27 / 04 / 2024

Selenium Retro ulaşım

Selenium Retro ulaşım

Aşçıoğlu Selenium Retro ödeme koşulları kapsamında 18 ay vade imkanı sağlanıyor. İstanbul Ataköy'de inşa edilen projede konut fiyatları 606 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Aşçıoğlu Selenium Retro nerede?

Selenium Retro Ataköy'de daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Proje firma bünyesinde kredi veya banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Aşçıoğlu Selenium Retro nerede?

Selenium Retro Ataköy ödeme planı!

Selenium Retro Ataköy ödeme planı kapsamında peşin veya banka kredili alımlarda yüzde 5 indirim uygulanıyor. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede 1+1 ve 2+1 konutlar bulunuyor.

Selenium Retro adres!

Selenium Retro Ataköy projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon gibi daire seçeneklerinden meydana geliyor. Selenium Retro adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Selenium Retro fiyat!

Selenium Retro Ataköy projesi Aşçıoğlu İnşaat tarafından iki blok halinde inşa ediliyor. Projede 1+1 ve 2+1 gibi daire seçenekleri bulunuyor. Selenium Retro fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Ataköy Selenium Retro daire fiyatları!

Ön satış süreci başlayan proje 2 blok halinde yükseliyor. Proje home ofis ve rezidans olarak tasarlandı. Ataköy Selenium Retro daire fiyatları 1+1'ler 606 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Selenium Retro Ataköy nerede?

Daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edilen Selenium Retro Konutları 2 blok halinde inşa ediliyor. Proje Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Selenium Retro Ataköy nerede?

Ataköy Selenium Retro fiyat listesi!

Ataköy Selenium Retro fiyat listesi dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. Ön satış süreci başlayan proje Yenibosna metrobüs durağına yakın bir bölgede hayata geçiriliyor.

Selenium Retro Ataköy satış fiyatları!

Selenium Retro Ataköy satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı proje konut ve ofis bloğundan meydana geliyor.

Yenibosna Selenium Retro iletişim!

Yenibosna Selenium Retro iletişim için 0212 661 01 16 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile yükselen proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

Selenium Retro fiyatları!

Aşçıoğlu İnşaat imzası taşıyan Selenium Retro fiyatları daire tiplerine göre değişiyor. Teslimlerin 2018 yılının 3. çeyreğinde gerçekleşeceği projenin Marmara Denizi'ne ve E-5 Karayolu’na cephesi bulunuyor.

Selenium Retro Ataköy!

Cumbalı ve açık balkonlu mimariye sahip Selenium Retro Ataköy projesi Aşçıoğlu İnşaat imzası ile yükseliyor. Ön talep toplamaya devam eden projenin Marmara Denizi’ne ve E-5 Karayolu’na cephesi bulunuyor.

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro!

Ön talep toplamaya başlayan Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro projesi 1 adet ofis bloğu ve 1 adet konut bloğundan meydana geliyor. Proje E-5 Karayolu'na yakın mesafede yükseliyor.

Yooİstanbul ve Selenium Retro, tesis yönetiminde SE Club’ü seçti!

Hizmet verdiği projelerin yatırım değerini artıran ve kişiye özel hizmetlerle kaliteli bir yaşam sunan SE Club’ın müşteri portföyünde Yooİstanbul ve Selenium Retro da bulunuyor...

Selenium Retro 9’un ofis bloğunun ilk sakinleri Türk Havak oldu!

Aşçıoğlu Grubu’nun İstanbul Ataköy’deki üçüncü projesi Selenium Retro 9’un ofis bloğunun ilk sakinleri, yine THY A.O. Personeli Sosyal Yardım Vakfı (Türk Havak) oldu.

Selenium Retro Ataköy 9 fiyatları!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Selenium Retro Ataköy 9 fiyatları 600 bin TL'den başlayarak değişiyor. Selenium Retro Ataköy 9 projesi 140 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Aşçıoğlu Selenium Retro 9 fiyatları 2017!

Nakit alımlarda yüzde 10 iskonto yapılan Selenium Retro 9 projesi 225 daire ve 108 ofisten meydana geliyor. Proje 140 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. İşte Aşçıoğlu Selenium Retro 9 fiyatları 2017...

Selenium Retro 9 Ataköy fiyatları!

Aşçıoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Selenium Retro 9 Ataköy fiyatları 600 bin TL'den başlayarak değişiyor. Konut ve ofislerden meydana gelen Ataköy Selenium Retro 9 140 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip

Selenium Retro 9 kimin?

Toplam 140 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip Ataköy Selenium Retro 9 projesi konut ve ofislerden meydana geliyor. Peki Selenium Retro 9 kimin?

Selenium Retro 9 Ataköy Evleri!

Selenium Retro 9 Ataköy Evleri Aşçıoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Toplam 140 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip Selenium Retro 9 projesi 2 blok şeklinde yükseliyor.

Selenium Retro 9 projesi!

Aşçıoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Selenium Retro 9 projesi 140 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor.

Selenium Retro 9'da ön talep toplanıyor!

Aşçıoğlu, Ataköy’deki yeni projesi “Selenium Retro 9” için ön talep toplamaya başlıyor. Selenium Retro 9, konumu itibarıyla hem ulaşım hem de çevresindeki sosyal donatılar açısından yatırıma değer bir proje olarak lüks bir yaşamın kapılarını aralayacak.

Selenium Retro konumuyla öne çıkıyor!

Ataköy’de yükselen Selenium Retro projesinden ev veya ofis sahibi olanlar, ulaşımdan alışverişe, eğitimden sağlığa kadar hayatın her anında önem taşıyan unsurların yanı başında konumlanıyor.

Selenium Retro sakinleri, kendilerini ayrıcalıklı hissedecek!

Ataköy’de inşa edilen ve 6 ayda yüzde 65 satış başarısına ulaşan Selenium Retro projesinden ev veya ofis sahibi olanlar, Aşçıoğlu bünyesinde profesyonel rezidans yönetim hizmetleri ve kişiye özel hizmetler sunan SE Club’ın birçok ayrıcalığından faydalan

Selenium Retro’da 6 ayda yüzde 60 satış yapıldı!

Aşçıoğlu, Ataköy’deki ikinci projesi Selenium Retro’da 6 ayda yüzde 60 satış başarısına ulaştı. Selenium Retro, lokasyonu sayesinde yatırımcılarına hem yüksek prim olanağı sunuyor hem de kira getirisiyle kazandırmaya devam ediyor.

Selenium Retro projesi LEED Gold Sertifikası adayı!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de inşa ettiği “LEED Gold Sertifikası” adayı projesi Selenium Retro, tamamlandığı zaman; tasarımı doğrultusunda doğal ışıktan faydalanacak, seçilen çevre dostu malzemeler ile ortamdaki zehirli bileşikleri azaltacak.

Selenium Retro ulaşım Haberi

Selenium Retro ulaşım

Aşçıoğlu Selenium Retro ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Proje Yenibosna E-5 üzerinde hayata geçiriliyor.


Ön talep toplamaya devam eden Selenium Retro Evleri'nde satın alınacak daire için yüzde 5 kapora ödeniyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 


Selenium Retro Ataköy'de çocuk oyun alanı, spor alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, kapalı sosyal tesis gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.  Proje Aşçıoğlu İnşaat imzası ile yükseliyor. 


Aşçıoğlu Selenium Retro ödeme koşulları!

Rezidans ve home ofis olarak 2 bloktan oluşan Selenium Retro Ataköy'de yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 75'lik konut bedeli için firma bünyesinde 18 ay vade yapılıyor. 


Ataköy Selenium Retro daire fiyatları!

68 metrekare batı cephe 1+1'ler 606 bin TL ile 718 bin TL,

76 metrekare kuzey cephe 1+1'ler 693...