07 / 05 / 2024

selimoğlu ataşehir

selimoğlu ataşehir

Selimoğlu Group Müşteri Temsilcisi İlker Baş, Suare Residence projesi ile ilgili tüm merak edilenleri emlakkulisi.tv takipçilerine anlattı. İşte tüm detayları ile o röportaj...

Ekrem İmamoğlu açıkladı! Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda test sürüşü başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2017'den bu yana durmuş bir proje olan “Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nda test sürüşlerinin başladığını duyurdu.

Tahincioğlu'ndan ev aldıran kampanya! Nidapark Çankaya'da 270 bin TL, Nidapark Ataşehir'de 400 bin TL' peşinatla!

Tahincioğlu Gayrimenkul iki yeni projesinde yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya kapsamında Nidapark Çankaya projesinden 270 bin TL, Nidapark Ataşehir projesinden ise 400 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Tahincioğlu Nidapark Ataşehir projesinin yeni etabında 400 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir'in yeni etabında 400 bin TL'den başlayan peşinat 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022! 

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi merak ediliyor. Nidakule Ataşehir, Finans Merkezi'nin yanı başında yükseliyor. İşte Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022!

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi açıklaması!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış haberlerine ilişkin, "Bazı haberlerde yer alan Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış şekli ve satış rakamı gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Zeynep Kılıçdaroğlu Ataşehir'deki dairesini sattı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait olan ve fiyatı konusundaki tartışmalarla gündeme gelen İstanbul Ataşehir'deki 'ünlü' daire satıldı.

Ağaoğlu Concept Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir My Newwork Şubesi açıldı!

Ağaoğlu Concept Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir My Newwork Şubesi bugün 2 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ali Ağaoğlu'ndan Duygu Su Gülpınar'a Ataşehir'de 550 metrekarelik ev!

Ali Ağaoğlu, Ataşehir'de bulunan sitenin 51. katındaki 550 metrekare büyüklüğündeki penthouse daireyi sevgilisi Duygu Su Gülpınar'a tahsis etti..

Ağaoğlu Andromeda Gold Ataşehir fiyat 2017!

İstanbul Ataşehir'de yer alan Andromeda Gold projesi 398 konuttan meydana geliyor. Projede konut teslimleri hemen yapılıyor. İşte Ağaoğlu Andromeda Gold Ataşehir fiyat 2017...

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir satılık dükkan!

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir satılık dükkan fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlıyor. İnşaat alanı 148 bin 587 metrekare olarak belirlenen proje 30 katlı tek kule halinde inşa ediliyor.

Nidakule Ataşehir Tahincioğlu ihale başvuruları!

Nidakule Ataşehir Tahincioğlu ihale başvuruları 18 Aralık 2015 tarihine kadar kabul edilecek. Geçiçi teminat bedeli yaklaşık 100 bin TL - 250 bin TL olarak belirlenen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor.

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir Dükkanları nerede?

Emlak Konut GYO güvencesine sahip Nidakule Ataşehir'de yer alan ticari birimler 19 Aralık 2015 Cumartesi günü açık artırma yöntemiyle satılacak. Peki Tahincioğlu Nidakule Ataşehir Dükkanları nerede?

En İyi Eğitim Binası Ataşehir Burçak Eyüboğlu İlkokulu!

2015-2016 eğitim-öğretim yılında İstanbul Batı Ataşehir'de hizmete açılan Burçak Eyüboğlu İlkokulu ve Ortaokulu, Sign of the City Awards'ta 'En İyi Eğitim Binası Birincilik Ödülü'nü kazandı.

selimoğlu ataşehir Haberi

selimoğlu ataşehir

 Selimoğlu Group ve E7  Group tarafından Ataşehir'de hayata geçirilen Suare Residence projesini Selimoğlu Group Müşteri Temsilci İlker Baş ile konuştuk. Projenin tüm detaylarını emlakkulisi.tv takipçilerine anlatan İlker Baş, şirketin bölgedeki yeni yatırım planlarını da anlattı. İşte tüm detayları ile o röportaj...


 


1. Suare Residence projesinin öne çıkan özellikleri neler?

Projemiz yaklaşık 8.5 ay önce hayata geçmeye başladı. 5 bin metrekare alan üzerinde 206 daireden oluşuyor. Toplam 3 bloktan meydana geliyor. Suare Residence tarz bir projedir. Burada ara kat alışagelmiş dairelerin dışında 1+1 ve stüdyo daire tipleri, açık amerikan mutfaklı 2+1, bahçe ve çatı dubleksi 3+1 daireler var. Bahçe dublekslerinin kullanımında...