28 / 04 / 2024

Selim Yağcı park

Selim Yağcı park

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik merkez Cumhuriyet Mahallesi’nde incelemelerde bulunup, yeni park ve dinlenme alanlarının yanı sıra mahalleye gerekli hizmetleri vereceklerini söyledi..

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Fıçıcı Naci İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Fıçıcı Naci İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Fatih Mehmet Fıçıcı ve Hasan Selim Fıçıcı ortaklığında kuruldu.

11 kişinin hayatını kaybettiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıklarına hapis kararı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin yaşamını yitirdiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıkları için hapis kararı verildi...

İzmir depreminde yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı sanıklarına 22.5 yıl hapis istemi!

İzmir'de meydana gelen deprem sırasında yıkılan ve 11 kişinin ölümüne sebep olan 7 kişinin ise yaralandığı Yağcıoğlu Apartmanı ile ilgili yargılanan sanıklar için 22.5 sene hapis cezası istendi.

Yağcıoğlu Apartmanı'nın müteahhidi: Yıkılmanın sebebi kolonun kesilmesi!

İzmir depreminde bir bloğu yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı'na yönelik açılan davanın duruşması bugün görüldü. Sanık müteahhit  Ş.A, kendisini savundu.

İzmir depreminde yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı'nın kolonları kesilmiş!

11 kişiye mezar olan Yağcıoğlu Apartmanı’nda kolonların kesildiği, kirişlerin kırıldığı, zeminin su aldığı belirlendi.

İzmir depreminde çöken Yağcıoğlu Apartmanı ile ilgili yeni gelişme!

İzmir depreminde yıkılan ‘Yağcıoğlu Apartmanı' ile ilgili yeni gelişme ortaya çıktı.  Projede aykırı yapılan bodrumdan ilk günden beri su çıktığı, betonun yumuşadığı belirtildi.

Mustafa Selim Yaşar vefat etti!

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Selim Yaşar vefat etti. 

Temeller Konut Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temeller Konut Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Aykutlu ve Mustafa Onur Yağcı ortaklığında kuruldu.

Mehmet Nureddin Yağcı kimdir?

İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Nureddin Yağcı kimdir? Mehmet Nureddin Yağcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Nureddin Yağcı'nın biyografisi...

Çöken Yağcıoğlu Sitesi ile ilgili şok iddia: Tabutun içinde yaşıyormuşuz!

İzmir'i derinden etkileyen depremde yıkımı gerçekleşen ve enkazı altından 8 kişinin cansız bedeni çıkartılan Yağcıoğlu Sitesi B bloktaki çatlakların boyayla kapatıldığı söylendi.

Yağcıoğlu Apartmanı'nın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir'de yaşanan depremde çöken Yağcıoğlu Apartmanı'nın yıkılış anının, çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Selim Yağcı park Haberi

Selim Yağcı park

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki birkaç noktada yapılacak park ve dinlenme alanları için uygun olabilecek mekanlar hakkında incelemelerde bulundu. İncelemeler sonrası, Cumhuriyet Mahallesi’nde çocuklar içen yeterli oranda park ve bahçelerin olmadığına dikkat çeken Başkan Yağcı, uygun olan alanlara yeni park ve dinlenme alanları oluşturacaklarını ve bunun dışında gerekli olan hizmetleri vereceklerini söyledi. Yağcı, "Hemşehrilerimizin de malumu olduğu üzere Cumhuriyet mahallemizde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bir çalışmamız olacaktı. Ancak mahalle sakinlerimiz bu projemize yeteri oranda kabul oyu vermedi. Bizler de daha önce belirttiğimiz şekilde bu mahallerimize de yerinde ve gerekli tüm hizmetleri vereceğimizi söylemiştik. bugün de bu anlamda çalışmalarımız devam ediyor. Cumhuriyet Mahallemizin Kırklar tepesinde çocuklarımız ve vatandaşlarımız için güzel ve kapsamlı bir yaşam alanı oluşturma çalışmamız var....