29 / 04 / 2024

Selenium Retro teslim tarihi

Selenium Retro teslim tarihi

İstanbul Ataköy'de yükselen Selenium Retro projesi Aşçıoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Fiyatların 606 bin TL'den başladığı projede 2+1 daireler 883 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ataköy Selenium Retro fiyatları!

Ataköy Selenium Retro fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile yükselen proje rezidans ve home ofis olmak üzere 2 bloktan oluşuyor.

Selenium Retro Ataköy ödeme koşulları!

Selenium Retro Ataköy ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Aşçıoğlu Selenium Retro nerede?

Selenium Retro Ataköy'de daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Proje firma bünyesinde kredi veya banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Aşçıoğlu Selenium Retro nerede?

Selenium Retro fiyat!

Selenium Retro Ataköy projesi Aşçıoğlu İnşaat tarafından iki blok halinde inşa ediliyor. Projede 1+1 ve 2+1 gibi daire seçenekleri bulunuyor. Selenium Retro fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Selenium Retro Ataköy satış fiyatları!

Selenium Retro Ataköy satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı proje konut ve ofis bloğundan meydana geliyor.

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro fiyat!

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje 47 bin 500 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Selenium Retro ne zaman teslim?

Daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen Selenium Retro Konutları 2 blok halinde yükseliyor. Proje Aşçıoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Selenium Retro ne zaman teslim edilecek?

Selenium Retro Ataköy fiyat listesi!

Satışların 13 Mayıs tarihinde başlayacağı Selenium Retro Ataköy fiyat listesine göre daire fiyatları metrekare birim bazında 7 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte detaylı fiyat listesi...

Ataköy Selenium Retro iletişim!

Ön talep toplamaya başlayan Selenium Retro projesi İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de hayata geçiriliyor. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor. İşte Ataköy Selenium Retro iletişim bilgileri...

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Selenium Retro 9 projesinde teslimler başladı!

Yüzde 99’u tamamlanan Selenium Retro 9, İstanbul’un en nezih yaşam merkezlerinden Yeşilköy, Florya ve Bakırköy’ün birleştiği bölgede hayata geçiyor. Temmuz başı itibariyle başlayan teslimler ise tam gaz devam ediyor...

Selenium Retro 9'un yüzde 98'i satıldı!

İstanbul’un en nezih yaşam merkezlerinden Yeşilköy, Florya ve Bakırköy’ün birleştiği bölgede yükselen Selenium Retro 9 projesinin sınırlı sayıdaki ofis ve mağazalarının satışı devam ediyor.

Midtown Selenium by Deyaar 2019'da teslim edilecek!

Aşçıoğlu, dünya çapında gayrimenkul sektörünün ilgi odağı olan Dubai’deki ilk Türk markalı konut projesi “Midtown Selenium by Deyaar” ile yeni bir hayat sunuyor

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları ön satışta!

Selenium Retro 9 projesinde yer alan açık hava cadde dükkanları bugün ön satışa çıkıyor. Aşçıoğlu Grubu imzasını taşıyan projede dükkanların fiyatları 2 milyon TL'den başlıyor. 

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları!

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları  2 milyon liradan başlayan fiyatlarla 20 Ekim Cumartesi günü ön satışa çıkacak...

Selenium Retro 9 cadde dükkanları fiyatları!

Selenium Retro 9 cadde dükkanları fiyatları haberimizde yer alıyor. Aşçıoğlu Grubu tarafından inşa edilen projede cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışa sunuluyor. 

Selenium Retro 9'da cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışta!

Aşçıoğlu Grubu imzasını taşıyan Selenium Retro 9 projesinde yer alan cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışa çıkıyor. Dükkanların fiyatları 2 milyon TL'den başlıyor. 

 AYJET, eğitimlerini Selenium Retro’da yapacak!     

Dünyanın sayılı uçuş eğitimi okullarından AYJET, Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de yaşamın başladığı projesi Selenium Retro’yu tercih etti. 

Ataköy Selenium Retro'da 4 bin 800 TL taksitle!

Teslimlerin hemen yapıldığı Ataköy Selenium Retro'da 4bin 800 TL ’den başlayan taksitlerle tapunuzu hemen alın, ister oturun, ister kiraya verin..

Yooİstanbul ve Selenium Retro, tesis yönetiminde SE Club’ü seçti!

Hizmet verdiği projelerin yatırım değerini artıran ve kişiye özel hizmetlerle kaliteli bir yaşam sunan SE Club’ın müşteri portföyünde Yooİstanbul ve Selenium Retro da bulunuyor...

Ataköy Selenium Retro 9 projesinin yarısı satıldı!

125 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Selenium Retro 9 projesi 225 konut ve 108 ofis ve 23 adet mağazadan meydana geliyor. Projede yüzde 50 oranında satış gerçekleşti.

Selenium Retro 2 bin metrekare sosyal alanıyla dikkat çekiyor!

Aşçıoğlu tarafından 100 milyon dolar yatırımla Ataköy'de hayata geçirilen Selenium Retro projesi 2 bin metrekare sosyal alanıyla dikkat çekiyor!

Selenium Retro teslim tarihi Haberi

Selenium Retro teslim tarihi

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Ataköy Selenium Retro projesi home ofis ve rezidans olarak tasarlanan proje 2 blok şeklinde yükseliyor.Projede daire alanları 68 metrekareden başlıyor.


İstanbul Ataköy'de inşa edilen Aşçıoğlu İnşaat  Selenium Retro  projesinin sosyal alanları arasında yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor alanları, kapalı sosyal tesis, kapalı otopark gibi donatılar yer alıyor. 


Yenibosna E-5 üzerinde metrobüs durağına yakın mesafede konumlandırılan Selenium Retro Ataköy projesinde  fiyatlar dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Projede  1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro'da 68 metrekarelik batı cephe 1+1'ler 606 bin TL ile 718 bin TL,76 metrekarelik kuzey cephe 1+1'ler 693 bin TL ile 809 bin TL,76 metrekarelik güney cephe 1+1'ler 739 bin TL ile...