bloktan oluşan LEED Sertifikalı Selenium Retro projesi, cumbalı ve açık balkonlu mimarisiyle modern rezidans anlayışını birleştirerek 1+1 modüler daire sistemiyle oluşturuluyor.

Ataköy Selenium Retro iletişim!

Ön talep toplamaya başlayan Selenium Retro projesi İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de hayata geçiriliyor. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor. İşte Ataköy Selenium Retro iletişim bilgileri...

ŞOK’ta 4 bölmeli dolap düzenleyici 69,95 TL’ye, retro sepet 35,95 TL’ye, çok amaçlı kapaklı kutu 59,95 TL düştü!

​​​​​​​ŞOK, yeni haftaya dev indirimlerle giriyor. Buna göre, 4 bölmeli dolap düzenleyici 69,95 TL’ye, retro sepet 35,95 TL’ye, çok amaçlı kapaklı kutu 59,95 TL düştü. İşte 18 Eylül 2023 ŞOK fiyat listesi...

Vestel MD 20 YD retro düş mavisi mikrodalga fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla alıcısını bekliyor!

Vestel, geçmişe özlem duyanlara özel mikrodalga fırın tasarladı. Son teknolojik özellikleri barındıran ve retro modasına uygun tasarlanan bu mikrodalga fırın, Vestel’de peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıktı.

Russell Hobbs 28250-56 Retro Red Espresso Makinesi’nin fiyatı Hepsiburada’da resmen dibi gördü!

Hem retro modasını takip eden hem de kahve tiryakisi olanlara Hepsiburada ve Russell Hobbs’tan sevindirecek bir haber geldi. Hepsiburada, Russell Hobbs 28250-56 Retro Red Espresso Makinesi’ni 9 taksit ve alışveriş kredisi seçenekleriyle satışa çıkardı.

Vestel RETRO NFK37201 Bej 330 Lt No-Frost Buzdolabı 17.200 TL! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel’in piyasaya sürdüğü RETRO NFK37201 Bej 330 Lt No-Frost Buzdolabı cazip özellikleri ve tarzıyla dikkat çekiyor. Vestel RETRO NFK37201 Bej 330 Lt No-Frost Buzdolabı ne kadar, teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

Vestel BM 5001 Retro Kırmızı 5 Programlı Bulaşık Makinesi 9.700 TL! Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlerin olmazsa olmazları arasında yer alan ve özellikle ev hanımlarının en çok ihtiyaç duyduğu beyaz eşya ürünlerinden biri durumuna gelen bulaşık makinesi fiyatları ve özellikleri sıkça merak konusu oluyor. Biz de sizin Vestel BM 5001 Retro Kırmızı 5 Programlı Bulaşık Makinesi ile ilgili bilgileri

Vestel Retro FD56001 Buzdolabı kaç TL, en uygun nerede satılıyor, özellikleri neler? 18 Ocak 2023 fiyat listesi

Retro sevenler için Vestel’in piyasaya sürdüğü Vestel Retro FD56001 Buzdolabı cazip özellikleri ve tarzıyla dikkat çekiyor. Peki, Vestel Retro FD56001 Buzdolabı ne kadar, teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

Vestel’in efsane retro serisi kırmızı bulaşık makinesi kaç TL? 6 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Estetik görünümüyle mekana sıcaklık katan retro kırmızı bulaşık makinesi, aynı zamanda üstün yıkama özellikleriyle de dikkat çekiyor. Peki Vestel Retro kırmızı bulaşık makinesi fiyatı ne kadar? Özellikleri neler? İşte detaylar…

Retro tasarımlı Honda Super Cub C125 21 Ekim 2022 fiyat listesi!

Retro tasarımı ile görenleri kendine hayran bırakan Retro tasarımı ile görenleri kendine hayran fiyatları ne kadar? İşte Honda Super Cub C125 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Russell'in retro kırmızı ürünleri en ucuz nerede? 17 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mutfak ürünlerinde tasarımlarıyla öne çıkan Russell'in ürünlerini en ucuza nerede bulabileceğinize baktık. Retro Kırmızı seçenekler şöyle... 

Selenium Park fiyat bilgisi Ekim 2022!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda inşa ediliyor. Peki Selenium Park satılık konut fiyatları kaç lira? İşte Selenium Park fiyat bilgisi Ekim 2022!

Retro ve akıllı beyaz eşyalarda fırsat ürünler. 5 Ekim 2022 Vestel fiyat listesi 

Akıllı beyaz eşya ve retro beyaz eşyaları ile öne çıkan Vestel’de farklı renklerdeki retro buzdolabından fırınlara pek çok seçenek var. Vestel ürünlerini derledik.  

Vestel’in yeni Retro buzdolabı serisi 750 TL indirimli! Vestel 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Vestel yeni Retro serisi buzdolaplarıyla havalı tasarımı nostaljiyle birleştirdi. Üstelik bu yeni Retro buzdolabı serisi 750 TL indirimli! İşte Vestel 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Smeg ürünlerinde en ucuz adresi bulduk! İşte, Smeg küçük ev aletlerinde muhteşem fiyatlar! 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

Smeg kahve makinelerinden su ısıtıcılarına, retro blenderlardan espresso kahve makinelerine her şey piyasanın en ucuz fiyatlarıyla satışta. Stoklarla sınırlı uygun fiyatlı ürünler için acele edin. İşte Smeg ürünleri 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

Selenium Retro fiyat listesi Haberi

Selenium Retro fiyat listesi

"Selenium Retro Evleri ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin özelliklerine değinelim. Daire fiyatlarının 606 bin TL'den başladığı projede banka kredili veya tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim yapılıyor.


İstanbul Bakırköy Ataköy hattında inşa edilen Selenium Retro home ofis ve rezidans olarak 2 blok halinde yükseliyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Ön satışları devam eden Selenium Retro Ataköy'de konut bedelinin yüzde 5'i kadar kapora ödeniyor. Projede yüzde 24 peşinatta, kalan bedel için 18 ay firma bünyesinde vade fırsatı sunuluyor. 


Aşçıoğlu Selenium Retro'nun ortak kullanım alanları arasında; kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor alanları, kapalı sosyal tesis mevcut. 


Selenium Retro Evleri ne zaman teslim?

Yenibosna E-5 üzerinde, metrobüs durağına yakın konumda olan Selenium Retro Konutları'nın 2017 yılının 3. çeyreğinde teslim...