29 / 04 / 2024

Selenium Retro satılık daire

Selenium Retro satılık daire

Ataköy’de yükselen Selenium Retro projesinden ev veya ofis sahibi olanlar, ulaşımdan alışverişe, eğitimden sağlığa kadar hayatın her anında önem taşıyan unsurların yanı başında konumlanıyor.

Selenium Retro’da 6 ayda yüzde 60 satış yapıldı!

Aşçıoğlu, Ataköy’deki ikinci projesi Selenium Retro’da 6 ayda yüzde 60 satış başarısına ulaştı. Selenium Retro, lokasyonu sayesinde yatırımcılarına hem yüksek prim olanağı sunuyor hem de kira getirisiyle kazandırmaya devam ediyor.

Selenium Retro yatırımcılarına nostalji yaşatıyor!

Selenium Retro, geçmişin izlerini taşıyan cumbalarla açık balkonları, günümüzün modern tarzıyla sentezleyerek yatırımcılarına nostalji yaşatacak ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro iletişim!

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro iletişim numarası 0212 661 01 16 olarak belirlendi. Rezidans ve home ofis bloğundan meydana gelen projede daire fiyatları 606 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Selenium Retro projesinin basın toplantısı ertelendi!

13 Mayıs 2015 tarihinde Pera Palas’ta gerçekleştirmeyi planladığımız Aşçıoğlu’nun Ataköy’de hayata geçireceği yeni ofis ve konut projesi Selenium Retro projesi basın toplantısı ileriki bir tarihe ertelendi.

Selenium Retro Ataköy fiyat listesi!

Satışların 13 Mayıs tarihinde başlayacağı Selenium Retro Ataköy fiyat listesine göre daire fiyatları metrekare birim bazında 7 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte detaylı fiyat listesi...

Yenibosna Selenium Retro iletişim!

Yenibosna Selenium Retro iletişim için 0212 661 01 16 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile yükselen proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

Selenium Retro projesi 13 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

Aşçıoğlu, İstanbul Avrupa Yakası’nın her geçen gün değişen ve gelişen yaşam merkezi Ataköy’de hayata geçireceği yeni ofis ve konut projesi Selenium Retro’yu satışa çıkarıyor.

Ataköy Selenium Retro'da ön talep toplanıyor!

İstanbul'un yaşam merkezlerinde gayrimenkul projelerini hayata geçiren Aşçıoğlu, Ataköy'de inşa edeceği LEED Sertifikalı Selenium Retro projesi için ön talep toplamaya başladı.

Selenium Retro'da için ön talep toplanıyor!

Konut ve ofis olmak üzere iki farklı bloktan oluşan LEED Sertifikalı Selenium Retro projesi, cumbalı ve açık balkonlu mimarisiyle modern rezidans anlayışını birleştirerek 1+1 modüler daire sistemiyle oluşturuluyor.

Ataköy Selenium Retro iletişim!

Ön talep toplamaya başlayan Selenium Retro projesi İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de hayata geçiriliyor. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor. İşte Ataköy Selenium Retro iletişim bilgileri...

Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor. Peki Selenium Park satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları!

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları  2 milyon liradan başlayan fiyatlarla 20 Ekim Cumartesi günü ön satışa çıkacak...

Selenium Retro 9 Ataköy satılık daire!

18’er katlı iki blok şeklinde yükselen Selenium Retro 9 Ataköy satılık daire seçenekleri 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn ediliyor.

Aşçıoğlu Selenium Retro satılık daire!

Yenibosna E-5 üzerinde hayata geçirilen Aşçıoğlu Selenium Retro satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. Rezidans ve home ofis olmak üzere 2 bloktan oluşan proje Açıoğlu İnşaat imzasına sahip.

Selenium Retro Ataköy satılık daire!

Selenium Retro Ataköy satılık daire tipleri arasında 1+1 ve 2+1'ler yer alıyor. Ön talep süreci devam eden projede firma bünyesinde 18 ay vade imkanı sağlanıyor.

Ataköy Selenium Retro Evleri satılık!

Ataköy Selenium Retro Evleri satılık daire büyüklükleri 68 metrekareden başlıyor ve 97 metrekareye kadar ulaşıyor. 2 blok şeklinde inşa edilen proje home ofis ve rezidans olarak tasarlandı.

Ataköy Selenium Retro satılık daire!

Home ofis ve rezidans olarak dizayn edilen proje 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Ataköy Selenium Retro satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Ataköy Selenium Retro satılık!

Ataköy Selenium Retro satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı 13 Mayıs Çarşamba günü yapılacak olan proje Yenibosna metro istasyonuna yakın konumda yükseliyor.

Selenium Retro Ataköy satılık!

İstanbul Ataköy'de inşa edilen projede fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Selenium Retro Ataköy satılık 1+1 evlerin fiyatları 839 bin TL'den başlıyor.

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro satılık!

Toplam 47 bin 500 metrekare inşaat alanında yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro satılık bağımsız birimler LEED Sertifikalı olarak hayat geçiriliyor.

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy satılık!

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin 250 liradan başlangıç gösteriliyor. Selenium Ataköy projesi 130 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor...

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy satılık daire!

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması öngörülen Selenium Ataköy projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin 250 TL'den başlıyor

Beyaz Ofis Kartal'da 2 bin TL'ye kiralık, 455 bin TL'ye satılık ofis!

Kartal'da konumlandırılan Beyaz Ofis'te ofislerin teslimatları hemen yapılıyor. 120 metrekare ile 320 metrekare arasında değişen alanlara sahip ofislerin kiralık fiyatları 2 bin TL'den ve satılık fiyatları ise 455 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Selenium Retro satılık daire Haberi

Selenium Retro satılık daire

Aşçıoğlu tarafından İstanbul Ataköy’de toplam 100 milyon dolar yatırımla hayata geçen Selenium Retro projesi, inşa edildiği konum itibarıyla birçok avantaj sağlıyor. 

Selenium Retro; İstanbul Havalimanı’na olan yakınlığından D100 Karayolu’nun yanı başında yer almasına, metrobüs veya metro gibi toplu ulaşım araçlarına olan erişim imkanından bölgedeki hastane, okul ya da alışveriş merkezi gibi hayati önem taşıyan birimlere olan yakınlığıyla ister ofis, isterse konut olsun, büyük ilgi görüyor. 

Cumbaları ve Balkonlarıyla Selenium Retro

Projelerini, gerçekleştireceği bölgenin yatırım ya da oturum gibi farklı ihtiyaçlarını analiz ederek hayata geçiren Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki ikinci projesi Selenium Retro, 68 – 97 metrekare arasında alana sahip 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor. 

Selenium Retro, alışılagelmiş mimari anlayışın dışında bir konseptle daha fazla ışık ve daha fazla ferah mekan ihtiyacı doğrultusunda cumba ve balkon...