03 / 05 / 2024

Selenium Retro projesi ön talep süreci

Selenium Retro projesi ön talep süreci

AŞÇIOĞLU, Ataköy'de inşa edeceği Selenium Retro projesi için ön talep toplamaya başladı. Proje, toplam 47 in 500 metrekare inşaat alanına sahip konut ve ofis olmak üzere iki farklı bloktan oluşacak.

Selenium Park fiyat bilgisi Ekim 2022!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda inşa ediliyor. Peki Selenium Park satılık konut fiyatları kaç lira? İşte Selenium Park fiyat bilgisi Ekim 2022!

Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor. Peki Selenium Park satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Aşçıoğlu Selenium Park'ta lansman avantajları! İşte Zeytinburnu Selenium Park fiyat listesi!

Selenium Park projesi lansman fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon teraslı dairelerin fiyatları 6 milyon 800 bin TL'den başlıyor.

Selenium Park Metaverse dünyasında: Tek tapu çift mülkiyet!

Gayrimenkul sektöründe 55. yılını kutlamak için hazırlanan, kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Park’ı Metaverse dünyasına taşıdı ve bir ilke imza attı. Böylelikle Selenium Park projesi, artık Metaverse dünyasında da yükselecek. 

Selenium Park fiyat!

Selenium Park projesi Zeytinburnu Kazlıçeşme’de inşa ediliyor. Selenium Park fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Selenium Park fiyat bilgisi ve proje detayları...

Selenium Retro 9 projesinde teslimler başladı!

Yüzde 99’u tamamlanan Selenium Retro 9, İstanbul’un en nezih yaşam merkezlerinden Yeşilköy, Florya ve Bakırköy’ün birleştiği bölgede hayata geçiyor. Temmuz başı itibariyle başlayan teslimler ise tam gaz devam ediyor...

Selenium Retro 9'un yüzde 98'i satıldı!

İstanbul’un en nezih yaşam merkezlerinden Yeşilköy, Florya ve Bakırköy’ün birleştiği bölgede yükselen Selenium Retro 9 projesinin sınırlı sayıdaki ofis ve mağazalarının satışı devam ediyor.

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları ön satışta!

Selenium Retro 9 projesinde yer alan açık hava cadde dükkanları bugün ön satışa çıkıyor. Aşçıoğlu Grubu imzasını taşıyan projede dükkanların fiyatları 2 milyon TL'den başlıyor. 

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları!

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları  2 milyon liradan başlayan fiyatlarla 20 Ekim Cumartesi günü ön satışa çıkacak...

Selenium Retro 9 cadde dükkanları fiyatları!

Selenium Retro 9 cadde dükkanları fiyatları haberimizde yer alıyor. Aşçıoğlu Grubu tarafından inşa edilen projede cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışa sunuluyor. 

Selenium Retro 9'da cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışta!

Aşçıoğlu Grubu imzasını taşıyan Selenium Retro 9 projesinde yer alan cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışa çıkıyor. Dükkanların fiyatları 2 milyon TL'den başlıyor. 

 AYJET, eğitimlerini Selenium Retro’da yapacak!     

Dünyanın sayılı uçuş eğitimi okullarından AYJET, Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de yaşamın başladığı projesi Selenium Retro’yu tercih etti. 

Ataköy Selenium Retro'da 4 bin 800 TL taksitle!

Teslimlerin hemen yapıldığı Ataköy Selenium Retro'da 4bin 800 TL ’den başlayan taksitlerle tapunuzu hemen alın, ister oturun, ister kiraya verin..

Selenium Retro projesi ön talep süreci Haberi

Selenium Retro projesi ön talep süreci

Selenium Retro projesi 1000 metrekarelik kapalı sosyal tesis alanı ve 1000 metrekarelik açık havuz ve güneşlenme terasının yer alacağı projede, günümüzde kullanımı artan elektrikli araçlar için şarj istasyonlan da bulunacak. Konut bloğu Marmara Denizi'ne ofis bloğu E-5 Karayolu'na bakan Selenium Retro'da ofislerin yanı sıra teraslı yatay ofislerin bulunacağı Retrofis'ler de yer alacak. Proje, 1+1 modüler daire sistemiyle ya tınmalarına kullanım kolaylıklan sağlamayı...