05 / 05 / 2024

Selim Ersoy

Selim Ersoy

İKS Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Aşçı ve Selim Ersoy ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Bayrampaşa, Orta Mahallesi, Fatih Sokak'ta kuruldu.

İKS Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İKS Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Aşçı ve Selim Ersoy ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Bayrampaşa, Orta Mahallesi, Fatih Sokak'ta kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı!

Avrupa ve Anadolu yakasını üçüncü kez birbirine bağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı. Köprünün her iki yakasında bulunan kuleler 304,5 metreye ulaştı.

Uşak Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Uşak Belediyesi yapımına devam edilen Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Mahalle Konağı’nın kaba inşaatının sonuna yaklaştı.2015 yılı içinde bitirilecek konak mahallenin demografik yapısını da dikkate alan bir hizmet anlayışı ile açılacak.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı!

Avrupa ve Anadolu yakasını üçüncü kez birbirine bağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı.

Uşak Mehmet Akif Ersoy mahallesi yenileniyor!

Uşak Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy mahallesinde kanalizasyon ve yeni yol yapımı çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, mahallenin daha güzel bir hale geleceğini kaydetti.

Uşak Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ne yeni yatırımlar yapılıyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nin bazı kısımlarında alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile bölgeye ivme kazandıracaklarını kaydetti.

Gaziosmanpaşa Mehmet Akif Ersoy Parkı hizmete açıldı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi ilçe haklının nefes alabileceği yeni bir yeşil alanı daha ilçeye kazandırdı. Mehmet Akif Ersoy Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da katıldı...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde halatlar monte ediliyor!

Tamamlandığında dünyanın en geniş asma köprüsü olacak Yavuz Sultan Selim Köprüsünde inşaat çalışmaları 24 saat devam ederken, eğik askı halatlarının 1 montajı ve ana kablo optimizasyon çalışmaları sürüyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşaatında son durum!

İSTANBUL'un iki yakasını birleştirecek üçüncü köprü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar 24 saat esasına göre devam ediyor. Avrupa yakasında 4, Asya yakasında 3 tabliye köprüye yerleştirilmiş durumda.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar tam gaz sürüyor!

İstanbul'un iki yakasını birleştirecek üçüncü köprü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar 24 saat esasına göre devam ediyor. Avrupa yakasında 4, Asya yakasında 3 tabliye köprüye yerleştirilmiş durumda..

Üsküdar Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Üsküdar Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kentsel dönüşüm yapılmasına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı tadilatı teklifi oylamaya sunuldu.

Çekmeköy Mehmet Akif Ersoy Parkı yenilendi!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Alemdağ Mahallesi Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan Mehmet Akif Ersoy parkı yenilendi. Zamana yenik düşen parkı tamamıyla yenileyen ekipler, alana basketbol sahası da eklendi.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Cami'nin temeli atıldı!

Hayırsever iş adamı Faruk Topuz’un yapımını üstlendiği Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Cami ve Kuran Kursu'nun temeli törenle atıldı. Tören Kur’an-ı Kerim tilaveti okunması ardından protokol konuşmaları ile devam etti.

Selim Ersoy Haberi

Selim Ersoy

İKS Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Aşçı ve Selim Ersoy ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Bayrampaşa, Orta Mahallesi, Fatih Sokak'ta kuruldu. 


İKS Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - bir organizasyonun stratejik, mali,pazarlama, üretim,iş süreçleri proje vb. yönetim hizmetleri ile ticari marka ve imtiyaz konularında danışmanlık yapmak ve bu konularda açılacak tüm kamu ve özel  ihalelere katılmak. -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve bu konularda açılacak tüm kamu ve özel  ihalelere katılmak. -Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. -Eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti...