04 / 05 / 2024

Selenium Retro iletişim bilgileri

Selenium Retro iletişim bilgileri

Toplam 100 milyon dolarlık yatırımla konut, ofis ve ticari alanlar olmak üzere toplam 396 ünitenin yer alacağı Selenium Retro’nunn temeli atıldı.

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro Evleri!

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro Evleri fiyatları 606 bin TL'den başlıyor. Daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edilen projede ön satış sürecinde daire bedelinin yüzde 5'i için kapora ödeniyor.

Selenium Retro iletişim bilgileri!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Selenium Retro iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 661 01 16 olarak belirlendi.

Selenium Retro 9 basın toplantısı 17 Mart'ta!

Gayrimenkul sektöründe 50 yıllık tecrübenin adresi Aşçıoğlu Grubu, İstanbul’un en eski yerleşim yerlerinden biri olan Ataköy’deki üçüncü projesi Selenium Retro 9’u tanıtıyor.

Selenium Retro Ataköy satış ofisi!

Selenium Retro Ataköy satış ofisi ile 0212 661 01 16 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Yenibosna E-5 üzerinde inşa edilen proje rezidans ve home ofis olmak üzere 2 bloktan oluşuyor.

Selenium Retro iletişim bilgileri!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Selenium Retro iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 661 01 16 olarak belirlendi.

Selenium Retro Ataköy iletişim!

Selenium Retro Ataköy iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 661 01 16 olarak belirlendi. Selenium Retro Ataköy projesi Aşçıoğlu İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor.

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro iletişim!

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro iletişim numarası 0212 661 01 16 olarak belirlendi. Rezidans ve home ofis bloğundan meydana gelen projede daire fiyatları 606 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Selenium Retro Aşçıoğlu İnşaat iletişim!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje daire ve ofis olmak üzere 2 bloktan meydana geliyor. Selenium Retro Aşçıoğlu İnşaat iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 661 01 16 olarak belirlendi.

Yenibosna Selenium Retro iletişim!

Yenibosna Selenium Retro iletişim için 0212 661 01 16 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile yükselen proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

Ataköy Selenium Retro iletişim bilgileri!

Marmara Denizi’ne bakan konut bloğu bulunan projede ön talep toplamaya devam ediyor. Ataköy Selenium Retro iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 661 01 16 olarak belirlendi.

Selenium Retro satış ofisi!

İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de inşa edilen Selenium Retro 47 bin 500 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor. İşte Selenium Retro satış ofisi iletişim bilgileri...

Ataköy Selenium Retro iletişim!

Ön talep toplamaya başlayan Selenium Retro projesi İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de hayata geçiriliyor. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor. İşte Ataköy Selenium Retro iletişim bilgileri...

Ataköy Selenium iletişim!

İçerisinde toplam 321 adet konut bulunan Ataköy Selenium iletişim bilgilerine göre projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0 212 215 55 65. Proje, Kültür Üniversitesi Yenibosna Kampüsü yanında yükseliyor...

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy iletişim!

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy projesinde dairelerin büyüklükleri 90 metrekare ile 300 metrekare arasında farklılık gösteriyor

Selenium Ataköy iletişim!

Selenium Ataköy iletişim kapsamında telefon numarası şu şekilde; 0 212 215 55 65. Selenium Ataköy projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin 250 TL'den başlıyor

Selenium Retro iletişim bilgileri Haberi

Selenium Retro iletişim bilgileri

Proje için geçtiğimiz aylarda başlatılan ön talep sürecinde ofisler bir bir sahiplerini bulurken, konut almayı düşünenler de satın almalara başladı.



Karma konseptli proje


Konut, ofis ve ticari alanların bulunduğu Selenium Retro, bloklarda 68 – 97 metrekare arasında alana sahip 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor.. İki blok ve toplam 396 üniteden oluşan Selenium Retro’nun güneydeki Rezidans bloğunda 188, kuzeydeki ofis bloğunda 180 ünite olacak. Bu bloklardaki her bir birimde alışıla gelmişin dışındaki bir mimari anlayışla, geçmişte gelen esintiler doğrultusunda cumbalar ve açık balkonlar bulunacak.


Yatay ofisler de var


Proje kapsamında 28 adet yatay ofis ve mağaza yer alacak. Bu ofislere uygulanacak Retrofis konseptiyle yatırımcılar, ihtiyaçları kadar olanı seçebilecekler. Bu sayede yatırımcılara seçilecek alan doğrultusunda kira avantajı da sunulacak.


Projenin yatay bölümünde 1000 metrekarelik kapalı sosyal...