10 / 05 / 2024

Selim Usta Yapı Malz. Mad. San ve Tic. Ltd. Şti halk toplantısı

Selim Usta Yapı Malz. Mad. San ve Tic. Ltd. Şti halk toplantısı

Selim Usta Yapı Malz. Mad. San ve Tic. Ltd. Şti tarafından İstanbul İli, Silivri ilçesinde silis kumu ocağı, yıkama-eleme tesisi kapasite artışı için 24 Temmuz 2014 günü halk toplantısı düzenlenecek.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Selim Taylan yurt dışında nerede okudu? Ne iş yapıyor? Hangi alanlarda çalıştı?

Özderici GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Türk iş insanı Selim Taylan ne iş yapıyor? Selim Taylan kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte merak edilenler...

Mahmut Usta Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mahmut Usta Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mahmut Usta Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Usta mimarlar ve malzeme uzmanları 1-4 Nisan'da Yapı Fuarı'nda!

1-4 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Yapı Fuarı – TurkeyBuild Istanbul, usta mimarları ve malzeme uzmanlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Selim Yağcı: Millet bahçeleri son dönemdeki en önemli projelerden!

AK Parti Bilecek Milletvekili Selim Yağcı yaptığı açıklamada bu yıl 100 bin sosyal konut kampanyası başlatıldığını, birçok yerde yapımına devam edilen millet bahçelerinin ise son dönemdeki en önemli projelerden biri olduğunu söyledi.

Arhez Yapı ve Mimarlık Sanayi ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arhez Yapı ve Mimarlık Sanayi ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selim Akkaya tarafından kuruldu. 

Balıkesir'de depreme karşı doğru yapılaşma anlatıldı!

Kentsel Dönüşüm ve Planlama Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Haluk Selim, zeminin özelliğine göre yapılması planlanan yapılaşmanın depreme neden olacağı hasarı azaltılacak.

Yardımcılar Metal Yapı Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yardımcılar Metal Yapı Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Usta tarafından kuruldu.

Hisar 34 Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar 34 Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Selim Akbayır tarafından kuruldu...

Rims Grup Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rims Grup Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Sarı, Muhsin Kılıç, Remazan Kılıç ve Selim Selamet ortaklığında kuruldu. 

SLM Alaçatı Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SLM Alaçatı Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 TL sermaye bedeli ile Cella Bencuya Bonofiyet, Metin Bencuya, Selim Levi ortaklığında kuruldu. 

Gebze Yavuz Selim ASM'nin inşaatı TBMM gündeminde!

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'ne yapılması planlanan Aile Sağlığı Merkezi inşaatı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Selim Han Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selim Han Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nebiye Karakaş tarafından kuruldu.

Selim Usta Yapı Malz. Mad. San ve Tic. Ltd. Şti halk toplantısı Haberi

Selim Usta Yapı Malz. Mad. San ve Tic. Ltd. Şti halk toplantısı

Selim Usta Yapı Malz. Mad. San ve Tic. Ltd. Şti tarafından İstanbul İli, Silivri ilçesi, Değirmenköy İsmetpaşa Mahallesi dahilinde"Silis Kumu Ocağı, Yıkama-Eleme Tesisi Kapasite Artışı ve Kurtuma Tesisi" projesi gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Söz konusu Proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9.Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Tarihi: 24 Temmuz 2014

Toplantı Yeri: Arılar Gıda Restoran

Toplantı Saati: 11:00

Toplantı Yerinin Adresi: E5 Karayolu Üzeri, Fevzipaşa Mah. Çil Sok. No:45A Değirmenköy,Silivri/İstanbul 


Proje Sahibi:Selim Usta Yapı Malz. Mad. San ve Tic. Ltd. Şti

Tel: 0212 861 44 33

Faks: 0212 861 44 32

Adres: Sultan Murat Caddesi No:6 Mimarsinan Mah....